2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045771 بازدید | 684483 پست
قربونت برم چقدر دلتنگتون بودم اره کاربریم از بین رفت  منم ۲۹ اردیبهشت فارغ میشم

سلام عزیزم خیلی توفکرت بودم خداروشکر که خوبی و نی نی هم خوبه انشالله بسلامتی زایمان کنی منم همون تاریخ ۲۸و۲۹ بهم دادن واسه سز 

الهی بگردم عزیزممممم، الهی که هرچه زودتررررر سلامت کاملش رو بدست بیاره گلم، در مورد آینده هم اصلاااا ...

عزیزدلم بهت تبریک میگم خیلی از خبر مثبت شدنت خوشحال شدم 😍😍😍🥰😍😘😘😘🥰🥰😍😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خانم دکتر خیلی خوب توضیح دادن، دکتر خیلی خوبی هم هستند https://www.instagram.com/reel/CczoRo9uj ...

مرسی عزیزدلم😍🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم معمولا توو این هفته ها یه روتینی دارن بچه ها اگه ازون خارج شد و مثلا همیشه صبا تکون میخورد و ا ...

ممنونم عزیزدلم😍

تعداد حرکتی که میگی خوبه ولی به قول ماما دکترت مهم اینه که مثل همیشه باشه، به نظرم امروز هم دقت کن ...

رفتم آخر بیمارستان خداروشکر همه چی خوب بود ! دلم همش شور میزد ! 

سلام عزیزم اینکه تو هفته های آخر حرکت بچه کمتر بشه خیلی طبیعیه چون هرچی بچه بزرگتر بشه جاش تنگتر میش ...

مرسی عزیزدلم ! خودم دقت که کردم دیدم وقتایی که خوب نمیخوابم حرکتاش کم میشه  ! انقدر این آدم میترسونن که سریع باید بیای منم از ترسم رفتم خداروشکر خوب بود ! این هفته های آخرم بگذره دیگه خیالم راحت شه😬🤲🏻

عزیزدلم بهت تبریک میگم خیلی از خبر مثبت شدنت خوشحال شدم 😍😍😍🥰😍😘😘😘🥰🥰😍😍

ممنونم گلم 🥰🌹 ان شاالله زایمان راحت و سلامتی داشته باشی عزیزم ⁦❤️⁩🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیز دلمممممم، میفهمم حال دلت رو ... هر چقدر هم آدم تسلیم باشه بازم بالاخره یکم ناراحت میشه اما من ...

ممنون عزیزم مرسی از لطفت نه خدا رو شکر راحت کنار اومدم دفعه قبل کلی گریه کردم ایندفه نه پوستم کلفت شد شاید😁ولی خب همسرم واقعا تاثیر داشت.خیلی دلداریم میداد از قبلش.

ساره عزيزم واقعا ناراحت شدم من خودم وقتي ناراحت ميشدم همش ميگفتم چراااا من چرااا... ولي وقتي اروم مي ...

مرررسی عزیزدلم اینبار خیلی راحتتر تونستم کنار بیام خداروشکر.انشالله هر چی که به صلاحه همون میشه🥰🤲

عیب نداره قسمت این بود چاره ایی نیست تو تلاش خودتو کردی ولی حتما پیش دکتر ایمونولوژ برو و ازمایش های ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت آره حتما پیگیری میکنم.به شوهرم گفتم بریم زیر نظر یه دکتر دیگه تو همون مرکز ولی میگه نه 😑چون خواهرش پیش همین دکتر جواب گرفت.نمیدونم حالا موندم.

قربونت برم چقدر دلتنگتون بودم اره کاربریم از بین رفت  منم ۲۹ اردیبهشت فارغ میشم

خب بسلامتی😍😍😍ان شاالله سالم و سلامت جوجه کوچولوتو بغل کنی.😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گیسو جان کورتاژ اگر دکتر خوب بیمارستان خوب بری اکثرا مشکلی پیش نمیاد درمورد باقی موندن بقایای جنین و ...

دکترخودم انجام میده میرم بیمارستانی که خودش هست یجادیگه هم هست اموزشی زنان وزایمان هست دولتیه یکی خصدصی هنوزبین دوتاش مرددم

یا رب العالمین
دوستای گلم جواب آزمایشم اومد. به دعای خیر شما عدد بتام ۴۷۱ هست شکر خدا. امروز روز ۱۳ انتقالمه، جنی ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه انشاالله دوران بارداری راحت و در انتها زایمان راحت تری داشته باشی...خدا برات حفظش کنه❤😊