2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
سلام دوستان من تو سیکل پانکچر رفتم امروز روز ۸ هست سونو رفتم گفت ۵ تا تخمک دارم باسایز ۱۵ و چند تا ر ...

سلام دوستم ادامه بده این حرفا چیه نا امیدنباش آمپول روبزن تا تخمک ها به بلوغ برسه تو این موقع باید آرامش داسته باشی تا بهترینها برات انفاق بیوفته نگران نباش .میوه بخور پیاده روی داشته باش.غذا تازه بخور فست بود هم نخور .خدابخواد با یه دونه هم میشه پس نگران ونا امید نباش  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@shervin68     سلام عزیزم چطوری خوبی؟ نی نی خوبه؟ من انومالی رفتم و جفت نی نی ها پسر ب ...

سلام.مال منم پسره. منم چن روز پیش حرکتاشو بیشتر حس میکردم.الان کمتره.صب کمی نگران شدم. منم حرکتشو نزدیک پای راستم حس میکنم.چون جفتم سرراهیه.

مبارکه.دو تا پسر شلوغت میخاد بشه🥰🥰🥰

همین که هم جنس شدن خوبه ها

مدرسه رفتنهاشون باهم میشه.

من تازگی از غذا سیر نمیشم.ولی زیاده روی هم نمیکنم.

امروز هم ذهنم درگیر این گرونی ها شده😔

😉

سلام.مال منم پسره. منم چن روز پیش حرکتاشو بیشتر حس میکردم.الان کمتره.صب کمی نگران شدم. منم حرکتشو نز ...

مرسی عزیزم

اره اولا خداروشکر که سالم و بعد این که هم جنسن

منم دقیقا سمت راست حرکتاشو حس میکنم

والا منم امروز خیلی نگران حرکتام

چون از دوروز تکون نخورده

ولی به کمر که میخوابم شکمم نبض داره

منم خیلی گرسنم میشه وضعف میکنم ولی سعی میکنم با پروتئن خودمو سیر کنم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
به سلامتی انشالله. نه عزیزم دارو نماها لازم نیست بخوری خیالت راحت 

سلامت باشی عزیزم ممنون خیالم راحت شد انشالله خودتم بعچه سلامتی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اونا احتیاجی نیست خورده بشه در واقع برای افرادیی که برای جلوگیری از بارداری قرص میخورن تا پس و پیش ن ...

ممنون شوره جون راهنمایی کردی خیالم راحت شد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای خدا شکرت، به سلامتی ان شاالله عزیز دلممممممم. دیروز تمام فکرم پیشت بود الهی که تا آخر بارداری را ...

مرسی جااانم انشالله همچنین شما عزیزم شنبه بری و بیای خبر خوش به ما بدی...به شما گفتن تکرار کنین بتارو؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
افرين من اونسري نخوردم ميوه هم نخوردم چون نميدونستم چي بايد بخورم😑اينسري گوجه فقط تو استنبولي خوردم ...

من ایندفعه از ترس همسرم همه چی میوه میخوردم ولی بیشتر کیوی بود با ریواس که اونم بخاطر یبوستم خیلی کمکم میکرد واسه همون میخوردم که یبوست نشم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
افرين من اونسري نخوردم ميوه هم نخوردم چون نميدونستم چي بايد بخورم😑اينسري گوجه فقط تو استنبولي خوردم ...

بعد اینکه شما دفعه پیش بعد مثبت شدنم خیلی چیزارو نمیخوردین؟بعد واسه تشکیل قلبش چیا خوبه بخوریم؟

بعد اینکه شما دفعه پیش بعد مثبت شدنم خیلی چیزارو نمیخوردین؟بعد واسه تشکیل قلبش چیا خوبه بخوریم؟

عاره كلا ديووونه بودم ٨ هفتهبودم ماه رمضونم بقيه نون پنير گوجه و خيار ميخوردن من نميخوردم ميگفتم سرديه😑چقد چشم توش بود😁كلااا افتضاح بوووودم و واقعاا هم دست خودم نبود ميگفتم بعد اون همه سختي فقط بسلامت بدنيااا بياد همين نخوردمم بجهنم🙄

اخه نميدونم واقعااا كجا رو خونده بودم اينارو گفته بودحتي تو يكاغذم نوشتم نگه دارم ولي هرچي گشتم پيداش نكردم فك كنم انداختم دور😅

ولي اينكه براي تشكيل قلب چيزي بخورم نه نبوووده نگران نبااااش ان شالله دوهفته ديگه صداي قلب كوچولوشووو ميشنوي😍😍😍🤲🙌