2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
آره میبینی توروخدا... خداروشکر که نتیجه مثبت گرفتی انشالله به سلامتی فارغ میشی ولی شوره جون بنظرم خ ...

ان شالله اینبار نتیجه میگیری پس حالش خوب وگرنه سرت داد می کشید 😀

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزای دلم شکم بند رو از کی ببندم؟

من ازهمون روز شوهرم برام بست اومدم خونه خيلي كم باز ميكردم خيليم محمم ميبست😕جاي بخيه هاي نزديك بود عفونت كنه فك كنم بخاطر همين فشارااا بود😑ولي بازم مطمين نيستم

سلام عزيزم خوبي ؟؟ فردا بتاتو قراره تكرار كني؟؟ يا امروز از دادي؟

سلام عزيزم ديگه تكرار نكردم بتامو

دكترمم گفت منفيه

ديروز  بعدازظهر دوباره بيبي چك زدم منفي شده بود

آها الان فهمیدم. حالا منم همیشه انوکسا داشتم ولی به اصرار خودم حالا بنظرت دکتر مشایخی رو در جریان ب ...

میخوای بگو یکی از دخترا یبار با همون دکتر ویزیت شد رویان دوباره فرستادش پیش ایمونولوژی از اونجا هم فرستادن پیش روماتولوژی بنظرم بهشون بگو میخوام با نظر دکتر زرانی پیش برم. جهش من دکتر هماتولوژی گفت از هر ۵ نفر ۳ نفر دارن شما آزمایش دادی فهمیدی گفت چون دوتا آی وی اف منفی داشتی سنت ۳۵ هست بهتره با انتقال انوکسا مصرف کنی این دقیقا صحبتاش بود. آسپرین هم با استرادیول شروع کرده بودم

خدایا شکرت
سلام عزيزم ديگه تكرار نكردم بتامو دكترمم گفت منفيه ديروز  بعدازظهر دوباره بيبي چك زدم منفي شد ...

خيلي متاسفم 

جنين داري؟؟؟ ان شالله اينسري خدا ميخاد دلتو با يدوقلوي ناز و سالم و صالح شاد كنه به اميد خداااااا🥰🥰🥰🙌🙌🙌

خيلي متاسفم  جنين داري؟؟؟ ان شالله اينسري خدا ميخاد دلتو با يدوقلوي ناز و سالم و صالح شاد كنه ...

مرسي مهربونم انشاالله كه بارداري راحتي داشته باشي عزيزم

اره جنين دارم خداروشكر ولي نميدونم اين پريود انتقال بدم يا بعدي

هیوا جون سلام ایشالله بسلامتی دیگه چیزی به زایمانت نمونده الهی صحیح سالم و بموقع بغلش کنی بسلامتی بی ...

قربونت عزیزم با دعاهای شما دووستای عزیزم❤️اره عزیزم آرمان میرم خیلی اوکی نیست والا قندم رفته بالا نزدیک بود همین دیروز سزارین شم فعلا دکترم وقت داده تا شمبه ببینیم چی میشه

میخوای بگو یکی از دخترا یبار با همون دکتر ویزیت شد رویان دوباره فرستادش پیش ایمونولوژی از اونجا هم ف ...

مني كه هيچ ازمايشي ندادم كل اونيكي بارداريمو انوكسا و اسپرين داشتم

اينسريم همينجوريه؟؟ ازكجا ميخان تشخصيص بدن مشكل دارم يا ندارم🙄؟

يا اينسري برام سرمم اينتراليپيد نوشته درحالي اصلا سابقه سقط نداشتم

مرسي مهربونم انشاالله كه بارداري راحتي داشته باشي عزيزم اره جنين دارم خداروشكر ولي نميدونم اين پريو ...

اگه دكترت منعي نداره و خودت اماده اي از لحاظ روحي خوب همين سيكل ادامه بده ولي اگه نه مثل بعد بانكچر ميگن بعد دو پريود بيااا كه بدن يكم خودشو رفرش كنه بعد دومين پريودت برو

اگه سيكلت كوتاههه و ال دي نداري همون دومين پريود بهتره 

آها من فکر میکردم با این ازمایش خیلی چیزا روشن میشه و دکتر اطلاعات خوبی بدست میاره که به انتقال بعدی ...

بله درمان دیگه ایی جز انوکسا و آسپرین نیست ممکنه فقط دوز ۴۰۰۰ یا ۶۰۰۰ جابجا بشه

خدایا شکرت
خداروشکر خوبیم به خوبیت عزیزدلم شما وگل دخترت چطورین؟ ۲۸۰۰ بود عزیزم  سارا برا زردی چیکار کنم ...

واای سلام عزیزم.بسلامتی خداروشکر.خیالت راحت شد.برا منم دعا کن. 

خودت گرمی نخور اگه بچه زردی داره.انشاله زود رفع میشه عزیزم.

هیوا جون کهیر پوستی؟مادر یا بچه ؟بعد تولد ؟من زدم چون درد داشتم  گفتن احتمالا زود بدنیا بیاد خی ...

نه نگران نباش عزیزم بچه زده بود و چندروزه خوب میشه اما دختر دوستم یه تیکه قرمز شد بعد از چندروز تا یه هفته ده روز خواهرزادمو چندنفر دیگه هم اینجوری شدن. به دکترم که گفتم گفت از امپول نیست اما هرکی اطرافم زد اینجوری شد . اما واقعا زدنش میارزه بنظرم به نزدنش اگه منم زده بودم اینقد استرس نداشتم الان