2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هماتوم  وای.منم توی ۱۸ هفته ۵۷ داشتم.سربرج باز باید برم سونو. اسپرین باعثه؟ عفونت ادراری داش ...

آره عفونت داشتم هم کمی خون و پروتئین کلی اعصابمو ریخت بهم.من پرسیدم گفت نه از آسپربن نه آنوکسا ادامه بده.آره غربالگری دوم گفت دختره.اینقد چیز شیرین میخورم اما تکون نمیخوره.مغمپلا ساعت ۱۲طهر تکون میخوره تا فردا.خیلی رو حرکاتش میترسم.دکتر میگه زوده چون هم چربی شکمی دارم هم جفت قدامی.اما من گیرم 

هماتوم  وای.منم توی ۱۸ هفته ۵۷ داشتم.سربرج باز باید برم سونو. اسپرین باعثه؟ عفونت ادراری داش ...

ایشالا این سری بری هماتوم کلا خوب شده باشه.دکتر گفت معمولا بعد ۲۰هماتوم برطرف میشه.آموکسی داد با قرص کلوتریمازول

کسی نیس جواب منو بده؟لکه بینی قهوه ای روز ۱۹ انتقال ک مثبت شدم دارم.کسی تجربه ای داره؟طبیعی هس یاخطر ...

عزیزم تو ivfباید به این لکه بینی ها عادت کنی و نترسی زنگ بزن مرکزت بگو اسپیرین برات قطع میکنن شیاف اضافه میکنن اکثر همه لکه دارن و خونریزی ممکنه هماتوم هم باشه

عزیزم اصلا این حرفها رو ول کنین....  کی میگه جعفری اونم جعفری داخل سوپ قاعده آوره؟  یه ک ...

انا جان نظرتون در مورد حموم کردن چیه تو برگه ایی به ما دادم نوشته تا ۳،۴ روز حموم نرید من امروز ۵ انتقال بودم واقعا موهام داره همه میریزه از کثیفی فردا برم حموم؟؟ بچه ها ی گروه میترسونن میگن ما تا ۱۰ روز حموم نمیکنیم😳

کسی نیس جواب منو بده؟لکه بینی قهوه ای روز ۱۹ انتقال ک مثبت شدم دارم.کسی تجربه ای داره؟طبیعی هس یاخطر ...

سلام گلم منم اینجوری ام‌و مثبت شدم و امروز روز ۲۵ هستم 

به محض بلند شدن سرپا اینجوری لکه بینی میفتم شیاف پروژسترون میزارم و کاملا استراحت میکنم ... استراحت کن فقط درست میشه من حتی خون ریزی کردم اما استراحت مطلق شدم بهتر شدم شیاف بزار اگه لکه بینی داری و استراحت کن حتما

انا جان نظرتون در مورد حموم کردن چیه تو برگه ایی به ما دادم نوشته تا ۳،۴ روز حموم نرید من امروز ۵ ان ...

یا خدا آخه چرااااا عزیزم؟؟

من فردای انتقالم رفتم حمام، همون روز از بس خسته بودم نرفتم وگرنه همون موقع که رسیدم خونه می‌رفتم. این چیزا دیگه واقعاااا سختگیری بی مورده گلم. فقط دمای آب خیلی بالا نباشه زیاد هم نمون داخل حمام، همین.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم منم روز هفت انتقالم لک داشتم دکترم گفت آسپرین رو قطع کنم شکر خدا دو روز بعدش قطع شد لکه بینیم. ولی خیلی‌ها بودن تا سه ماهگی یا حتی تا آخر بارداری هم لکه بینی یا خونریزی داشتن نگران نباش، فقط استراحت کن و داروها رو سر ساعت استفاده کن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

منم تقريبا بعدسه/٤ هفته لك بينينيم شروع شد تاا ماه٤ ولي دكترم اسپرينو قطع نكرد شيافووو زياد كرد استراحت مطلق و امپول پرولوتون نترررررس هيچي نميشه من بعد هر بار دستشووويي حالم خراب ميشد استرس نداشته باش بقول بچه هااا طبيعي عقلانيشم همون قطع اسپرينه