2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم.انشاله که مثبت میشه.من وهمسرم چندتا کلیپ نگاه کردیم همسرم یاد گرفت زد.فقط چون روغنی باید ...

اولین بار همسرم از امپول چندشش میشد.

بعد من خودم به باسن خودم آمپول پروژسترون رو زدم و یاد گرفت.

در واقع دلش برام سوخت و مجبور شد یاد بگیره.

امپول دورنافی هم که تزریقش راحته.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین بار همسرم از امپول چندشش میشد. بعد من خودم به باسن خودم آمپول پروژسترون رو زدم و یاد گرفت. د ...

همسر منم مجبور شد یاد بگیره هیچ راهی نداشت

چون اینجا آمپول رو ببریم بیمارستان نمیزنن برامون، در مانکاه هم نیست، یعنی سیستم درمانی کلا فرق داره

مطب دکترها هم نمیزنن چون خودشون تجویز نکردن

همسرم مجبور شد یاد بگیره ولی خیلی بد میزد گریه می کردم

بعد از ۴ تا پانکچر رفتیم برای پنجمی ایران تازه اونجا از مامانم یاد گرفت و دیگه خوب میزنه 😄الان ب کمپلکس از ایران آوردم میزنه خوب میزنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون گلم من شربت روزی دو قاشق میخوردم  شیافم امروز یکی زدم .حالا زنگ زدم دکترم بهم گفتن روزی ...

منم هایپر شدم الان فک کنم اکی شی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره بهترم . فقط زیر دلم از ظهر شدید سمت راستم درد میکنه . نمیدونم تخمدانمه نمیدومم کجاست امیدوارم ع ...

چنتا تخمک کشیدن چنتا جنین شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم معمولا کسایی که منفی تجربه میکنن یا سقط دارن به سری بررسیای تکمیلی براشون انجام میشه که علت سق ...

سلام ممنون از راهنمایی خوبتون🌹

منم پارسال یه سقط داشتم از کجا بدونم دلیل چیه 

چون دکترا گفتن معمولا بعضیا دفعه اول اینطور میشن که سقط کنن

و من متوجه نشدم واضح که دلیل چی بوده

سلام دوستان گلم ... لطفا هرکسی میتونه من و راهنمایی کنه من ۱۶ روز پیش انتقال دادم ... از روز ۹ انتقال بی بی زدم مثبت شد کم کم هاله میفتاد روز ۱۲ رفتم آزمایش بتا۳۱ بود ۲۴ ساعت بعدش رفتم ۴۸ بود و دکتر بارداریم رو تایید کرد .. من روز ۱۳ هم دکتر ازم سونو واژینال گرفت گفت ساک حاملگی مشخص  شد.. مگه میشه تو دو هفته فوری ساک حاملگی مشخص بشه؟‌ بعد  اینکه من از روز ۹ ببعد لکه بینی داشتم روز ۱۴.تا۱۶ ک الان باشم لکه بینیم تبدیل به خون شد کاملا استراحت کردم اما خون ریزی سیاه قهوه ای و خون روشن هی ادامه داشت به نظر شما من الان دفع کردم یا بار دار هستم؟؟؟ کسی بوده مثل من ؟ راستی اینم بگم گفت ساک بدون جنین .. چون خیلی کوچیکه مشخص نمیشه با سونو فعلا ... کسی هست مثل من خون ریزی داشته باشه؟

.. 

سلام دوستان گلم ... لطفا هرکسی میتونه من و راهنمایی کنه من ۱۶ روز پیش انتقال دادم ... از روز ۹ انتقا ...

سلام عزیزم

تعجب میکنم چطور روز ۱۳ تونسته ساک رو ببینه، چون بتای بالای ۱۰۰۰ ساک مشخص میشه

خودت هم دیدی؟

انشالله باردار هستی، خیلیها با لک و خونریزی باردار هستند

باید بتا بدی ببینی بالا رفته یا نه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزدلم خوبم بخوبیت آره رفتم هم nst گرفتن هم سونو خداروشکر همه چی خوب بود امروزم دوباره راهی بی ...

خب خداروشکر که خوب بوده

این هفته های آخر خیلی حواست به تکوناش و دردا باشه 

ان شاالله بسلامتی بغلش کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خوب عزیزم به دکترت گفتی هر سه روز دو تا پروژسترون زدی؟  عملا یه جورایی منظم بوده بعید میدونم ب ...

آخه رفتم دکتر خودش گفت دوتا دیگه بزن اگه تا ۱۰ روز دیگه نشدی دوباره بیا .😵😵😵😵😵

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خوب عزیزم به دکترت گفتی هر سه روز دو تا پروژسترون زدی؟  عملا یه جورایی منظم بوده بعید میدونم ب ...

هیچ وقت تا حالا انقدر عقب نیوفتاده بیشترینش ۳ روز بود دارم میمیرم از نگرانی چه خبره اون داخل 😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته