2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم افکار اون و که نمیشه عوض کرد 

خودت مستقل شو و یه سری چیزا رو جدا کن

کاربر قدیمی🤍                                                              تصویر پروفایل بازیگر خوب کشورمون خانوم دیبا زاهدی هستن چون خیلی میپرسیدین😅 

چن سالته ؟ب مرر زمان تغییر میکنه 

مامان من از 16 سالگیم ب بعد خیلی فرق کرد ...الان ب درجه ای رسیدم ک با کسیم اشنا بشم میتونم در جریانش بزارم

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

. پول دارم نمیزاره لباس بخرم نمیزاره مثل آدم تیپ بزنم آرایش کنم اصلا مذهبی نیست فقط وسواس این چیزارو داره همیشه وقتی میرم بیرون انقدر عجله عجله و باترس‌ یکم آرایش میکنم که خط چشمم یکی شماله یکی جنوبه نمیزاره برم باشگاه 🥲تو خیلی چیزا آزادم ولی تو این چیزا بهم گیر میدن . امسال خواستم برم لباس زمستونه بخرم مامانم زمینو زمانو به هم زد می‌گفت حق نداری لباس بخری لباس زیاد داری درصورتی که من فقط یه هودی یه بارونی و یه کت چرم دارم

آیا این زیاده؟:)))) آقا من خوشم نمیاد چیز تکراری بپوشم 

یا اگه لباسی بخرم برمیدارتش سه سال بعد با التماس باید بگم بده بهم بپوشم

حتی مادربزرگم بهش گفت لباس برا پوشیدنه چرا اینطوری میکنی اصلا هم محکوم نمیشه حرف حرفه خودشه میگه من راست میگم تو لباس زیاد داری هزار بار لباس خریدم گرفت پارشون کرد تمام وسیله هامم به خاطر اینکه لباس خریدم پرت داد... مامان من اینجور آدمیه

الان من ۱۹ سالمه چرا عوض نمیشه؟؟؟؟

ازم بزرگتری 

ببین در مورد لباس خریدن ..مامان منم اینو میگه هربار  ک میریم خرید ..من با گررریه میبرمش ..اون میگه چخبره انقد لباس میخری دیگ جا نداریم تو خونه ..با  اینکه موافقم خیلی لباس میخرم ولی سعی میکنم اخرش براش توضیح بدم ک من جوونم دلم میخاد لباس جدید بپوشم از تکراریا زده میشم و...

در مورد ارایش و تیپ زدن هم سعی کن انقدی نکنی ک اعتراض کنه (من نمیدونم تو چقد ارایش میکنیا ولی کلا میگم اون چیزی ک خط قرمزشه رو نکن ..مثلا مامان من رو رژقرمز حساسه منم سعی میکنم نزنم زیاد ک دعوا نشه )

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
ازم بزرگتری ببین در مورد لباس خریدن ..مامان منم اینو میگه هربار ک میریم خرید ..من با گررریه میبرمش ...

آخه بحث اینه من گریه هم بکنم نمیاد باهام!! مجبورم قایمکی‌ لباس بخرم وقتیم میخرم ببینه پرتشون میده .

اصلا نمیزاره من رژ بزنم به خاطر مذهبی بودن نه به خاطر اینکه وسواس داره میگه رژ کثیفه 

آخه بحث اینه من گریه هم بکنم نمیاد باهام!! مجبورم قایمکی‌ لباس بخرم وقتیم میخرم ببینه پرتشون میده .ا ...

حتما یه قلقی داره پیداش کن