2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان نظرتون در مورد حموم کردن چیه تو برگه ایی به ما دادم نوشته تا ۳،۴ روز حموم نرید من امروز ۵ ان ...

عزیزم نه برو فقط تا جایی که میتونی دوش کوتاه بگیر....

اتفاقا بعد همون ۳-۴ روز اول هر روز دوش بگیری بهتره چون نهایت سریع دوش میگیری تموم اما فاصله میفته مدت زمانی که تو حمومی بیشتر میشه.... 

با آب داغن دوش نگیر.... 

خیلیم پر بخارش نکن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان نظرتون در مورد حموم کردن چیه تو برگه ایی به ما دادم نوشته تا ۳،۴ روز حموم نرید من امروز ۵ ان ...

اگه خيلي سختته يصندلي بزار برو بشين صندلي بلند كه نخاي خيلي به خودت فشار بياري يدوش پنج دقيقه اي بگير زودي بيااا

اگه مثل من ترسويي كه بيخيال تحملش كن😅

هانيل شنبه روز١٤ ام يا بيشتر؟؟ بي بي ميزني؟

شنبه میشه روز سیزدهم انتقالم عزیزم. دکترم گفت روز سیزده یا چهارده برو من سیزده میرم تا الانشم خیلییییی خودداری کردم که نرم آزمایش بدم 🙈🙈

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شنبه میشه روز سیزدهم انتقالم عزیزم. دکترم گفت روز سیزده یا چهارده برو من سیزده میرم تا الانشم خیلییی ...

اهااا بسلامتي باشه ان شالله

منم اونسري اصلا بي بي نزدم مستقيم ازمايش ولي اينسري بچه هاا زدن شايد زدم

عزیزم نه برو فقط تا جایی که میتونی دوش کوتاه بگیر.... اتفاقا بعد همون ۳-۴ روز اول هر روز دوش بگیری ...

مرسی عزیزم یه سوال دیگه من حساسیت به شیاف دارم یعنی فوری سوزش و خارش میگیرم اشکال داره اگه صبح واژینال بزارم شب رکتال؟؟؟ یا حتما باید یا رکتال باشه یا واژینال؟؟