2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اصلا نگران نباش مامان خانم، خدا رو شکر بتات خوبه ماشاالله، حسابی خوشحالی کن عزیز دلمممم 🌹🥰

هانيل داشتم از اخر به اول ميرفتم بچه ها تبريك گفته بووووووودن اولين نفر تو اومدي تو ذهنم گفتم خداروشكر مثبت شده😍😍😍ان شالله شنبه با يبتاي خفن مياي

هانيل داشتم از اخر به اول ميرفتم بچه ها تبريك گفته بووووووودن اولين نفر تو اومدي تو ذهنم گفتم خداروش ...

ای جانم عزیزم، مررررسی که به یادمی گلم، ان شاالله با دعای خیر شما همگی مثبت بشیم و به فرزند سالم و صالح ختم بخیر بشه 🙏💋

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان دل

آدینتون بخیر

من برای بار سوم میرم تو سیکل انتقال خیلی برام دعا کنید

چون همسرم گفته بعد این دیگه نمیاد... 🙏 🙏

رفتم ویزیت شدم پیش دکترم گفتم چرا نمیشه چرا بتام میره بالا سریع افت میکنه

ینی مشکل از منه! 

گفت شما همسرت هیچکدام مشکل ندارید

یسری آزمایش ژنتیک داد

و بهم گفت باید بری ایمونولوژ تو همین رویان

و برای بار دوم برام سونو هیسترو نوشت

و گفتم تلاشتونو برای این دوتا جنین بکنید چون همسرم احتمال زیاد دیگ نیاد و ادامه نده

گفت حتما تلاشمو میکنم برات خراش و چسب رو انجام میدم حتما ایشاالله ایندفعه میشخ

اگر شد ک خداروشکر اگرم نشد من شاید دیگ هیچوقت مادر نشم

برام خیلی دعا کنید

اگر زندگیم خوب پیش بره شاید برم یه بچه از بهزیستی بیارم

خلاصه خیلی خیلی التماس دعا دارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خیلی راه سختی در پیش دارم... 

برای تک تکتون آرزو میکنم به خاسته دلتون برسید... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزان دل آدینتون بخیر من برای بار سوم میرم تو سیکل انتقال خیلی برام دعا کنید چون همسرم گفته ...

قربونت برم با انرژی شروع کن و فعلا به هیچی فک نکن انشالله این دوتا فرشته میان و پشت و پناه مادرشون میشن...

دست حق پشت پناه خودتو و فرشته هات💚💚💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای جانم عزیزم، مررررسی که به یادمی گلم، ان شاالله با دعای خیر شما همگی مثبت بشیم و به فرزند سالم و ص ...

هانیل جان دیشب سر نماز خیلی یادت کردم 

الهی که خدا دلتو شاد کنه عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من كه خيلي نابودم توهمه چيز تا اخر بارداريم هرچيزي نخوردم مثلا سرچ ميكردم ميگفت گيلاس فلانه انبه فلا ...

نه عزیزم اون بعد از تولد هسچ ارتباطی به تغذیه الانت نداره الکی خودتو سرزنش نکن

کلی با بارداریت کیف کن لذت ببر😍از دست توووووو دختر😐😐

هانیل جان دیشب سر نماز خیلی یادت کردم  الهی که خدا دلتو شاد کنه عزیزم❤❤❤

عزیز دلمممم 🥺🥺😍😍

الهی که دست خدا همیشه روی شونه هات باشه گلم، منم توی قنوت نمازهام همه تون رو یاد و دعا میکنم، خوشبخت و عاقبت بخیر باشی عزیزم 🙏💋

اره عزیزم من همون روز رفتم ازمایش خون دادم مثبت شدم خداروشکر🥰

سلام عزیزم مباااارکااا باشههههه 

صحیح و سالم بغل بگیریش انشالله 

عزیز شما یزد انجام دادین؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
قربونت برم با انرژی شروع کن و فعلا به هیچی فک نکن انشالله این دوتا فرشته میان و پشت و پناه مادرشون م ...

فدات شم مرسی از دعای قشنگت💜💜💜

ایشاالله همه ب این آرزوشون برسن و دامن همه سبز بشه و خدا هم یه نگاهی به من کنه🥺🥺🥺، خیلی دلم گرفته ولی دکتر گفت بهش فکر کنی استرست زیاد میشه و اصلا خوب نیست

روزی یکساعت پیاده روی گفت خیلی تاثیر داره

میگن خون جریان پیدا میکنه ت. رحم و بهتر جواب میگیری

توکل بر خدا

سلام عزیزم بالاخره منم مثبت شدم واقعا معجزه خدا رودیدم عصری با اصرار همسرم رفتم آز دادم مثبته انشال ...

مباررررکه💜💐💜💐💐

خیلی خیلی برام دعا کن عزیزم🙏🙏🙏🙏

خدا نگه داره برات عزیز دلم😊

فدات شم مرسی از دعای قشنگت💜💜💜 ایشاالله همه ب این آرزوشون برسن و دامن همه سبز بشه و خدا هم یه نگا ...

سلام عزیزم 🤗🤗🤗🤗

با امید به خدا شروع کن..بسپار ب خودش...منتظر خبرهای خوب و عالی هستیم😍😍😍

خدا پشت و پناهت باشه انشالله💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

دردناک‌ترین درد دنیا که حتی استخون آدم به درد میاد شنیدن حرفهای خیلی بد و سرکوفت و .... از نزدیکترین فرد زندگیته ....

بخدا ما خودمون نخواستیم که اینطوری باشه، ما هم از بچگی آرزو داشتیم عروس بشیم، مامان بشیم، هرگز نمی‌دونستیم و دلمون نمی‌خواست که این مشکلات رو داشته باشیم، هرگز دلمون نمی‌خواست اینهمه درد و قرص و آمپول رو به جون بخریم.... هرگز دلمون نمی‌خواست اینهمه خرج و زحمت بتراشیم برای همسرمون ....

بخدا ما خودمون انتخاب نکردیم که مشکل داشته باشیم ... 😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

انشالله ک بزودی مامان بشی عزیزم سر تایمت پری میومد؟

قربونت برم انشاالله..آره دقیق سرتایم لک و بعدش هم پریود میشدم ..مامان شدی خیالت راحت😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم