2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
من شیراز هستم عزیزم میرم کیلینیک دکتر رستمی.از لحاظ شرعی اشکال نداره واسه جنسیت ای وی اف کنم؟

عزیزم تعیین جنسیت مشکلی نداره ... اما تااونجایی که میشه برای پانچکر و انتقال میشه بگی رو پوش بندازن همه اندامت معلوم نشه چون جز دکتر پرستار و ... هستن ک‌نبینن .. وگرنه تعیین جنسیت مشکلی نداره خودمم قبل از اینکه برم حکمش و خیلی نگاه میکردم میپرسیدم و.... ولی دیگه انجام ندادم

بفرماییدگلم سوالتون رو تااونجایی که خبر دارم و میدونم بهتون کمک کنم  

مرسی گلم سوال ک خییلی دارم😔خواستم بدونم سال ۱۴۰۱ حدودا چقدر میشه هزینه،؟واسه سلامتی جنین ضرری نداره؟من دوتا دختر دارم از لحاظ شرعی گناه نداره بخوام ای وی اف جنسیت بکنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تعیین جنسیت مشکلی نداره ... اما تااونجایی که میشه برای پانچکر و انتقال میشه بگی رو پوش بندازن ...

منظورم اینه چون خدا بهم دوتا دختر داره گناه داره ک واسه پسر ای وی اف کنم چون شوهرم میگه با این کارت داری چیز زور از خدا طلب میکنی ولی من دست خودم نیس دلم یه پسر هم میخواد

مرسی گلم سوال ک خییلی دارم😔خواستم بدونم سال ۱۴۰۱ حدودا چقدر میشه هزینه،؟واسه سلامتی جنین ضرری نداره ...

ماتعیین جنسیت بودیم مرکز خصوصی بودم .. پانکچر و تعیین جنسیت میشد دقیقا ۲۳ میلیون تومن .. نزدیک ۴.. الی تومن هم میشه دارو هات یکجا نمیدن تیکه تیکه هربار کلی‌دارو میدن بهت .. نه مشکلی نداره خیالت تخت .. بعد از اینکه لقاح صورت بگیره اگر مشکلی نباشه فریز نمیکنن و تعیین جنسیت میکنن ی سلول از اون جنین گرفته میشه ببینن پسره یا دختر .. ک منم گفتم براشون مشکلی پیش نمیاد گفتن نه همین که انتقال بگیره لانه گزینی کنه شروع به رشد میکنه و اون یدونه سلول ترمیم میشه .. اما اینا تااینجا روند کاره .. این تعین جنسیت یه چیز پنجاه پنجاست.. ممکنه لقاح بگیره از شما کل هزینه رو پیش پیش گرفته شده بگن یدونه پسر هم داخلش نیست.. یا یدونه دختر مثلا نیست یا فقط یکی داخلش هست.وو.....بعذ اینکه این هزینه رو کنی داشته باشیی هم جنین پسر بزارنش آیا بگیره یانه باز تضمین نمیدن ...

منظورم اینه چون خدا بهم دوتا دختر داره گناه داره ک واسه پسر ای وی اف کنم چون شوهرم میگه با این کارت ...

عزیزم روایت هست از خدا بخواید دعاکنید گاهی باهمین خواستن ها تقدیر عوض میشه .. بالاترین حکیم خداست .. از خودش بخوا اگر خیرت تو این کاره انجام بدی .. جنسیت جنین همه چیش بستگی ب مرد داره شوهرت و تغذیه مقوی و گرمی جات بده بهش .. وقتی خدا علم پزشکی و داده خودش نعمته و بشه استفاده کرد بلاخره این دکترام وسیله هستن .. اما از باب گناه نه گلم مانعی نداره تعیین جنسیت برااینکه خیالت زاحت بشه زنگ بزن یا تو گوگل سوالت و سرچ کن ببین نظر مرجعت چیه ک خیالت راحت باشه 

سلام دوستان

درسته که میگن دما ی بدن بیاد پایین یعنی لانه گزینی انجام نشده؟

تقریبا 7 یا 8  روز بعد تخمک گذاری و اقدامم دمای بدنم بالا رفت که روز نهم 37 درجه بود 

بعد کم کم اومد پایین الان رسیده به 36 و 6

کسایی که تجربه دارن یعنی لانه گزینی انجام نشده؟

منظورم اینه چون خدا بهم دوتا دختر داره گناه داره ک واسه پسر ای وی اف کنم چون شوهرم میگه با این کارت ...

منم خودم بچه اولم دختره واقعا دوست داشتم تعیین جنسیت کنم هزینه هاشم دادم همه چی انجام شده بود اما قسمت نبود واقعا و به این اعتماد کردم شاید خدا برام خیر بهتری مصحلت دیده و اینجوری هزینه ام از بین نمیره و بخواد خودش میده کیه ک‌بدش بیاد هر دو جنس. و داشته باشه .... من دیگه سپردم به خودش فقط آی وی اف شدم . الانم تازه تازه  باردارم ببینم خدا چی بهمون داده ..

سلام خانما آیا میتوان قبل از انتقال جنین ال دی مصرف کرد منظورم اینه که میشه الان ال دی استفاده کنی وقتی دوره شروع بشه بریم برای انتقال جنین؟ ممنون میشم کسی اطلاعی داشته باشه راهنمایی کنه .

منم خودم بچه اولم دختره واقعا دوست داشتم تعیین جنسیت کنم هزینه هاشم دادم همه چی انجام شده بود اما قس ...

من واسه بارداری دومم تحت نظر دکتربودم یه شش ماهی همه کار کردیم کلی داروهای تقویتی خارجی مصرف کردیم کلی ازمایش خودمو همسرم دادیم هرماه سونو میکردم روزاقدام باز سونو کردم امپول ازادسازی زدم کلی نذرودعا کردم اصلا مو لایِ درزش نمیرفت وقتی سونو گفت دختر خیلی تعجب کردم البته خواهر میخواستم واسه دخترم درصورتی ک دومی بشع پسر الان ک بچه دومم شده دختر خیلی ریسک هس باز با رژیم اقدام کنم به هوایه اینکه بشه پسر.الان هم شوهرم راضی نیس میگه خدا صلاح ندیده ب ما پسر بده بزور نرو ای وی اف و ازش پسر بخواه.ولی من خودم تصمیمم گرفتم البته هنوز دختر دومم رو بدنیا نیاوردم پنج ماهمه.😄

من شیراز هستم عزیزم میرم کیلینیک دکتر رستمی.از لحاظ شرعی اشکال نداره واسه جنسیت ای وی اف کنم؟

از لحاظ شرعی رو نمی‌دونم عزیزم باید از مرجع تقلیدت بپرسی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من واسه بارداری دومم تحت نظر دکتربودم یه شش ماهی همه کار کردیم کلی داروهای تقویتی خارجی مصرف کردیم ک ...

تاخدا نخوادا همه این چیزا حرفن ... ای جانم عزیزم .. خدا برات بلاخره این مصلحت و دیده .. هییییچ کار خدا بی حکمت نیست .. خواهر منم دوتا دختر داره خیلیییی زیاد دوستداشت بچه دومش پسر بشه خیلی تلاش کردن خیلیییییی... اما دختر شد و چقددددد غصه خورد ک خدا بهم نداد وفلان و .... میگفت من دیگه هیچوقت بچه نمیارم و پسر دار نشدم ... درکمال ناباورری دختر دومش ب دنیا ک اومد یک سال بعد خدا خواسته باردار بود و همش ناراحت ک باز دختره اما پسر بود خدا خودش به وقتش بهش داد .. باورش نمیشد خودش اما هیچ کار خدا بی حکمت نیست و بهش بوقتش داد .. 😅😅عزیزم فکر کردم داری اقدام میکنی برای سومی 😅 ای جان خدا حفظش کنه .. دخترو پسر خیلی فرقی نمیکنه مهم سالم و صالح بودن بچه است و عاقبت بخیریش درسته همه دوست دارن جنسشون جور بشه بسپار دست خدا .. بعد بدنیا اومدن بچه ت کمی بزرگ تر شد تصمیم بگیر ان شاالله بری سراغ این مسیر سخت وادیت کننده یان الان به چیزی غیر تو دلیت فکر نکن .. فکرت و مشغول نکن .. به این فکر کن ی دختر ناز خدا بهت داده و قراره مامانش بشی و تاچند وقت دیگه بگیریش تو بغلت😍😍😍

مرسی گلم💚

عزیزم من خودمم دوست داشتم تعیین جنسیت کنم ولی یکم که فکر کردم دیدم مثلا اگه خدا برام پسر خواسته باشه و من هی دختر تعیین جنسیت کنم این وسط دو حالت پیش میاد: یکی اینکه با اصراااااار و پافشاری دختر دار میشم اما خلاف مصلحت خدا بوده که این اصلاااااااا خیر نیست... 

و حالت دیگه که باز بهتر از حالت قبله اینکه دختر دار نمیشم چون خدا برام صلاح ندیده و این وسط فقط کلی پول و وقت و سلامتم رو از دست دادم ...

البته گاهی هم ممکنه که جنسیت مد نظرمون به صلاحمون باشه ولی خب وقتی هیچ مشکلی برای بارداری وجود نداره پس بهتره طبیعی اقدام کنیم تا در صورت صلاح خدا خودش بهمون بده دیگه.

به نظرم جنسیت رو باید فقط سپرد به خود خدا چون واقعا نمی‌دونیم چی برامون خیر و مصلحت هست، ان شاالله حکمت خدا با حاجت دلت یکی باشه عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم