2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
ممنونم منم جنین دویست تا دویست پنجاه گرمه نهایت .۳تاسونودادم بردم پزشک قانونی برا تاییدیه

ان شاالله خیره گلم دست خدا روی شونه هات 🙏🙏🙏🙏⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی عزیزم به سلامتی این دوران رو بگذرونی و به شادی بیاد بغلت      

خیلی ممنونم عزیز دلممممم تشکر دعام کن حسابی ... دعات میکنم ان شاالله به زودی خودت خبر خوش بارداریت و بزاری

گلم من که اول و آخر میگم ان شاالله که هرچه زودتر بفهمی صحیح و سالمه و نگهش می‌داری. من هفته ۲۸ که ک ...

چی باعث پارگی کیسه آبت شد؟ 

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مبارک باشه عزیزم ..خداروهزار مرتبه شکر یکی از منتظرا کم شد انشاالله بارداری راحت و سالمی داشته باشی ...

خیلی ممنونم دوست عزیزم سلامت باشی گلم ... 

الهی بحق امام زمان 

تموم منتظرا ب زودی زود دامنشون سبز بشه و چراغ خونه شون روشن هرکس بچه میخواد بحق آقاعلی خدا بهش بده .. 

ممنونم از دعای خیرت .. 

سلام عزیزدلم بخوبیت الهی که چندروز دیگه تبریکِ مثبت شدنِ انتقالتو بهت بگیم به حق باب الحوائج انقدر ...

سلام عزیزم خوبی؟

نگران نباش فداتشم

آمپول بتا زدن واست؟

بعد زدن آمپول بتا رفتی سونو گفت حرکتش کمه؟اخه میگن بعد زدن آمپول تاچندروز حرکات بچه خیلی کم میشه طبیعیه

منم نفسم خیلی میگیره حالم اصلا خوب نیست احتمالا قبل ۳۸هفته زایمان کنم

من دکترم دوروز پیش آمپول بتا بهم‌ داد ۶تا داد روز اول ۳تا زدم دیروزم ۳تا

ممنون از دلداری همتون نمیخواستم ناراحتتون کنم فقط درمورد سقط راهنمایی میخوام اخه کسی نمیشناسم مورد ا ...

منم بارداری اولم رو زده بود مشکل دیافراگم ک با اینکه مشکل ژنتیک نداشت ولی عوارض زیادی داشت مثلا برا قلبش و کلیه اش وجاهای دیگه مجوز سقط  ندادن ولی پزشکم وچندتا دیگه ک مشاوره گرفتیم نظرشون سقط بود از قرص استفاده کردم ازاد از داروخونه اشنا داشتیم گرفتم دکترم برام دوتا واژینال گذاشت دوتا رو هم با فاصله یه ساعت خوردم وبعد سه ساعت یدونه هم خودم واژینال گذاشتم وتو خونه بچه ام سقط شد  شاید ۵ ساعت طول کشید همش  زایمان طبیعی و درد وحشتناک وبعدش رفتم بیمارستان وبهشون چیزی نگفتم  ولی بهم رسیدگی کردن  مال شماروشاید چون مستقیم مشکل قابل رویت داره مجوز میدن نهایت کلی راه هست ایشالانینی خوبیه مامانشو اذیت نمیکنه منم همش به نینیم همینو گفتم ودلمو اروم کردم

عزیزم فکر کنم از تو سایت میتونی نوبت بگیری تا جایی که من میدونم رویان چسب رو قبول نداره  بین ...

سلام سارا جان جوجو خوبه؟! 

خودت خوبی؟! 

آخه گزینه ایمونولوژ تو سایت نوبتدهی نداشت! 😞 

نمیدونم چیکار کنم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
تو برگه ایی که بهم دادن نوشته عمل هیستروسکوپی ولی دکتر گفته خراش میدم برات . سونو هیسترو دیگه چیه؟&n ...

عزیزم یه عمل تشخیصی هست هیچی متوجهذنمیشی اصلا نترس خیالت تخت هیچی چی نیست 

اگر دیدی یکمی درد داری بگو برات شیاف بیارن دردت میفته بعد نیم ساعت

خدا برات بهترین هارو بخاد

گلم اینم داخلی ایمونو من خراش نداشتم فقط سه روز مونده انتقالGcsfتزریق کردن داخل رحمم تو رویان

سلام عزیز دلم جوجوت خوبه؟! 

آی مرسی 🙏🙏🙏😍

خدا نگه داره جوجتو

شما بار چندم باردار شدی عزیزم؟! 

سلام عزیزم ممنون از پاسخگوییتون  من نمیدونم دکترم بهم گفت من عکس سونو رو میفرستموببینید شما مت ...

ممنون خانمي همه چي را نرمال نوشته فقط گفته مقدار خيلي كمي مايع در رحم ديده شده. منم يه بار سنو شدم نوشته بود جريان موكوزال در رحم ديده شد. ميخواستم ببينم برا شما هم همين را نوشته؟

سلام عزیز دلم جوجوت خوبه؟!  آی مرسی 🙏🙏🙏😍 خدا نگه داره جوجتو شما بار چندم باردار شدی عزیز ...

قربونت گلم شکر خدا خوبه 

من جای دیگه سع تا اتتقال منفی داشتم ولی تو رویان بار اول مثبت شدم

ولی اسپرین و انوکسا و پردنیزولون داشتم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من میخوام ببرم آخه دکتر قلب بهم اونموقع تو بارداری گفته بود تمام بچه ها باید بازم یکماهگی چک بشن دخت ...

اگه می خوای ببری ببر عزیزم دیر نیست به منم اون وقت گفته بود 

نی نی منم خوبه شکر خدا ماشالا بهش😍😍😍وزن تولدش چند بود؟

من فردا میبرم خدا کنه خوب وزن گرفته باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام سارا جان جوجو خوبه؟!  خودت خوبی؟!  آخه گزینه ایمونولوژ تو سایت نوبتدهی نداشت! 😞&nb ...

قربونت عزیزم خوبم شکر خدا جوجه هم خوبه😊الهی قسمت خودت

عزیزم تو سایت برو تو قسمت اخذ نوبت جدید ی گزینه داره زنان_ویزیت تخصصی اونو بزن  دکتر ایمونولوژ هستش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍