2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
نه همشون گفتن با امینو مشخص نمیشه با سونو مشخص بود شکل جمجمه ناهنجاری داره

گیسو جان بخدا نمیدونی چقد برا مثبت شدنت خوشحال شدم ولی چن برابر الان برا ابن موضوع ناراحتم ایشالا خدا برات جبران کنه هیچ کار خدا بی حکمت نیست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزای دلم خوبید ؟؟؟اونایی که زایمان داشتن قدم نو رسیدهاشون مبارک باشه ....

انشالا منتظرا هم دامنشون سبز بشه بزودی 

دوستای عزیزم من تینا هستم کاربری قبلیم از بین رفت 

دلم براتون تنگ شده 

چیکا 

سارا دلارام 

هیوا 

ماشالا 

....

منم بارداری اولم رو زده بود مشکل دیافراگم ک با اینکه مشکل ژنتیک نداشت ولی عوارض زیادی داشت مثلا برا ...

دیروز مطب پریناتالوژ یه خانمی بود مشکل دیافراگم دیرفهمیده بودن میگفت جراح باید موقع زایمان باشه بلافاصله بعد زایمان بایدبچه عمل بشه اعضارا درست بزارن سرجاشون بیچاره نزدیک زایمانش بود خیلی سخت بودتازه میگفت اگه زنده دنیاد بیاد چون ریه وقلب درگیره😭

شما چندهفتع بودی؟من فکر کنم چون پروژسترون داشتم سخت باشه

یا رب العالمین
دیروز مطب پریناتالوژ یه خانمی بود مشکل دیافراگم دیرفهمیده بودن میگفت جراح باید موقع زایمان باشه بلاف ...

گیسو جان ببین نظر دکترت چیه. ولی من خودم دکترم گفت چون بچه ندارم تا جایی که بشه کورتاژ نمیکنه قرص و شیاف داد ۱۰ تا استفاده کردم. منم چون یک ماه بود پروژسترون استفاده میکردم خیلی اذیت شدم اما خدا رو شکر کامل دفع شد شما هر قرص رو بگیر انجام بده نهایت بعدش هیسترو میکنی اگه بقایا بمونه. خدا به دلت صبر بده حالت رو درک میکنم من فقط قلبش رو دیده بودم توی مطب زار میزدم تو که دیگه جای خود داری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدارو شکر نی نی قشنگت بسلامت دنیا اومدعزیزم🥰🥰🥰🥰

سلام عزیزدلم 😍😍😍خوبی؟خیلییی به فکرت بودم چند بار تگت کردم ولی انگار کاربریت از بین رفته بود

قربونت عزیزم

تو چخبر؟آخرین بار گفتی مشکل کیسه آبت حل شده و ترمیم شده 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دیروز مطب پریناتالوژ یه خانمی بود مشکل دیافراگم دیرفهمیده بودن میگفت جراح باید موقع زایمان باشه بلاف ...

پس خداروشکر ک من زود فهمیدم چون اینجور بع دنیا میومد هم درد خود بچه بیشتر بود هم من 

مال من هفته ۱۳ و۵ روز بود خیلی دردناکه از دس دادن بچه از روز اول بیبی چک مثبت بهش دل میبندی ولی چه میشه کرد قسمت ماهم اینجوری بوده