2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045426 بازدید | 684466 پست
خیلی ممنونم نرم سونو مطمئن شم بچه تو شکممه؟  هرروز میدیدین؟ هر چی خودمو میشورم بازبا دستمال خ ...

خدا نکرده درد سقط خیلی وحشتناکه

من ۵ هفته رفتم ساکشو دیدم و ۱۰ هفته رفتم بخاطر لک 

😉

من هفته ی پیش که اولین بار اومد چند قطره قرمز شفاف بود بعد از اون دیگه قهوه‌ایه که به روز هست یه روز ...

انشالله عزیزم از دیشب بدجور استرس گرفتم جوری که میلم به غذاهم نمی‌کشه

ما الان بازم میتونیم نشاسته تو آب بخوریم؟جاش سفت بشه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم از دیشب بدجور استرس گرفتم جوری که میلم به غذاهم نمی‌کشه ما الان بازم میتونیم نشاسته ت ...

عزیزم به نظرم این چیزا رو نخور، اصلااااا ثابت شده نیست همون غذای معمولی بخور.

جای جنین با این چیزا سفت نمیشه برعکس ممکنه بدنت حساسیت هم بده، بجاش داروهات رو سر ساعت استفاده کن، استرس نداشته باش تا هورمون استرس ترشح نشه که خودش عامل بدترین اتفاق هاست، عصاره قلم و عصاره گوشت بخور، شیر بخور، روزی چندتا مغزیجات بخور، آش بخور، غذاهای مقوی بخور کلا. اینا رو بخور بجای اون تجویزات بدون پایه و اثبات.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان وقتتون بخیر‌.لطف کنید بهم بگید برای پانکچر چه تقویتی هایی رو بخورم.ممنون میشم واینکه چه مدت خورده بشه خوبه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم منم امروز روز۲۱ هستم از دیشب ترشحاتم قهوه ای کم رنگ شده نمیدونم از چیه دیروز بیرون رفتیم ۳..۴س ...

ای بابا

مال من که کمرنگ نبود اب خون بود

من کار سنگین نمیکنم ولی یجا بند نمیشم همش پامیشم از جام میرم رومبل میخوابم دوباره پا میشم میرم تو یه اتاق دیگه تحرک دارم

عزیزم به نظرم این چیزا رو نخور، اصلااااا ثابت شده نیست همون غذای معمولی بخور. جای جنین با این چیزا ...

مرسی عزیزم انشالله امروز میری دکترت و با خبر خوش میای خوشحالمون میکنی

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ای بابا مال من که کمرنگ نبود اب خون بود من کار سنگین نمیکنم ولی یجا بند نمیشم همش پامیشم از جام می ...

من کلا کار نمیکنم معمولا دراز میکشم ولی دیروز۳..۴ ساعت نشسته بودم تو ماشین بیرون بودیم نمیدونم از چیه

سلام عزیز تفاوتشون از زمین تا آسمونه...شاید تو تعداد تخمکی که بهت میدن تفاوتی نداشته باشن اما توی کی ...

عزیزم گونال از کدوم داروخانه گرفتین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام دوستان دکتربمن گونال اف داده مجبورشدم گرفتم۶میلیون پونصددادم خریدم.گفت ۷روزدیگه برم سونودوباره ...

عزیزم گونال از کدوم داروخانه گرفتین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من کلا کار نمیکنم معمولا دراز میکشم ولی دیروز۳..۴ ساعت نشسته بودم تو ماشین بیرون بودیم نمیدونم از چی ...

اینجوری که من فهمیدم میگن لکه بینی تو بارداری تو ۹۰ درصد خانما هست ایشالا مال ما هم طبیعی باشه

زن داداشم ماماس میگه دیشب چند نفر از تو خونریزیشون شدیدتر اومدن فقط شیاف بهشون دادیم