2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
دردناک‌ترین درد دنیا که حتی استخون آدم به درد میاد شنیدن حرفهای خیلی بد و سرکوفت و .... از نزدیکترین ...

عزیزم با خوندن پستت بغضم گرفت😔 بقول شماهر کدوم از ما تو شرایط ناخواسته ای که هستیم، حتی شده با یه حرف کوچیک یا خیلی چیزای دیگ که کم نیستن،آزرده شدیم و رنج کشیدیم 😞 ولی مطمئنم که لذت مادری کردن واس ماها خیلی بیشتر از بقیه میشه ☺امیدوارم نگاه خدا به همه منتظرا و خودم بیفته و این لذت و نصیب ما بکنه 🤲🥰

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دردناک‌ترین درد دنیا که حتی استخون آدم به درد میاد شنیدن حرفهای خیلی بد و سرکوفت و .... از نزدیکترین ...

کی اذیتت کرده؟ عکسش بفرست🤭انشالله که فردا میری با جواب مثبت میای.

كلي بغض كردم هانيل جونم ناراحت نباااااااش يدرصد فكر كن مشكل از همسرت بود بخدا خانمااا تو ان شرايط تازه بايد دلداريم بدن من همچين شرايطي داشتم خودم مشكلي نداشتم ولي حتي همسرم يجلسه دكترم باهام نيومد فقط روز نمونه دادن اومد روز انتقال التماسش كردم باهام بياد با مامان و بابام رفتم

اصلااااااا يدرصدهم به روي خودش نمياورد مشكل از كيه درستشم همينه توهم بايد همينجوووووري باشي مهم نتيجه و باردار شدن و بچه دار شدن هرجفتتونه اينكه مشكل از كجاست اصلا فرقي نميكنه يكم ما زنا سريع خودمونو ميبااااازيم بقول تو مگه دست خودتت بوده حرفاشم بزن بحساب فشار رواني كه روشه و تحملي كه نداررررررن

ان شالللع فردا خدا دلت رو شاد كنه و ٩ ماه محكم بچسبه به دلت  بسلامتي زايمان كني

نبينم ديگه غصه بخووووريااا به تو دليت فكر كن❤️❤️❤️

سلام عزیزان دل آدینتون بخیر من برای بار سوم میرم تو سیکل انتقال خیلی برام دعا کنید چون همسرم گفته ...

حتمااااا مثبت ميشي

صلوات و قران نذر كن بگو خداياااااا اگه خيرو صلاحم به بارداري منو بخاطر گناهايي كه داشتم از داشتنش محروم نكن

خدايااااا منو به چيزي كه توانشوووو ندارم امتحان نكن

خير و صلاحم رو تو بارداري قرار بده و دل منم شاد بشه

من بر عكس هانيل كه انقد تسليم خداست سر  انتقال اول از بعد پانچكر تا انتقال كه دو سه ماه شد روزي سه بار گريه ميكردم ميگفتم خداياااااا منوووو با بي بچه اي امتحان نكن من توانشوووو ندارم

ان شالله كه حكمت خدااا با خواسته دلت يكي ميشه

رب لا تذرني فردا و انت خير الوارثين اين ذكرو زياد بگو

روزي١٣٥ مرتبه يااا فاطر بحق فاطمه بگو

استغفرالله و ربي اتوب اليه تو طول روز زياد بگو

بعد انتقال ايت الكرسي و چهار قل براي دو تااا فسقيليات فراموش نشه

فالله خيرالحافظين و هو الرحم الراحمين 

صبحاا٧٠ تا حمد براي سلامتي اماما زمان بفرست بعد ظهر ٧٠ تا حمد براي سلامتي جنينات ان شالله خود امام زمان حافظ دوقلوهات باشه

عزیزدلم غصه نخور خدا ان شاالله جواب همه ی صبر و تحملت رو به بهترین شکل بهت میده قربونت برم

خدایا به امید تو....

دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتون بی نهااااایت ممنونم و دعاگوی تک تکتون هستم 🙏🌹

نمی‌خواستم فعلا چیزی بگم چون میترسیدم اونایی که تقریبا همزمان با من انتقال دادن بی بی بزنن و مثبت نشه و خدای نکرده ناامید بشن یا غصه بخورن اما خدا رو هزاااار مرتبه شکر چند نفر مثبت شدن ان شاالله مابقی هم همگی مثبت میشن 🙏🌹 از این بابت منو ببخشید که پنهان کاری کردم 🥺

همه توی زندگیهاشون سختی و فراز و نشیب دارن حالا یکی بیشتر یکی کمتر
خیلی اهل بروز دادن نیستم، شاید این اولین باری بود که گلایه کردم ...

از روز انتقالم مثل قبل تمام کارامو خودم انجام دادم دیگه در جریان هستید حتی خیلی کارای غیر معمول، با اینکه دیسک کمر هم دارم . اول هفته بی بی چکم مثبت شد دو روز بعدش لکه بینی افتادم با درد شدیییید، دکترم گفت استراحتمو بیشتر کنم چون سابقه خونریزی و زایمان زودرس هم داشتم یکم ترسیدم، گفتم یکم کمتر کار کنم تا بچه جاش یکم سفت بشه، بازم با این حال تا جاییکه تونستم کارامو خودم انجام دادم.
این چند روزه بقدری فشار روحی و روانی رومه که فقط خدا می‌دونه 😔😔
امروز انقدرررررر دلم شکست و گریه کردم که اشکم دیگه خودش نیومد !!!

تو رو خدااااااا برام دعا کنید اگر قراره برام بمونه بدون مشکل بمونه، بتونم خودم کارامو بکنم و سرپا باشم و هزینه غیر معمولی برامون نداشته باشه. 🙏

بخدا همه جور دردی رو خودم تحمل میکنم اما مجبور نباشم استراحت کنم ....

التماس دعا خانمهای دلشکسته و مامان های مهربونم 🙏🌹💔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

اي جووووووووونم مبااااركه مامان عزيز😍😍😍

ان شااله كه همينطوووووره خدا به دل پاكت نگاه كنه يه بچه بي دردسر و سالم و صالحي باشه برااااتون به حق خانم فاطمه زهرااا

گريه چرااااا تو دليت گناه داره بخدا من سر قبلي كارم همش گريه و استرس بود بعد زايمان يه پدري ازمون دراورد سعي كن اروم بااااااشي ان شاللله بهترينااااا برات اتفاق ميفته

روز چندم بي بي زدي؟ يعني روز٧ تقريبا بلاست معلومه🤓

طبق سونوهای قبلی من روز دوم ضخامت ۳ بود روز نهم ۷ بود وروز دوازدهم ۹بود روز شانزدهم هم ۱۱ بود ،امکان ...

نه عزیزم چرا کم بشه. ان شاالله همه چی خوب پیش میره و خوش خبر میای

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اي جووووووووونم مبااااركه مامان عزيز😍😍😍 ان شااله كه همينطوووووره خدا به دل پاكت نگاه كنه يه بچه ...

ممنون عزیزم، الهی آمین. دیگه امروز اصلا ترکیدم، بدجوری بغضم ترکید اصلا بی اختیار.

آره عزیزم همون موقع بود تقریبا، اصلا نمی‌خواستم بی بی چک بذارم سرویس رو میشستم توی کابین توالت بی بی چک دیدم که احتمالا از قبل گذاشته بودم یهو گفتم بذارم ببینم چی میشه که خدا رو شکر مثبت شد البته خیلییی کمرنگ، این که الان پررنگه برای امروز صبحه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم