2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045902 بازدید | 684488 پست
سلام ببخشید میگم‌شما سقط داشتی چجوری بود؟خیلی درد داره؟باید سقط کنم جنینم مشکل داره😭

سلام گلم من خودم چند مورد تو بستگان ديدم گفتن مشكل دارن ولي بدنيا اومده بچه سالم بوده تا هفته سونو انوماليت نگذشته باز تكرار كن ان شالله كه خطاي پزشكي بوده بحق علي

حتي نيلووو كه تهران انقد معروفه گفتن بچه مشكل داره خداروشكر سالمه

ان شالله بهترينااااااا برات اتفاق بيفته اگه فرزند سالم و صالحي خداااا برات نگهش داره و همه چي خوب پيش بره

دورت بگردم عزیز دلمممم، دقیقا همینه، من یه ترس بابت اون زایمان زودرسم دارم یه ترس هم بابت انتقال قبل ...

ان شالله همه چي خوب پيش ميره دوروز ديگه يعني فردا تكرار كن خيال خودتم راحت ميشه كمتر فكرو خيال ميكني

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهربون ان شالله هر چی که به صلاحه همون بشه ممنون از لطفت🌹🌹😘

ساره عزيزم واقعا ناراحت شدم من خودم وقتي ناراحت ميشدم همش ميگفتم چراااا من چرااا... ولي وقتي اروم ميشدم به اين فكر ميكردم كه هميشه ميتونست شرايط ازيني كه هست بدترم بااااااشه

شايد اتفاقاي خووووبي قرار نبود بعدش بيفته و حكمت خداا توهمين اول منفي شدن و كمتر اذيت شدن بوده

شايد يكم كليشه اي بنظر برسه ولي وقتي ادم عميق فكر ميكنه به اين باور ميرسه هميشه ميتونست شرايط بدتر ازين بااااشه

ان شالله اينسري جنيناي خيلي عالي برات تشكيل ميشه ازون جنينااااني كه ٩ ماه محكم ميچسبن تو دلتووو دلتووو شاد ميكنن انشالله بهترينااااا برات رقم بخوره بشرط لياقت به يادت هستم🤲

واقعا؟باشه حتما

عاره عزيزم خيلي اذيت شدم چون تعداد شيافام زياد بود هم صب هم شب لكه بيني داشتم هي دوزشو زياد ميكرد تا ماه٧ اگه اشتباه نكنم داشتم بعدش كمترش كردن باز بيمارستان بستري شدم باز بيشترش كردن

سلام ببخشید میگم‌شما سقط داشتی چجوری بود؟خیلی درد داره؟باید سقط کنم جنینم مشکل داره😭

ای واای بمیرم الهی 

چرا چی شده؟ شاید قطعی نباشه از کجا فهمیدی؟

عزیزم من ۷-۸ هفته بودم هربار یه جور سقط کردم

ولی از همه راحت تر کورتاژ بود که بیهوش بودم اما بعدش چسبندگی گرفتم 🙁

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام خانمي اين مايع رحمي كه ميگيد به انگليسي يا فارسي تو جواب سنو چي نوشته بود؟

سلام عزیزم ممنون از پاسخگوییتون 

من نمیدونم دکترم بهم گفت من عکس سونو رو میفرستموببینید شما متوجه میشین

قربونت گلم نی نی هم خوبه شکر خدا.ان شاالله سونو داپلرت خوب باشه خیلییی حواست به حرکاتش باشه ان شاالل ...

انشاءالله خیلی دعا کن سارا تا الان همه چی داشت خوب پیش میرفت نمیدونم یهو چیشد اصلا 😥😥😥خودم حدسم اینه شاید بند ناف گیر کرده که هم حرکاتش کم شده هم وزنش کم اضافه شده 

الان ۳۵ هفته و۱ روزم وزنش دیروز ۲۳۰۰ بود درصورتیکه الان باید حداقل ۲۵۰۰ باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ایشابا که همهه چی عالی پیش میره عزیزم 😍 وزنش از دفعه پیش بیشتر شده؟ من اینقد نگران وزنم نمیدونم چرا ...

انشاءالله

هیوا خیلی دعا کن برام 

آره عزیزم اضافه شده ولی خب کم اضافه شده بنظرم من الان ۳۵ هفته و۱ روزم تو این اپلیکیشنا زده باید ۲۵۰۰ حداقل باشه ولی ۲۳۰۰ بود دیروز از اونورم حرکاتش کم شده دیگه خیلی نگرانم همه چی داشت خوب پیش میرفت نمیدونم یهو چیشد 

نگران نباش عزیزم همه چی داره خوب پیش میره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

ای وای عزیزم چه اتفاقی افتاده؟😥😥😥

عزیز دلمممممم، میفهمم حال دلت رو ... هر چقدر هم آدم تسلیم باشه بازم بالاخره یکم ناراحت میشه اما من ...

هانیل جونم عزیزدلم خیلی خیلی بهت تبریک میگم 😍😍😍

خدارو هزار مرتبه شکر که مثبت شدی انشاءالله به حق باب الحوائج بارداری خیلی راحتی داشته باشی ونی نیتو سالم وصالح بغل کنی عزیزم