2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045896 بازدید | 684488 پست
منم شوهرم اصلن همکاری نمیکنه دیگه این سری دوبار بی بی چکم مثبت شد یه بار قبل از عید یه بار هم بعد از ...

آخی عزیزم حتما مشکل ایمنی انعقادی داری خیلیارو دیدم که دارو گرفته وبارداری و تا آخر رسوندن انشاءالله شماهم بارداری بعدی بسلامتی بگذرونی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همسرت باهات همکاری نمی کنه درکت میکنم ، من همسرم غر میزنه داغون میشم منان جان ان شاالله طبیعی ...

ممنون عزیزم بخدا هرروزم شده گریه حالم داغونه رفتارشم مثل قبل نیست دیگه اصلا تو روابط زناشویمونم تاثیر گذاشته هیچکاریم ازم برنمیاد هرچی خدارو صدا میزنم صدامو نمیشنوه.بخدا وقتی گفتی درکت میکنم اشک توچشام جمع شد.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم من سر بارداری اولم یکی از اقوام نزدیکمونم باردار شد یه دختر داشت دوست داشت دومی پسر بشه، یعنی ...

واي چقد ناراحت شدم عزيزم

وضعيت منم مث شما بوده دقيقا

انشالله كه ب زودي مادر بشين و جاي پسرتون پر بشه

واسه اينكه اون اتفاق تلخ تكرار نشه شما چيكار ميكنين؟

پيش چ دكتري ميرين؟

سركلاژم بايد بكنين توو بارداري بعدي؟

خیلی هم عالی .ان شاالله فردا انتقال موفقیت آمیزی داشته باشین 🙏🏻 دکتر به سوالاتتون خوب جواب میداد؟س ...

والا زیاد که نه چون خیلیییی شلوغه ماما بیشتر جواب میدن خودشم بد نیست یزرههههه بگی نگی خوش اخلاق تر از قبل شده😂

چه شهری هستین؟ من‌مشکلمون بی علت بود خودم پلی کیستیک بودم که بعداز یه سقط بهتر شدم اما بازم طبیعی ...

خداروشکر که مشکل خاصی نداری ایشالا با همین جنینات نتیجه میگیری 

من اهوازم ولی یه سری پانکچر شدم انتقال دادم منفی شد حالا ماه گذشته مام دوباره پانکچر کردم 

اینکه گفتن جنینا ضعیفه معمولا تا جاییکه بشه فریز میکنن مگه اینکه قابلیت فریز نداشته باشن و ازبین برن ایشالا با همونا که فریز کردن نتیجه بگیری عزیزم تعدادشون مهم نیس گاهی یه جنین داری همون میشه برات بچه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
واي چقد ناراحت شدم عزيزم وضعيت منم مث شما بوده دقيقا انشالله كه ب زودي مادر بشين و جاي پسرتون پر ب ...

ممنون عزیزم، همچنین برای شما زودی جبران بشه.

بله عزیزم بخاطر همین هر دفعه فقط یدونه جنین انتقال میدن واسم. دکترم گفت حتما باید سرکلاژ بشم. ان شاالله به حق این ماه عزیز مثبت که بشم میرم تحت نظر دکتر سودابه متین متخصص بارداری های پرخطر.

آی وی اف خودش یکم مراقبت بیشتر میخواد شرایط من یکم بیشترش می‌کنه این مراقبت رو.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خداروشکر که مشکل خاصی نداری ایشالا با همین جنینات نتیجه میگیری  من اهوازم ولی یه سری پانکچر شد ...

خدا کنه واقعا نتیجه بگیریم . حالا گفتن دو هفته دیگه برم برا قرارداد فریز

توکل برخدا🙏