2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045893 بازدید | 684488 پست
سلام عزیزم خوبی؟ نگران نباش فداتشم آمپول بتا زدن واست؟ بعد زدن آمپول بتا رفتی سونو گفت حرکتش کمه؟ ...

سلام عزیزدلم خداروشکر خوبم بخوبیت شما چطوری؟

آره عزیزم من تقریبا ۱۰ روز پیش آمپولو زدم ولی سونو رو پنجشنبه ودیروز رفتم حالا فردام سونو داپلر دارم برم ببینم خدا چی میخواد

تنگی نفس منم از پا درآورده همش درازم نمیتونم از جام پاشم واقعا روزای سختیه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم مطمئن باش خوبه  دختر طبق اپلیکیشنا میگی؟؟؟ اخه من چیکارت کنم ها؟؟ ببین من سه تا دارم یکی ...

عه یعنی الکی میزنن پس...

البته تو همین سایتم از چندین نفر پرسیدم وزناشون بیشتر بوده 

انشاءالله که خیره هرچه پیش آید خوش آید 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اي جونم ممنونم از دعاي خوبت ان شالله هرچي كه خيره🤲❤️💋 نه وزن كم ربطي به دستگاه نداره ان شالله يه ...

انشاءالله 

آمپول بتامتازون زدم ۶تا تقریبا ۱۰ روز پیش 

ان شاالله که نیازی به دستگاه نداره زایمان قبلیم به هم اتاقی داشتم ۳۳ هفته بود وزن بچش ۲,۲۰۰ بود ختم ...

آره عزیزم دقیقا اولویت اول وآخرم اینه که سلامت بیاد تو بغلم حالا هرجوری که قسمت باشه چه بره تو دستگاه چه نره انشاءالله همگیمون نی نیمونو صحیح وسلامت بغل کنیم 

سلام عزیزای دلم خوبید ؟؟؟اونایی که زایمان داشتن قدم نو رسیدهاشون مبارک باشه .... انشالا منتظرا هم د ...

سلام تینا جونم چطوری دختر؟ نی نی نازت خوبه؟

چقدر سراغتو گرفتیم ویادت بودیم

چه خبرا؟ بسلامتی دیگه روزای آخرو داری سپری میکنی عزیزم

اگه می خوای ببری ببر عزیزم دیر نیست به منم اون وقت گفته بود  نی نی منم خوبه شکر خدا ماشالا بهش ...

سه دویست چهل گلم مرسی ایشالله نی نی شما هم خوب وزن گرفته 🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سه دویست چهل گلم مرسی ایشالله نی نی شما هم خوب وزن گرفته 🥰

فدات شم ان شاالله😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها کی میدونه تخمک متافازیک یعنی چی؟تو گوگل سرچ میکنم دقیق نمیگه.منظورش بالغ شدن تخمک هاست؟

نه منم نميدونم فك نكنم چيز مهمي باااااشه ان شالله سه چهاروز ديگه تعداد جنيناتو ميگن

هايپر شدي؟

خوب خداروشكر استرس نداشته باش ان شالله همه چي خيلي عالي پيش ميره 🙌💋

انشاءالله با دعای خیرت عزیزم

صدای اذان میاد خداروقسم میدم به کلمه کلمه اذانش انشاءالله چندروز دیگه خبر مثبت شدنتو و خوب شدن پسر نازتو بهمون بدی عزیزدلم 

دم اذانه به یاد همه ی چشم انتظارا هستم😭😭😭

انشاءالله با دعای خیرت عزیزم صدای اذان میاد خداروقسم میدم به کلمه کلمه اذانش انشاءالله چندروز دیگه ...

من غش نكنم براي دل تووو كه انقد مهربوووووني

فدااااات بشم حتمااااا ان شالله بادعاي شماااا🙌🥰

ان شالله گل پسرتو صحيح و سالم و بموقع بغل بگيري

نگران نباااش من امپول بتاهم نزده بودم يهو درد شديد شكمي گرفتم بستري شدم يعني مردمووو زنده شدماا كلا اخراي بارداري براي هركس خصوصااا ما اي وي افي ها كه استرسمونم بيشتره و حقم داريم البته چالشاي خودشووو داره

ان شالله هفته هاي باقي مونده رو بسلامت طي كنيد😍😍😍

ممنون خانمي همه چي را نرمال نوشته فقط گفته مقدار خيلي كمي مايع در رحم ديده شده. منم يه بار سنو شدم ن ...

بله درسته یعنی این دلیل مهمی که انتقال انجام نشه 

برای شما مشکلتون حل شد اما عکس رنگی دادم گفتن از لوله های رحمی نشت نداری

اگه انتقال بدم یعنی مثبت نمیشم

برای ماه بعد منظورم البته

بچه ها کی میدونه تخمک متافازیک یعنی چی؟تو گوگل سرچ میکنم دقیق نمیگه.منظورش بالغ شدن تخمک هاست؟

عزیزم اصلا تا حالا چنین چیزی نه داخل ایران و نه خارج ایران نشنیدم

ساید اشتباه شنیدی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وای چقدر طولانی

خودت بودی که هماتوم داشتی؟ یه دختر کوچولو هم داری درسته؟ میگفتی هفته ای دوبار میری سونو چون تکونهاشو حس نمیکردی

چرا یهو اینجوری شد؟ 😔

خیلی خیلی ناراحتم برات

خدایا این چه دادنی بود و چه گرفتنی؟ 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️