2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دردناک‌ترین درد دنیا که حتی استخون آدم به درد میاد شنیدن حرفهای خیلی بد و سرکوفت و .... از نزدیکترین ...

عزیز دلم چی شده؟ دلم ترکید از گریه ات😭🥺🥺🥺

کاش واقعا درک میکردن بقیه 🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتمااااا مثبت ميشي صلوات و قران نذر كن بگو خداياااااا اگه خيرو صلاحم به بارداري منو بخاطر گناهايي ك ...

😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دردناک‌ترین درد دنیا که حتی استخون آدم به درد میاد شنیدن حرفهای خیلی بد و سرکوفت و .... از نزدیکترین ...

عزیزدلم با حرفات اشکم دراومد😭واقعا واقعا همینطوره حرف دله منو زدی ولی چه کنیم که اطرافیانمون درکمون نمیکنن وهرچی تو ذهنشون اومد به زبون میارن فقط خدا خودش کمکمون کنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیز دلم چی شده؟ دلم ترکید از گریه ات😭🥺🥺🥺 کاش واقعا درک میکردن بقیه 🥺

خدا نکنه عزیز دلم مهربونم، هیچی اتفاقات تکرار، حرفهای تکراری ...

آره بخدا کااااش می‌فهمیدیم که خیلی چیزا از جمله بچه دار شدن اصلااااا دست من یا دیگران نیست، ما که حاضریم تمام درد دنیا رو به جون بخریم برای مادر شدن دیگه سرکوفت زدن چبه؟ اونم برای چیزی که فقطططط در ید قدرت خداست، هرچند همممممه چیز در ید قدرت خداست، الهی که خدا برای هممون خیر بخواد 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

ااااای جوووووووون دلم😍😍😍😍 الهی خدا حافظش باشه عزیز دلم. 

با چشای خیس از اشک شوق دارم مینویسم برات. خییییییییلی خوشحالم برات عزیزم. 

الهی تو هم مث باقی بچه ها بیای از شلوغی و وروجک بازیاش بگی🤩🤩😍😍😍

خدا نکنه عزیز دلم مهربونم، هیچی اتفاقات تکرار، حرفهای تکراری ... آره بخدا کااااش می‌فهمیدیم که خیلی ...

الهی امین ان شاالله.

خداروشکر ک انتظارت ختم ب خیر شد عزیزم. الهی ک خدا از سر تقصیرات اونام بگذره و برا شما و همه دوستان منتظر خیر اینجوری خوشرنگ🤩 رقم بزنه

ممنون عزیزم، الهی آمین. دیگه امروز اصلا ترکیدم، بدجوری بغضم ترکید اصلا بی اختیار. آره عزیزم همون مو ...

الهي دورت بگردم

اونم ناراحت بوده يچي گفته ان شالله خدا ادمو محتاج هيچ كس نكنه و بتوني به تنهاايي از پس همه كارات بر بيااااي 🤩🤩🤩

دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

عزیزم مبارک باشه😍انشاءالله که بسلامتی بقیه راهو بگذرونی.من مطمئن بودم که شما انتقالت مثبت میشه عزیزم با این حالت برا ماهم داعاکن گلم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آلا جون شما كي انتقال دااااري ان شالله تاپيك بارداريتو ببينيم به زودي

قربوووونت برم عزیزم . ممنونم از دعای خیرت❤️💋

من هنوز هیچی معلوم نیس. باید از اول شروع کنیم. فعلا هر دو تقویتی میخوریم تا ۲۰ ام ان شاالله جواب آزمایش همسرم بیاد بعد پریود اگه شرایط درست بود برم برا شروع سیکل پانکچر. توکل ب خدا.

فردا ساره حون ازمايش داره تونستين امروز نفري صد تا صلوات بفرستيم ان شالله كه به فرزند صالح و سالم خت ...

چشم حتما. ان شاالله خوش خبری رو تکمیل می کنن😍