2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
منم کرم شقاق سینه خریدم.قیمتش ۶۰ تومنه. کرم جلوگیری از ترک شکمم خریدم.اونم ۱۰۰ تومن.جفتش بایودرما.& ...

از همین هفته ها شروع کن به زدن برا شکمت و 

من از هفته۱۴ زدم کرم و  خداروشکر فعلا خبری نیسست از ترک

هانيل جان کسی بوده با جنین بلاست باز هم منفی بشه؟؟  

عزیزم به خودت اصلا استرس نده، جنین بلاست یعنی شانس زنده موندن و رشد رو در محیط آزمایشگاه رو برای مدت ۵ روز داشته پس ان شاالله داخل رحم هم خواهد داشت، یه سری مجموعه عوامل هست برای مثبت شدن فقط جنین نیست که تمام اینها منوط به خواست خداست. پس به خوب و بد شرایط فکر نکن، تمام موارد و نکات و داروهات رو رعایت کن مابقیش رو بسپار دست خدا تا بهترینها رو برات رقم بزنه ان شاالله🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی جلو خودمو میگیرم رعایت میکنم که فقط بخیر بگذره منم دلم انقد هندوانه و طالبی و خربزه میخواد ...

وای واقعا؟ آفرین من اصلا نمیتونم

امروز مطب بودم دکتر گفت شیرینی فلان اینا نخوری گفتم باشه اومدم خونه شیرینی همسرم خریده بود خوردم 

هندوانه و اینا که هروز کلی میخورم😬😬😑

نه عزیزم به نظرم نشاسته نخور شما. همون روال عادی مواد غذایی رو داشته باش فقط پروتیین بیشتری مصرف کن، ...

ممنونم که وقت گذاشتی و توضیح دادی چشم رعایت میکنم دوست خوبم انشالله با دعای خیر شما، انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره 

دوستان امروز دکترم گفت شاید این هفته سزارین اورژانسی شم تورخدا دعا کنید اینهفته نباشه.....

عزیزم دعا میکنم بهترین زمان زایمان کنی، بهترین زمان برای سلامت خودت و فرشته کوچولوت 🥰🙏

مرسی عزیزم ایشالا شماهم بارداری راحت و بی دغدغه داشته باشی

برات آیت الکرسی خوندم عزیزم، ان شاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشید، التماس دعا 🙏🌹

کرم شقاق سینه رو بعد شیردهی مصرف میکنن؟یا ماه اخر بزنی بهتره؟ فک کنم برای ترک شکم همون روغن زیتون ب ...

اره عزیزم بعد از شروع شیردهی که میگن با اولین تیر و دردی که خواست شروع شه کرم و شروع کنید که زود به داد خودتون برسید

عه باهميم؟؟ ان شاالله ك هردو دست پر ميايم من فكر كنم تخمك دارم و امكان ازاد شدنش بوده ك اينو گفته ...

من که بهم نگفت منم از وقتی خراش داشتم دیگه نزدیکی نداشتم چون مستعد عفونت هستم و همیشه بعد نزدیکی عفونت میگیرم میترسم عفونت بگیرم این دفعه بدتر شه

خدایا به امید تو....
قربونت عزیزم الهی بسلامتی زایمان کنی

مرسی عزیزدلم ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍