2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم من همون روز رفتم ازمایش خون دادم مثبت شدم خداروشکر🥰

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم مبارکت باشه انشاءالله بارداری خیلی راحتی داشته باشی ونی نیِ سالم وصالحی بیاد تو بغلت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خواهش میکنم آره من هم شیاف هم امپول داشتم ولی پریود شدم ..نه عزیزم فعلا مامان نشدم قرار ماه بعد انتق ...

انشالله ک بزودی مامان بشی عزیزم

سر تایمت پری میومد؟

خدایا بزرگیتو‌شکر🙏🏻 و زنده باد علم 💕
مرسی عزیزدلم ببین من احساس کردم بیشتر ضرباتش یکم یواشتر شده! توو ۱ ساعت و ۱۳ دقیقه ۱۲ بار تکون خورد ...

تعداد حرکتی که میگی خوبه

ولی به قول ماما دکترت مهم اینه که مثل همیشه باشه، به نظرم امروز هم دقت کن بهش، اگر دیدی نگرانی یه سر برو بیمارستان nst بده، ضرر که نداره

ولی اگر دیدی مثل همیشه اس، ولش کن بچه رو 😁

من چون روز ۶ شروع کرده بودم روز ۱۳ ک سونو کرد ۷ و خورده ای بود و روزی ک قرار بود انتقال بدم ۸/۶ بود

طبق سونوهای قبلی من روز دوم ضخامت ۳ بود روز نهم ۷ بود وروز دوازدهم ۹بود روز شانزدهم هم ۱۱ بود ،امکان داره اینسری ضخامت کمتر بشه؟

عزیزم ۱ روز اینور اونور بخدا چیزی نمیشه انقدر خودتو اذیت نکن شما شنبه هم بری احتمال زیاد دکترت داروت ...

ممنون عزیزم حرفت آرومم کرد،از این میترسم اگه بیفته ماه بعد، پریودیم باز بر میخوره به تعطیلات ۱۵ خرداد و از اونجا که دکتر من فقط سه روز در هفته میاد مطب از ۱۱خرداد تا ۱۶ خرداد مطبش تعطیل میشه 

ایشالا که مثبتی و هشت ماه دیگگه زایمانته عزیزم اما یه سوال اینقد رژیم غذایی عجیب داری بنظرت تا کی مب ...

من كه خيلي نابودم توهمه چيز تا اخر بارداريم هرچيزي نخوردم مثلا سرچ ميكردم ميگفت گيلاس فلانه انبه فلانه بادمجون فلانه گوجه فلانه ماهي جيوش بده

تا ٤ ماه افتضاح بودم بعدش بهتر شدم ولي نه بازم عادي

بد زايمانمم پسرمم الرژي شديد داشت تا يكسال ونيمش كلا لبينيات نخوردم كيك تخم مرغ بيسكوييت شيره كنجد گوشت گوساله بستني خيلي چيزاااااا همش با خودم ميگم رعايت كنم بعدا خودمو سرزنش نكنم ولي واقعاااااا به اين چيزا نيست اينا فقط براي ارامش خودمونه اصل كاري خواست خداست 

الان رب نميزنم ميگم مواد نگهداره داره😅خدا از سر تقصيراتم بگذره كه انقد همه رو حرص ميدم

ولي چشم سعي ميكنم راحتتر بگيرم ممنونم ازينكه وقت گذاشتي كلي برام تايپ كردي

سلام عزیزم بالاخره منم مثبت شدم واقعا معجزه خدا رودیدم عصری با اصرار همسرم رفتم آز دادم مثبته انشال ...

سلاااااااااام عزيز دلم🌹سلام مامان قشنگ🤩

خيلي خيلي خيلي تبريك ميگم 

كلي ذوق زده شدم ان شالله بارداررررري راحتي داشته باشي و بسلامت زايمان كني و عاقبت بخيري جوجتووو ببيني

خدا حفظش كنه براااتون🤲😍💋

خيلي ممنوووووووونم تواون حال ياد منم كردي خدا خيرت بده عزيزم😍