2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
ویتامین ای بخور..برا کیست سینه خیلی خوبه.

ویتامین ای برا درد خوبه گل مغربی خوبه نمیذاره بزرگ شه من نمیخورم الان تو نت خوندم دهانه رحم و نرم میکنه انگار منم نخوردم فعلا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من الان نه دیگه من تنبلی دارم کم رشدمیکنن. دوتا داشتم یکیش ترکیده بود امروز یکیشم21مونده

ممنونم عزیزم🌺🌺🌺🌺

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان  فردا انتقالمه ...با دلهای پاکتون برام دعا کنید .....جنین اخرمه ......چندین ماهه از ترس ...

عزیزم من برات دعا خوندم انشاالله دو هفته دیگ مثبت میشی و با بتای خوب میای خوشحالمون می‌کنی .. انشاالله مادر میشی و دل مادرت هم شاد میشه و امسال بچه ات رو بغل میگیری فقط لطفاً استرس و ناراحتی رو بعد انتقال کمترش کن به امید خدا مامان میشی🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
برای شما هم صلوات فرستادم که انتقالت مثبت بشی 

مرسى دوست مهربونم

ان شاالله هرچى از خداى ميخواين بى دغدغه بهتون بده♥️♥️♥️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم همه چی به خواست خداوند بستگی داره خیلیا بودن که با جنین عالی و گرید آ مثبت نشدن...من خودم جنین ...

يعنى الان سه قلو داريد؟؟😵😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چهارشنبه بايد ازمايش بدم عزيزم  روز ١٠ گزاشتم يكم هاله داشت حالا ازمايش بدم ببينم

خب به سلامتی عزیزم، ان شاالله که مثبتی، فردا اگر بذاری حتما پررنگتر شده ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزيزم اين دو شب ميشه چهارشب و شش شب قبل انتقال اصلا در مررد شب انتقال چيزى نگفت يعنى امشب و٤ خرداد ...

فکر کنم انتقال منم 8 خرداد هست به من همچين چیزی نگفتن

خدایا به امید تو....
فکر کنم انتقال منم 8 خرداد هست به من همچين چیزی نگفتن

عه باهميم؟؟

ان شاالله ك هردو دست پر ميايم

من فكر كنم تخمك دارم و امكان ازاد شدنش بوده ك اينو گفته

چون توى سونو حدود چهارتا چيز سياه مثل فوليكول رو مانيتور ميديدم

اما چون قبلا پرسيده بودم تو سيكل انتقال تخمدان ها غيرفعال ميشن گفته بود آره امروز ديگه نپرسيدم اينا چى هستن

اماكاش از ماما پرسيده بودم نزديكى واسه چيه

💐💐💐💐💐  سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه  دوستای عزیزم یه سوال داشتم معمولا بعد ...

👆👆👆👆 دوستان میشه خواهشا کمکم کنید اگه تجربه دارید 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
👆👆👆👆 دوستان میشه خواهشا کمکم کنید اگه تجربه دارید 

عزيزم من اطلاعى ندارم

بقيه بچه ها ك انجام داده باشن ببينن جوابتون رو ميدن❤️❤️