2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم منفی شدم مرسی.

عیب نداره قسمت این بود چاره ایی نیست تو تلاش خودتو کردی ولی حتما پیش دکتر ایمونولوژ برو و ازمایش های ایمنی و انعقادی بده من نمیدونم دکتر تو هیچی حالیش نبود حتی یه امپول انوکوسپارین هم نداده بهت حتما اول ازمایش هارو بده بعد اقدام کن الانم خودتو ناراحت نکن چاره ایی نیست باید تحمل کرد 

سلفری. نداده بودی؟ 😔

نه ان تی خوب بود اصلا مشکلی نبود سونوم حتی یروز ازپریودم جلوترزده بود ولی برا انومالی ۱۷هفته و۶روز که رفتم‌گفت ریزه ۸روز بعد رفتم گفت مشکل داره مخچه رشدش عقبه جمجمه ناهنجاری داره 

یا رب العالمین
ممنون از دلداری همتون نمیخواستم ناراحتتون کنم فقط درمورد سقط راهنمایی میخوام اخه کسی نمیشناسم مورد ا ...

عزیزم من سی هفته تجربه کردم.تقریبا درد زایمانه.ولی بخیه نمیخوری.چون کوچیکه.دردش هم بعدا فراموش میشه.

خدا بهت کمک میکنه.نگران نباش

😉

ممنون اخه چه روزای قشنگی بعد ۳بار ای وی اف مثبت شده بودم0

الهي بگردم برات واقعا هرچي ما بگيم از درد تو كم نميكنه ان شالله خداااااا با يفسقلي ناز به زودي زود برات جبران كنه عزيزم

اگر فقط يجااا رفتي چندجا ديگه حتما بروووو بعد اقدام كن ان شاالله بحق حضرت زهرااا به زودي زود خدا دلتو شاد كنه🙌

ممنون از دلداری همتون نمیخواستم ناراحتتون کنم فقط درمورد سقط راهنمایی میخوام اخه کسی نمیشناسم مورد ا ...

گلم من که اول و آخر میگم ان شاالله که هرچه زودتر بفهمی صحیح و سالمه و نگهش می‌داری.

من هفته ۲۸ که کیسه آبم پاره شد بچه افتاد به خشکی و مجبور شدن آمپول فشار بهم بزنن تا دنیا بیاد، بخاطر عفونت ناشی از پارگی کیسه آب و تب خیلی بالا سزارینم نکردن، حدودا ۳۰ ساعت طول کشید تا بدنیا بیاد، دردش هم که عین زایمان طبیعی بود ولی موقع بیرون اومدن راحت اومد چون کوچیک بود کلا ۱,۲۰۰ بود. بخیه هم نخوردم ، فردای روز زایمان هم هیچ دردی نداشتم فقط انگار مثل روزای عادی پریود شدم.

خدا ارحم الراحمینه عزیز دلم، معجزه از سفره های ما دور نیست، الهی که بهترین و خیرترین تقدیرها برات رقم بخوره عزیز مهربان 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم من که اول و آخر میگم ان شاالله که هرچه زودتر بفهمی صحیح و سالمه و نگهش می‌داری. من هفته ۲۸ که ک ...

ممنونم منم جنین دویست تا دویست پنجاه گرمه نهایت .۳تاسونودادم بردم پزشک قانونی برا تاییدیه

یا رب العالمین
سلام مامانا یه سوال در چه صورت باید بریم ان اس تی بدیم‌؟؟؟؟حرکات جنین چه تغییری بکنه نیازه؟ و اینکه ...

سلام عزیزم اینکه تو هفته های آخر حرکت بچه کمتر بشه خیلی طبیعیه چون هرچی بچه بزرگتر بشه جاش تنگتر میشه...درصورتی که تو یه ساعت ۴تا حرکت بقول دوستان بزنه کفایت میکنه..

من تو چند هفته آخر زیاد حساسیت به خرج ندادم سر تکون خوردن چون بچه منم کمتر از قبل  تکون میخورد اون آخریا... بیخیال باش انشالله همه چی خوب پیش میره گاهی بچه میخوابه بیچاره همش که بیدار نیست...ولی اگه بیدار بشه خودش اعلام وجود میکنه و از نگرانی درت میاره😊

راستی همونطور که خودتم گفتی ممکنه یه روز حرکتش کمتر از دیروز باشه خیلی،، بعد دوباره فردا یکم بیشتر تحرک داشته باشه،،، راستش منم یه روزایی که حرکتش خیلی کم بود یکم نگران میشدم ولی بازم توکل به خدا میکردم و سعی میکردم آروم باشم...