2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست
اینجوری که من فهمیدم میگن لکه بینی تو بارداری تو ۹۰ درصد خانما هست ایشالا مال ما هم طبیعی باشه زن د ...

انشالله که همینجوری باشه خیلی میترسم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز ۵ هفته و چهار روزمه برم ساکشو ببینم مطمئن شم؟؟ سونو شکمیه یا واژینال؟

شما چجوری حساب میکنین؟اصلا نرفتی دکتر؟بعد مثبت شدن

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
زنگ زدم به خود دکترم که نتونستم ولی بیمارستان گفت داروهات ادامه بده ایشالا که چیزی نیست بیشتر نکرد ه ...

نترس منم دقيقاا سه هفته و چند روز بعد انتقال لك بينيم شروع شد تا قبل سونو انو مالي نزديكاي١٨ هفته ادامه داشت

خوب من نميدونستم بين زناي اي وي اف مرسومه خيلي استرس داشتم ولي الان اينجا فهميدم خيلياااا دارن نترس نيازي به سونو نيست

منم امروز ۵ هفته و چهار روزمه برم ساکشو ببینم مطمئن شم؟؟ سونو شکمیه یا واژینال؟

براي من كه شكمي بود  اونموقع ، الان نميدونم چجوريه

من كه ساك نديد يعني همون روز كه مثب شدم دكترم بيمارستان بود باسونو خودشكه ضعيف بود ينيگا كرد گفت انكار دوتان😅بعدش گفت برو٨ هفته بيااا برا قلب حدود ٥ هفته بعد انتقال

براي من كه شكمي بود  اونموقع ، الان نميدونم چجوريه من كه ساك نديد يعني همون روز كه مثب شدم دكت ...

سونو من واژینال بود امکانم داره این لک بینی قهوه ای از اون باشه؟چون خون تازه نبود

من کلا کار نمیکنم معمولا دراز میکشم ولی دیروز۳..۴ ساعت نشسته بودم تو ماشین بیرون بودیم نمیدونم از چی ...

نه ربطي به اون نداره من دقيقا تاريخ پريود ماه قبلم درد شديد پريودي گرفتم نزديكاي يفته( ياچند روز بعدش) لك بينيم شروع شد

اولین روز اخرین قاعدگیتون حساب کنید مال من ۱۷ فروردین بود نه نرفتم دکتر

اونروز یکی از بچه ها میگف از تاریخ انتقال حساب کنین+سن جنین+۱۴روز

نه ربطي به اون نداره من دقيقا تاريخ پريود ماه قبلم درد شديد پريودي گرفتم نزديكاي يفته( ياچند روز بعد ...

انشالله که چیزی نباشه ولی خیلی میترسم 

نه ربطي به اون نداره من دقيقا تاريخ پريود ماه قبلم درد شديد پريودي گرفتم نزديكاي يفته( ياچند روز بعد ...

مال شماهم خون تازه بود؟

سونو من واژینال بود امکانم داره این لک بینی قهوه ای از اون باشه؟چون خون تازه نبود

براي منم تازه نبود كل چند ماهو كه لك داشتم همش قهوه اي بود 

اگر اينقد ريسك داشته باشه كه انجام نميدن 

براي منم تازه نبود كل چند ماهو كه لك داشتم همش قهوه اي بود  اگر اينقد ريسك داشته باشه كه انجام ...

آره دیگه تو دکترم خجالت کشیدم بپرسم خطر نداره