عزیزم من سر بارداری اولم یکی از اقوام نزدیکمونم باردار شد یه دختر داشت دوست داشت دومی پسر بشه، یعنی خانواده شوهرش کشته بودنش آنقدر که پسر میخواستن!!! هی به من میگفت تو ویارت اینجوریه مال تو دختره مال من پسره، من خودم اصلا برام فرقی نداشت چون هم بچه اولم بود هم اینکه میگفتم هرچی صلاحه خدا بده، خلاصه رفتیم سونو بچه من پسر بود بچه اون دختر، نمیدونی چه فشار روحی بهش وارد شد قشنگ افسردگی گرفت، شوهرش هی منو میزد توی سرش که ببین بچه اولش پسر شده تو دومیتم دختره!!!!!
یعنی قشنگ هنگ بودم از تفکراتشون آخه واقعا چه فرقی داره؟؟؟ حالا خانواده شوهر من دختر میخواستن چون دختر کلا یدونه تو کل خاندانشون دارن اونم خواهر شوهر منه که خودش دو تا پسر داره 😅
خلاصه میگم تا رسیدم به ۲۸ هفته و کیسه آبم پاره شد و زایمان زودرس داشتم و متاسفانه ۳ روز بعد دنیا اومدن پسرم فوت شد .....
حدود ۳ ماه بعد هم دختر اون خانم صحیح و سالم متولد شد
بعدش تازه اون خانم و شوهرش فهمیدن که چقدر دختر دومشون رو دوست دارن و مدام سجده شکر بجا آوردن که بچه شون صحیح و سلامته و دیگه فکر نکنم تا آخر عمرشون کفر نعمت بگن ...
اینا رو گفتم که فقط از خدا خیر بخواهید تا هر چیزی که برامون صلاحه پیش بیاد. پسر من هم توشه ای شد برای آخرتم که اون دنیا منتظرم باشه و شفاعتم بکنه ...
خدا برای همتون خیر بخواد و خیر تقدیر کنه 🙏🌹