2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست

بچه ها میگم من تو‌ سیکل انتقالم سیکل لانگ دارم ال دی میخورم دیشب ۲۱ تا قرص زرد رنگ تموم شد فقط ۷ تا سفیدرنگ که دارونما هستن مونده دیگه امشب دارونماها رو‌نخوردم و قطش کردم به نظرتون اشتباه کردم؟؟ مشکلی پیش نمیاد نخوردم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها میگم من تو‌ سیکل انتقالم سیکل لانگ دارم ال دی میخورم دیشب ۲۱ تا قرص زرد رنگ تموم شد فقط ۷ تا ...

به سلامتی انشالله. نه عزیزم دارو نماها لازم نیست بخوری خیالت راحت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم میشه منو راهنمایی کنید. بچه ها من انتقالم که مثبت شد و سقط شد پردنیزولون و آنوکسا ...

وقتی داروها رو دکتر بهت میده احتیاجی به آزمایش نیست رویان خیلی سخت گیره تو داروها تو شمال هم خیلی دکترها رو می بینم از همون اول این داروها رو میدن. سرم اصلا تایید شده نیست رویان قبول نداره 

خدایا شکرت
سلام عزیزم شما بعد اون افت بتایی که داشتید آزمایشای ایمنی انعقادی دادی؟ یا همینجوری دکترتون انوکسا ب ...

سلام عزیزم خوبی؟ نه گلم آزمایش ندادم دکترم خوش آنوکسا و آسپرین رو اضافه کرد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شوره جان شما هیدروکسی میخوری اگه آره چند وقته؟ و اینکه الانم میخورید که بارداری؟

من روزی یکی از دو ماه قبل انتقال خوردم ازمایش مجدد دادم فاکتورها نرمال شده بود که گفت ادامه بده داخل بارداری هم همچنان گفت ادامه بده. فعلا میخورم تا ویزیت بشم ببینم کی قطع می کنه. پردنیزولون قند بالا میبره من پیش دیابت  بودم برام تجویز نشد

خدایا شکرت
بچه ها میگم من تو‌ سیکل انتقالم سیکل لانگ دارم ال دی میخورم دیشب ۲۱ تا قرص زرد رنگ تموم شد فقط ۷ تا ...

اونا احتیاجی نیست خورده بشه در واقع برای افرادیی که برای جلوگیری از بارداری قرص میخورن تا پس و پیش نشه براشون. 

خدایا شکرت
وقتی داروها رو دکتر بهت میده احتیاجی به آزمایش نیست رویان خیلی سخت گیره تو داروها تو شمال هم خیلی دک ...

خدا خیرت بده مرسی دوستم که جواب دادی. آزمایشا رو نمیدم‌انشالله خیره برام دعا کن عزیز دلم

من روزی یکی از دو ماه قبل انتقال خوردم ازمایش مجدد دادم فاکتورها نرمال شده بود که گفت ادامه بده داخل ...

مرسی عزیزم اگه برات زحمتی نیست میتونی عکس قرصتو برام بفرستی. پس شما فقط هیدروکسی داری پردنیزولون کلا نداشتی؟

خدا خیرت بده مرسی دوستم که جواب دادی. آزمایشا رو نمیدم‌انشالله خیره برام دعا کن عزیز دلم

ان شالله برات خیر باشه. ببین آزمایش ها رو هر کسی بده یچیزی بالاخره ازش در میاد دکتر من میگفت فقط ۳ درصد شانس و بهتر می کنه. ولی همین ۳ درصد برای ما بهتر بشه خودس کلیه. انوکسا که خون رسانی بهتر می کنه به لانه گزینی کمک می کنه یکی از آشناهای ما ناباروری ثانویه گرفت دکتر با انتقال جنین انوکسا رو بهش میداد 

خدایا شکرت
خب خدا رو شکر عزیزم، آره میدونم همش هم تقویتیه، ان شاالله که با مثبت شدن خستگی این راه از تنت در میا ...

عه چ خوب ک گفتی باشه پس دو سه روز دیگه میخورم و قطعش می کنم. نمیدکنم ببینم نطر دکتر چیه برا شروع سیکل. 

در مورد انتقال اره نظر دکتر این بود ک فریز نکنیم ولی خب من خیلی چشمم آب نمیخوره دفعه پیش با ۵ تا تخمک هایپر شدم😂

توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱