2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام دوستان عزیز شبتون بخیر، من چهارشنبه انتقال دارم به نظرتون نشاسته و آناناس بخورم، اعتقادی به اثر ...

اناناس رو هانيل ميگفت قبلش خورده

اما نشاسته رو اكثرا بعدش ميخورن ى قاشق توى اب حل كن بخور

ولى اناناس ب نظرم بعد انتقالم خوبه چون من سرچ كردم اوكى بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان عزیز شبتون بخیر، من چهارشنبه انتقال دارم به نظرتون نشاسته و آناناس بخورم، اعتقادی به اثر ...

نشاسته و شیر سویا من شنیدم ولی اناناس حس میکنم برنده هست و باید کم مصرف بشه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشاسته و شیر سویا من شنیدم ولی اناناس حس میکنم برنده هست و باید کم مصرف بشه 

اتفاقا اناناس براى اونايي ك جراحى كردن ميگن زخم رو زود ترميم ميكنه خوبه

و فكر كنم براى لانه گزينى جنين هم همين اثر رو داشته باشه

اما بيشتر از روزى ى برش فكر نكنم مجاز باشيم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

ان شاالله شماهم دست پر مياين و ٩ ماه باردارى رو بسلامتى ميگذرونين

👆👆👆👆 دوستان میشه خواهشا کمکم کنید اگه تجربه دارید 

عزیزم فکر میکنم از دوستان شنیدم که یکم عقب جلو میشه تایم پریود، البته چون دوفاستون خوردی خیلی بهم نمیریزه نهایت تا یک هفته دیگه پریود میشی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله.

باید از یکم قبل‌تر شروع میکردی مثلا از اول سیکلت، نشاسته اگر مشکل تیرویید و پرولاکتین نداری بخور ولی زیاده روی نکن کلا خیلی اثبات شده نیست ممکنه افزایش وزن زیاد هم بیاره که خودش خیلی ضرر داره، آناناس هم تا روز انتقال بخور روزی یک برش، بعدش خیلی کمتر بخور مثلا هر دو سه روز یکبار یه نصف برش و اینکه هسته وسطش رو اصلااااا نخور. 

مواد غذایی پروتیینی بیشتر بخور کربوهیدارت کمتر، مثلا ماهیچه و عصاره قلم و پاچه هفته‌ای یکبار تا دوبار بخوری خیلی خوبه. ان شاالله که مثبت میشی عزیزم 🙏

اناناس رو هانيل ميگفت قبلش خورده اما نشاسته رو اكثرا بعدش ميخورن ى قاشق توى اب حل كن بخور ولى انان ...

آناناس برای دو هفته اول انتقال یکم ریسک داره، مثلا نهایت دو سه روز یکبار نصف برش خورده بشه. مخصوصا اگر آندومتر ضعیف هم باشه.

اتفاقا اناناس براى اونايي ك جراحى كردن ميگن زخم رو زود ترميم ميكنه خوبه و فكر كنم براى لانه گزينى ج ...

دقیقا دسته عزیزم اما چون برای رحم یکم قاعده اوره هفته های اول انتقال بهتره با احتیاط مصرف بشه ، تا قبل انتقال خورده بشه نتیجه عالی میده ولی بعدش خیلی کمتر مصرف بشه بهتره، همون روزهای قبل انتقال اثر خودش رو برای افزایش شانس لانه گزینی میذاره، من خودم از روز اول سیکل تا روز انتقال یکی و نصفی آناناس تازه خوردم روزی یک برش ولی بعدش دیگه کلا نخوردم چون آندومترم یکم ضعیفه کلا.

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله. باید از یکم قبل‌تر شروع میکردی مثلا از اول سیکلت، نشاسته اگر مشکل ت ...

ممنونم هانيل جان لطف کردی تیروئید دارم دارو میخورم و الان اوکی با این اوصاف بخورم نشاسته؟ آناناس هم خیلی کم میخورم برام دعا کنید خسته و درمانده شدم 

یه سوالی هم داشتم این که بودن دوستانی جنین بلاست پنج روزه انتقال بدن و منفی بشن؟! 

بله عزیزم، بودن کساییکه جنین بلاست با کیفیت عالی انتقال دادن و منفی شدن و همینطور بودن کساییکه جنین ۳ روزه با کیفیت پایین انتقال دادن و مثبت شدن. همه جوره بوده، فقط باید اون بالا سری بخواد که ان شاالله برای هممون خیر و صلاح بخواد 🥰🙏

ممنونم هانيل جان لطف کردی تیروئید دارم دارو میخورم و الان اوکی با این اوصاف بخورم نشاسته؟ آناناس هم ...

نه عزیزم به نظرم نشاسته نخور شما. همون روال عادی مواد غذایی رو داشته باش فقط پروتیین بیشتری مصرف کن، مواد غذایی قاعده آور نخور، مواد مضر و کنسروی و فست فود هم نخور میوه هم هرچی خواستی در حد اعتدال بخور، ریواس با احتیاط بخور، قند و شکر تا جاییکه میتونی نخور بجاش عسل و خرما بخور در حد اعتدال. بعد انتقال گرمیجات بیش از حد نخور طبعت رو متعادل نگه دار. ان شاالله که مثبت میشی عزیزم، التماس دعا 🙏🌹