2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
ممنون عزیزم.اره عوارض داره هرچیزی ولی شنیدم تو همین سایت ک باعث سرطان میشه😔

نمیدونم ان شاالله که سرطان از همه ماها که قدم تو این راه گذاشتیم بدور باشه 🙏🏻 من خودم سینه هام پر از کیست شده .رحمم فیبروم دراورده و یه نوع کیست بالای تخمدان دراوردم به نظرم از عوارض داروهایی که تا بحال مصرف کردم .ولی ناچارم به استفاده دیگه خدا خودش بهمون کمک کنه .😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تاخدا نخوادا همه این چیزا حرفن ... ای جانم عزیزم .. خدا برات بلاخره این مصلحت و دیده .. هییییچ کار خ ...

خیلی گریه کردم و ناشکری کردم الان پشیمونم ولی باز ته دلم یه جوری هس.کاش منم خداخواسته باردار میشدم و پسربهم میداد.الان هم خیلی دوسش دارم اندازه دختراولم دوسش دارم ولی چیکار کنم دست خودم نیس همیشه دوست داشتم یه پسرهم داشته باشم واسه شوهرم،شوهرم شغلش جوری هس ک خیلی نیاز هس بعده خودش ک بازنشست شد یکی بیاد سرجاش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون رادیس جان آخه دست خودم نیس😢

میدونم عزیزم خودمم این لحظه ها رو گذروندم و کاملا درکتون میکنم میدونم سخته ولی تا انجایی که می تونین سعی کنین بهش فکر نکنین و مثبت فکر کنین .چون واقعا استرس سمه .چون خودم استرسی شدیدم و میدونم اصلا خوب نیست .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اخی عزیزم میفهمم خیلی سخته ان شالله خدا کمکت کنه به حق همین ماه عزیز

مرسی عزیزم .ان شاالله همگیمون 🙏🏻🙏🏻

خیلی گریه کردم و ناشکری کردم الان پشیمونم ولی باز ته دلم یه جوری هس.کاش منم خداخواسته باردار میشدم و ...

عزیزدلم باور کن خیلیا هستن سالهاست چشم انتظاری اینو دارن خدا بهشون فقط بچه بده .. دختر بده ..ناشکریه الحمدلله بچه داده بهت خدا .. بهت میده هیچی از کرم خدا دور نیست ..  بزار به دنیا بیاد شیرش بدی چناااااان مهرش به دلت میفته بیشتر و بیشتر که نگو ... مطمئن باش خدا بهت میده .. دست تو نیست که بیاری برای شوهرت ... وقتی اسپرم مرد ضعیف باشه جنسیت بچه دختر میشه دختر خوب خودت و اذیت میکنی چرا ..بخدا ناشکریه قدردان خدا باش .. بازم میگم خیلیا حسرت اینو دارن دختر دار بشن خدا بهشون بچه بده طرف بود ۷ بار آی وی اف کرده بود منفی هربار نمیدونی چقد شکسته بود اما باز امید داشت .. خدا بزرگه بعدی ان شاالله به خیروصلاحت باشه خدا بهت میده غصه آینده رو هم نخور .. تاالان خدا کمک بوده بعد این و آینده هم هست... ازکجا معلوم اصلا پسرت خوشش بیاد شغل پدرش رو ادامه بده ... اینا همش فکرو خیاله از خودت دورش کن. دعاکن و بخواه .. دیگه نهایتا اینه بعدا برو تعیین جنسیت کن بلاخره شانست رو امتحان میکنی ان شاالله نتیجه بگیری

عزیزم من خودمم دوست داشتم تعیین جنسیت کنم ولی یکم که فکر کردم دیدم مثلا اگه خدا برام پسر خواسته باشه ...

آفرین گلم بهتون ... دوست دارید اما تکیه دادید به خود خدا و سپردید به خودش که تقدیر همه مون رو رقم زده ..  خدا هیچوقت بد بنده شو نمیخواد ... هیچ کاریش هم بی حکمت و مصلحت نیست ... ان شاالله بهترین ها برات رقم بخوره تو زندگی گلم 

پس چرا دنبال اهدایی هستی؟

نمی دونم والا توسونو ۴تاتخمک بود ولی باردار نمیشم.سونوم هم پیشمه دارمش الان.دکترمیگه براتعیین جنسیت ۱۵تا۲۰درصدموفقیت هست چون تعدادش کمه

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوستان درسته که میگن دما ی بدن بیاد پایین یعنی لانه گزینی انجام نشده؟ تقریبا 7 یا 8  روز ...

من اطلاعی ندارم عزیزم

مرسی گلم سوال ک خییلی دارم😔خواستم بدونم سال ۱۴۰۱ حدودا چقدر میشه هزینه،؟واسه سلامتی جنین ضرری نداره ...

شیراز تعیین جنسیت حدودا هشتاد تا صد تومن میشه

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
خیلی گریه کردم و ناشکری کردم الان پشیمونم ولی باز ته دلم یه جوری هس.کاش منم خداخواسته باردار میشدم و ...

عزیزم من سر بارداری اولم یکی از اقوام نزدیکمونم باردار شد یه دختر داشت دوست داشت دومی پسر بشه، یعنی خانواده شوهرش کشته بودنش آنقدر که پسر میخواستن!!! هی به من میگفت تو ویارت اینجوریه مال تو دختره مال من پسره، من خودم اصلا برام فرقی نداشت چون هم بچه اولم بود هم اینکه میگفتم هرچی صلاحه خدا بده، خلاصه رفتیم سونو بچه من پسر بود بچه اون دختر، نمیدونی چه فشار روحی بهش وارد شد قشنگ افسردگی گرفت، شوهرش هی منو میزد توی سرش که ببین بچه اولش پسر شده تو دومیتم دختره!!!!!

یعنی قشنگ هنگ بودم از تفکراتشون آخه واقعا چه فرقی داره؟؟؟ حالا خانواده شوهر من دختر میخواستن چون دختر کلا یدونه تو کل خاندانشون دارن اونم خواهر شوهر منه که خودش دو تا پسر داره 😅

خلاصه میگم تا رسیدم به ۲۸ هفته و کیسه آبم پاره شد و زایمان زودرس داشتم و متاسفانه ۳ روز بعد دنیا اومدن پسرم فوت شد .....

حدود ۳ ماه بعد هم دختر اون خانم صحیح و سالم متولد شد

بعدش تازه اون خانم و شوهرش فهمیدن که چقدر دختر دومشون رو دوست دارن و مدام سجده شکر بجا آوردن که بچه شون صحیح و سلامته و دیگه فکر نکنم تا آخر عمرشون کفر نعمت بگن ...

اینا رو گفتم که فقط از خدا خیر بخواهید تا هر چیزی که برامون صلاحه پیش بیاد. پسر من هم توشه ای شد برای آخرتم که اون دنیا منتظرم باشه و شفاعتم بکنه ...

خدا برای همتون خیر بخواد و خیر تقدیر کنه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم