2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045899 بازدید | 684488 پست

سینه درد که از علائم شایع هست رو بایکم گرفتگی اطراف رحم داشتم این چند روز.ولی روز ششم شبش موقع خواب پاهام یخ بود بعدش کل بدنم یهویی گر گرفت.بنظرتون گرگرفتگی میتونه از علائم لانه گزینی باشه کیا مثه من بودن.؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خيلي برام مهم بود سري پيش پرسيدم ازشون يه ماما بهم گفت نيم ساعت بعد شياف ميتوني پاشي   ...

اره میگن نیم ساعته جذب میشه ولی واقعا رکتال خیلی تمیز تره و کاری باهات نداره حالا فردا سوال میکنم باز

سلام بچه ها من روز 9انتقالم هستم برام دعا کنین لطفا😢دوتاجنین 3 روزه با کیفیت بی وضخامت آندومترمم 9و ...

اره چرا نشه اینجا بچه ها با یدونه جنین گرید cباردار شدن به امید خدا با خبرای خوب میای منم فردا انتقال دارم جنین منم ۳ روزه س بهت گفتن چند روز بعد انتقال ازمایش بدی؟

ممنون عزیزم بله همسرم سالمه  خودمم توسونو ۴تاتخمک داشتم

پس چرا دنبال اهدایی هستی؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام بچه ها من روز 9انتقالم هستم برام دعا کنین لطفا😢دوتاجنین 3 روزه با کیفیت بی وضخامت آندومترمم 9و ...

سلام عزیزم به سلامتی و مبارکی ان شاالله. شرایطت که خوب بوده دیگه مابقیش خواست خداست، علائم ه‍م یا ممکنه بخاطر داروها باشه یا لانه گزینی که ان شاالله برای شما لانه گزینی باشه گلم. مثبت فکر کن و همش انرژی مثبت برای جنینت بفرست و استرس اصلا نداشته باش و تا میتونی خودتو شاد و سرحال نگه دار. الهی که تا چند روز دیگه خوش خبر برگردی عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
چرا پیش دکتر شرکت نمیری که برات آزمایش های ایمنی بنوبسه من هرکی دیدم اکثرا پیشش جواب گرفتن

میگن خیلی دیر وقت میده و نوبتاش دو سه ماهه اس آزمایش ایمنی مگه فرق داره کی بنویسه یکی نیست مگه اینو خود دکتر زنان معرفی کرد راستش گفت برو پیشش

میگن خیلی دیر وقت میده و نوبتاش دو سه ماهه اس آزمایش ایمنی مگه فرق داره کی بنویسه یکی نیست مگه اینو ...

نه فرقی نداره کی بنویسه بخاطر اینکه دیدم اکثرا پیشش جواب گرفتن بهت گفتم چون اگه خدای نکرده مشکل باشه دارو میده دیگه.میگن بیمارستان الزهرا هم میره سه شنبه ها.انشاءالله که برای شما مشکلی نباشه 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم سوالت چیه؟ هرکس بدونه حتما جواب میده گلم

من دوتا دختر دارم هردوتاشو با همون اقدام اول باردار شدم نه خودم مشکلی دارم نه همسرم.

واسه سومی میخوام بدونم ای وی اف تعیین جنسیت برام انجام میدن؟هزینش الان چقدره حدودا.بعد چه عوارضی بعدا میتونه واسم داشته باشه.