2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
نه فرقی نداره کی بنویسه بخاطر اینکه دیدم اکثرا پیشش جواب گرفتن بهت گفتم چون اگه خدای نکرده مشکل باشه ...

نمیدونم حتمن که مشکلی هست خدا کنه دارو بدن خوب بشه دیگه فرصتی نمونده

نمیدونم حتمن که مشکلی هست خدا کنه دارو بدن خوب بشه دیگه فرصتی نمونده

خودمم مشکل شدید ایمنی وانعقادی دارم دوتا انتقال منفی ویه سقط از لحاظ روحی داغون همسرم باهام همکاری نمیکنه بیایم اصفهان پیش دکتر ایمونولوژی دارو بگیرم.جایی که هستم متاسفانه نداره اینچیزارو

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوتا دختر دارم هردوتاشو با همون اقدام اول باردار شدم نه خودم مشکلی دارم نه همسرم. واسه سومی میخو ...

بله انجام میدن تعیین جنسیت اینجا داریم بچه ها انجام دادن.شما حداقل ۳۰تومن درنظر بگیر.عوارض که داره این همه دارو هورمونی یجا وارد بدن بشه اگه مجبور نبودیم هیچوقت تن به چنین چیزی نمیدادیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم معمولا کسایی که منفی تجربه میکنن یا سقط دارن به سری بررسیای تکمیلی براشون انجام میشه که علت سق ...

سلام انا جون میگم تو که اندومتریوز بودی موقع انتقال تخمدانت درد میکرد ؟؟؟من روز پنجم انتقالم تخمدانی که کیست دارم از صبح درد میکنه میگم نکنه کیستم فعال شده قبل انتقال یه دونه دیفراین زدم فقط هیچ علائم بارداریم ندارم 

من دوتا دختر دارم هردوتاشو با همون اقدام اول باردار شدم نه خودم مشکلی دارم نه همسرم. واسه سومی میخو ...

بله عزیزم انجام میدن، هزینه ها هم متفاوته ولی مرکز مام علاوه بر هزینه های خود پانکچر و انتقال، بین ۱۰ تا ۲۰ تومن (بسته به تعداد جنین) جدا برای تعیین جنسیت میگیره.

البته مراکز ارزونتر هم هست که من از هزینه هاشون اطلاعی ندارم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره سروم با بدبختی پیدا کردم  سه شنبه زدم ۳ تا فردا انتقال دارم برام دعا کنید جنین هامم ۳ روزه ...

به سلامتی ان شاالله که مثبت میشین🙏🏻🙏🏻 استرس اصلا به خودتون راه ندین .چشم حتما🙏🏻🙏🏻 آره شنیدم خیلی سخت پیدا میشه .امیدوارم همه چیز فردا براتون خوب پیش بره 😍😍 راستی ضخامتتون روز معاینه چقدر بود ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها من روز 9انتقالم هستم برام دعا کنین لطفا😢دوتاجنین 3 روزه با کیفیت بی وضخامت آندومترمم 9و ...

عزیزم استرس نداشته باشین و مثبت فکر کنین ان شاالله که مثبت میشین.

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خدا حفظشون کنه دختراتون رو .باید اول مرکزی که میخواین انتخاب کنین و تعرفه اش رو بپرسین چون مرکز به مرکز فرق داره بین ۴۰ تا ۵۰ تومن در نظر بگیرین ..داروهای هورمونی بلاخره عوارض دارن .

سلام عزیزم تعجب میکنم چطور روز ۱۳ تونسته ساک رو ببینه، چون بتای بالای ۱۰۰۰ ساک مشخص میشه خودت هم د ...

واقعا برام جای سواله همش کارش ... نه نشونم نداد چیزی ندیدم .. دعاکنین برام توروخدا بااون همه لکه بینی وخون ریزی از بین نرفته باشه

بله عزیزم انجام میدن، هزینه ها هم متفاوته ولی مرکز مام علاوه بر هزینه های خود پانکچر و انتقال، بین ۱ ...

من شیراز هستم عزیزم میرم کیلینیک دکتر رستمی.از لحاظ شرعی اشکال نداره واسه جنسیت ای وی اف کنم؟

بله انجام میدن تعیین جنسیت اینجا داریم بچه ها انجام دادن.شما حداقل ۳۰تومن درنظر بگیر.عوارض که داره ا ...

عزیزم منم تعیین جنسیت بودم اما نمیدونی چ بامبولی از سرمون در آوردن چقدر اذیت کردن .. حرفشون حرف نیست ... فقط بلدن هزینه هنگفت بگیرن و وسط کار دستت و خالی میزارن و چرندیات تحویل ادم میدن نمیگم همه شون اما واقعا بعضی مراکز داغونن و دوسه تا چرت بهت چیزی میگن و سرو تهش و میارن هم

خدا حفظشون کنه دختراتون رو .باید اول مرکزی که میخواین انتخاب کنین و تعرفه اش رو بپرسین چون مرکز به م ...

ممنون عزیزم.اره عوارض داره هرچیزی ولی شنیدم تو همین سایت ک باعث سرطان میشه😔