2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045883 بازدید | 684488 پست
سلام.مامانا؟شما ازوقتی که نتونستید روبه بالا بخوابید،شیافوچطوری استفاده کردید؟من روبه بالا میخوابم م ...

یه لحظه رو به بالا بخواب شیافو بزار بعد به پهلو بخواب

اگه خارش میگیری به دکترت بگو شیافو رکتال بزار

اونایی که خارج میشه مومه تا نیم ساعت شیاف جذب میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانیل  جووون بهت تبریک میگم. انشالله این بارداریت برات عالی پیش بره.خیلی خوشحال شدم.ماهایی که ت ...

دورت بگردم عزیز دلمممم، دقیقا همینه، من یه ترس بابت اون زایمان زودرسم دارم یه ترس هم بابت انتقال قبلیم که بتام افت کرد ...

در نهایت میگم هرچی خدا بخواد ، الهی که برای هممون خیر بخواد و ما رو بخاطر گناهانمون از الطافش محروم نکنه 🙏🌹

ان شاالله تا انتهای بارداری خوب و عالی پیش بری و زایمان خیلی خوبی داشته باشی گلم ⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام ببخشید میگم‌شما سقط داشتی چجوری بود؟خیلی درد داره؟باید سقط کنم جنینم مشکل داره😭

وای گیسوجان چرا آخه😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
تو انومالی گفتن مشکل داره الهی هیچکی به این درد گرفتار نشه

الهی آمین

وای قربون دل شکسته ت بشم😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
تو انومالی گفتن مشکل داره الهی هیچکی به این درد گرفتار نشه

الهییی 😭😭 چقدر ناراحت شدم .😭😭خدا به دلت صبر بده 😭😭 اگه میشه دوباره تکرارش کنین ممکنه خطایی صورت گرفته باشه .ان شاالله اینطور باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@ماشالا     سلام عزیزم خوبی چخبر

سلام سارا جون خوبی عزیزم؟ دختر نازت خوبه؟

خبر سلامتی عزیزم پنجشنبه رفتم سونو بیوفیزیکال که نمره از ۸ ۶ داد که دکترم تکرار نوشت امروزم رفتم باز دوباره همون شد حرکاتش خودمم حس میکنم کم شده نوار قلبم دادم نرمال بوده حالا نوشته سونو داپلر برم برا دوشنبه گفت اگه این سونوت اکی باشه تا ۳۷ هفته نگهش میدارم اگه نه ختم بارداری میدم حالا توکلم به خداش وزنشم امروز ۲۳۰۰ بود که خیلی کم بود خب 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام سارا جون خوبی عزیزم؟ دختر نازت خوبه؟ خبر سلامتی عزیزم پنجشنبه رفتم سونو بیوفیزیکال که نمره از ...

قربونت گلم نی نی هم خوبه شکر خدا.ان شاالله سونو داپلرت خوب باشه خیلییی حواست به حرکاتش باشه ان شاالله بسلامتی نی نی رو بغل می کنی

الان چند هفته ای عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام سارا جون خوبی عزیزم؟ دختر نازت خوبه؟ خبر سلامتی عزیزم پنجشنبه رفتم سونو بیوفیزیکال که نمره از ...

ایشابا که همهه چی عالی پیش میره عزیزم 😍 وزنش از دفعه پیش بیشتر شده؟ من اینقد نگران وزنم نمیدونم چرا الان این هفته برم ببینم اصلا چه خبره 🫥

ممنوووونم عزیزمممم، دکترم گفت نیاز نیست تکرار کنی شنبه آینده بیا برای سونو. حالا به نظرت خودم ۴ روز ...

من خیلی شنیدم که روند بالا رفتنش مهمه

وقتی بتا بالا باشه به احتمال خیلی خیلی زیاد درست هم بالا میره

اما برای اینکه خیالت بشه تکرار کن هر دو روز باید ۱/۶ برابر شده باشه 😍

خدایا شکرت 🙏🏻❤️