2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
نسلام مرسی عزیزم نه خوب پسرمن زیاد بالامیورد تقریبا هردفعه شیرمیخورد سه چهاربار زیاد بالامیورد الان ...

خب خداروشکر ان شاالله زودتر خوب بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببلاک ای ار اتفاقا خوب گیرنیاد همه جاهست مشکل اینجابود یه قوطی خورد اصلااا بهش نساخت همش اسهال می‌شد ...

خب خداروشکر که اپتامیل بهش میسازه.

وزن گیریش خوب بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آنا جان خوبی؟ گل دختره خوبه ؟؟ عزیزم پوشک مای بیبی بهتر بود یا مولفیکس ؟؟؟ و اینکه برای وان یا ...

سلام عزیزدلم خوبیم خداروشکر 🥰

من از مای بی بی راضی تر بودم گلم.

من وان گرفتم توی وانم ابر مخصوص نوزاد گذاشتم وانم خودش سطحش شیبدار میشه ولی برای اوایل که سخته نی نی هنوز نمیتونه خوب وایسه این ابرا کمک میکنه که لیز نخورن قشنگ میزارم اونجا و میشورمش تجربه آسانشور رو ندارم ولی بنظرم از عکساش که دیدم اونم باید خوب باشه ولی وان بزرگتر هم بشه بیشتر به دردش میخوره تا آسانشور بنظرم.

به سلامتی شما هم چیزی نمونده گل دخترتو بغل کنی الهی قسمت همه منتظرا من که دائم موقع شیر دادن خداروشکر میکنم و التماسش میکنه به هرکی نی نی میخواد بده مخصوصا خانمای نی نی سایت.

راستی با دکتر متین زایمان میکنی همون آرمان؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم سلامت باشی. من پارسال تابستون انجام دادم کاریوتایب نزدیک ۱ تومن بود انعقادی ها ۸۰۰ اینا ب ...

کاریوتایپ چجوریه؟من جنینام ضعیف بودن بخوام قبل انتقال بدم برا تست سلامت نمیشه.چکارمیتونم بکنم؟

یا رب العالمین
ممحونم حالم که اصلا خوب نیس داغونم چندروز پیش سقط کردم😭

سلام خواهر میدونم هیچ حرفی نمیتونه قلبتو و که هزار تیکه شده ترمیم کنه اما برایه حلل بدت دعا میکنم هرچه زودتر خوب بشی ادم یه مدتی داغونه وکلی سوال تو سرشه اما میگزره انشالله خدا جاشو برات هرچه زودتر با نینی سالم پر کنه

سلام خانوما میگم من فردا ۲۵ نوبت سونو دارم سیکل انتقالم بلند مدت بود از سشنبه شب ال دی تموم شده و هر روز آمپول بوسرلین میزنم ولی هنوز پری نشدم به نظر شما مشکلی نیس؟؟ کسی بوذه اینجوری بوده؟ یعنی مشکلیه که هنوز پری نشدم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
گلم منم تا چهار ماهگی شااااید یک سانت شکمم اومد جلو از پنج ماهگی کم کم دیگه شروع کرد بزرگ شدن آخر پن ...

مرسی عزیزم.ولی با چه روغنی چربش کنم  که ضرر نداشته باشه؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
نترس استراحتت بيشتر كن تا فردا زنگ بزني دكترت احتمالاا شيافتو بيشتر ميكنه يا اسپرينت رو قطع مي كنه م ...

زنگ زدم به خود دکترم که نتونستم ولی بیمارستان گفت داروهات ادامه بده ایشالا که چیزی نیست بیشتر نکرد همون دوتا شیافو‌یه امپولو گفت ادامه بده استراحت کن

اسپرین نداشتم من استرادیول دارم