2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
موم چیزی نیست اون ماده روی شیافه مواد اضافیه بعد نیم ساعت پروژسترون جذب میشه مواد اضافیش میریزه بیرو ...

اخه من تافردایی شبش ازم خارج میشه.یعنی همین مواداضافه تافرداشب خارج میشه؟زنگ زدم از دکترپرسیدم گفت واژینال تاثیرش بیشتره بخاطره همین مامیگیم واژینال.حالا ولی قرارشد یه چند روزی رکتال بزارم ببینم چی میشه

موم چیزی نیست اون ماده روی شیافه مواد اضافیه بعد نیم ساعت پروژسترون جذب میشه مواد اضافیش میریزه بیرو ...

ولی من مطمعنم این خارشم برای شیافه.چون وقتی به پهلومیخوابم ببخشید معذرت میخوام اون موادی که میادبیرون سمت لبه واژن میادو همدن باعث خارشم میشه بازم ممنون ازجوابتون🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من تافردایی شبش ازم خارج میشه.یعنی همین مواداضافه تافرداشب خارج میشه؟زنگ زدم از دکترپرسیدم گفت و ...

من چون شب قبل خواب میزاشتم صبح که بلند میشدج از جام میریخت بیرون اشکال نداره عزیزم

ی مدت رکتال بزار 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ببخشید میگم‌شما سقط داشتی چجوری بود؟خیلی درد داره؟باید سقط کنم جنینم مشکل داره😭

وای ی ی گیسو جان حالم خیلی بد شد عزیزم ، توی اینجور مواقع هر چی ام‌ بگیم فایده نداره میدونم فقط از خدا میخوام به‌دلت آرامش بده و صبر ، انشالله همه چی درست میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ولی من مطمعنم این خارشم برای شیافه.چون وقتی به پهلومیخوابم ببخشید معذرت میخوام اون موادی که میادبیرو ...

منم واژینال میزاشتم مشکل شما رو داشتم رکتال گذاشتم مشکلم حل شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اول از همه چی که سپردم به خودِ خدا هرچی پیش بیاد قطعا خیر وصلاحم درش بوده وخدا هم برا بنده اش بد نمی ...

ان شاالله که نیازی به دستگاه نداره زایمان قبلیم به هم اتاقی داشتم ۳۳ هفته بود وزن بچش ۲,۲۰۰ بود ختم بارداری زده بودن براش بچش دنیا اومد یک ساعت هم نذاشتنش داخل دستگاه صحیح و سلامت دادنش بغل مامانش.

اگرم نیاز به دستگاه داشته باشه خب قطعا شرایط جوری بوده که از داخل شکمت بهتر بوده، دعا کن صحیح و سلامت باشه حالا چه داخل شکم چه داخل دستگاه هرجا که براش بهتره، داخل دستگاه هم که بره شیر خودت رو میخوره یعنی از همون ثانیه اول ارتباط دارین فقط محض احتیاط میذارنش اونجا ، فکر کنم باید روزی چند بار بهش شیر بدی شیرت هم بدوشی بدی بهشون.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ولی من مطمعنم این خارشم برای شیافه.چون وقتی به پهلومیخوابم ببخشید معذرت میخوام اون موادی که میادبیرو ...

گلم من موقع گذاشتن شیاف پد هم میذارم که مواد اضافه ش ریخت بیرون جذب پد بشه بعد هم که بلند میشم خودمو با ژنیتال واش مخصوص بارداران میشورم تا چربی شیاف روی پوستم نمونه، همون چربی باعث قارچ و باکتری میشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزدلم بخوبیت الهی که چندروز دیگه تبریکِ مثبت شدنِ انتقالتو بهت بگیم به حق باب الحوائج انقدر ...

اي جونم ممنونم از دعاي خوبت ان شالله هرچي كه خيره🤲❤️💋

نه وزن كم ربطي به دستگاه نداره ان شالله يه زماني مياد كه نيازي به دستگاه نداشته باااشه جوجه 🐥فقط امپول بتامتازون با دكترت حرف بزن ببين نظرش چيه

عاره عادم اشتهاش كمتر ميشه فكرو خيالاي لعني ادمو راحت نميذاره كه ولي تمام تلاشتوووو بكن براي خوردن

ان شالله گل پسرمون باوزن خوب و بموقع بدنيااا مياد🌹💋