2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
تو انومالی گفتن مشکل داره الهی هیچکی به این درد گرفتار نشه

الهی بمیرم برای دلت

خیلی سخته خیلی

خدا کمکت کنه

نمیدونم خدا چطور میخواد دلت رو آروم کنه😭

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید میگم‌شما سقط داشتی چجوری بود؟خیلی درد داره؟باید سقط کنم جنینم مشکل داره😭

خدا به دلت نگاه کنه وآرامش بهت بده عزیزم.بعضی وقتا برای داشتن آرزوهامون ورسیدن بهشون یکم همه چیز سخت میشه .دردمیشه.مهم اینه تو زود سر پا بشی وهمه چی از نو بسازی خسته نشو به امید خدا به زودی فرزند سالم وصالحی خدا بهت عطا میکنه  پاشو چشماتو بشور زیادم گریه نکن روزای قشنگی در پیش داری آن شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
روز12رفتم581 بعد میگم اون گف 5روز بعد بیا نکنه تو این 5روز بتام بیاد پایین؟ خودشم گف تکرار نکن

خوبه عزیزم نه چرابیاد پایین همون ۵ روز دیگه برو بتات خوبه تکرار نمی خواد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای وااای نمی‌دونستم واسه اکثر غذاهام دو سه تا مینداختم 😕 مررررسی که گفتی عزیز دلممم 💋⁦❤️⁩🌹

هانیل  جووون بهت تبریک میگم. انشالله این بارداریت برات عالی پیش بره.خیلی خوشحال شدم.ماهایی که تجربه سقط داشتیم یه  دل نگرانی در کنار خوشحالیم وقتی مثبت میشیم هست ..من از اول داشتم بخصوص موقع سونوها می مردم و زنده می شدم..ولی الان که هفده هفته ام دیگه بی خیال شدم خدا رو شکر تا الان که چیزی نشده و دیگه سپردمش دست خدا و شفاعت امام حسین وحضرت عباس..مطمئنم تو هم این بارداریت تا اخر خوب پیش میره.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ممنون مهربون ان شالله هر چی که به صلاحه همون بشه ممنون از لطفت🌹🌹😘

سارا جان انشالله حتما دفعه دیگه با بررسی کامل ایمنی انعقادی و گرقتن دارو مثبت میشی..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
مرسی عزیزدلم لطف کردی ولی خب قسمت نبود.تشکر🌹

عزیز دلمممممم، میفهمم حال دلت رو ...

هر چقدر هم آدم تسلیم باشه بازم بالاخره یکم ناراحت میشه اما من خودم خیلیییی زود ناراحتیم رفع میشه و باز دلم گرم میشه به حکمت خدا که برام بهترینها رو رقم بزنه، مثل بچه ای که مامانش نمی‌ذاره به آتیش دست بزنه ...

عزیز دلم، دوست صبورم الهی که خدا برات بهترینها رو رقم بزنه و سالم ترین و صالح ترین اولاد رو برات روزی کنه 🙏⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم تبریک میگم انشالله یه بارداری راحت داشته باشی و نی نی صحیح و سلامت بیاد بغلت

ممنونم عزیز دلم، ان شاالله زایمان راحت و سلامتی داشته باشی، التماس دعا گلم 🙏🌹

سلام ببخشید میگم‌شما سقط داشتی چجوری بود؟خیلی درد داره؟باید سقط کنم جنینم مشکل داره😭

ای واااای عزیزم، چرا آخه؟؟؟ به نظرم به این زودی این تصمیم رو نگیر، چند جا دیگه برو با چند تا دکتر دیگه هم مشورت کن، ان شاالله که مشکلی نیست و صحیح و سلامته 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹

ممنون عزیزم 🌷 تو چه کارهایی میکردی موندم سردی بخورم بعد انتقال یا گرمی؟ 

قربونت

بهتره غذاهای معمولتو بخوری گرمی زیاد نخور

من فقط استرس نداشتم و سپردم بخدا من دو دفعه اول هر کاری بلد بودم انجام دادم منفی شدم دفعه آخر واقعا بیخیال شدم و فکر میکردم این بارم منفی میشم چون ی استرس شدید روز سوم بهم وارد شد دیگه بیخیال شدم ولی خدا خواست و شد

استرس نداشته باش نذر کن من ۶ روز اول بعد انتقال روزی ی لیوان شیرسویا خوردم البته اگه مشکل تیروئید نداری یکماه قبل انتقال روزی ی ساعت پیاده روی میکردم 

فقط خواست خدا 

خدا بخواد میشه از ته دلم از خدا می خوام ی نی نی تپلی خوشگل و سالم بهت بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍