2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045902 بازدید | 684488 پست
سلام به همه عزیزان من متوجه نشدم اینجا چیه 

عزیزم معمولا کسایی که منفی تجربه میکنن یا سقط دارن به سری بررسیای تکمیلی براشون انجام میشه که علت سقط یا شکست رو تشخیص بدن.... 

که عمده ترین این بررسیها بحث ایمنی و انعقادی هست.... 

ایمنی برا اینه که ببینن بدن مادر جنین رو پس میزنه یا نه.... 

انعقادیم مشکل خونرسانی به جنین و رحم رو بررسی میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ندارم ولی از وقتی ویتامین ها رو میخورم خیییییلی گشنم میشه

من قبلا ال آرژین میخوردم سردرد میشدم.اسیدفولیک میخورین من یه دوماه خوردم الان فقط فرتیل میخورم .

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میگم بچه ها رحم من نبض میزنه میتونه نشونه خوبی باشه؟؟؟؟

ان شاالله که نشونه لانه گزینی عزیز دلمممم، تا میتونی به خودت انرژی مثبت بده و از خدا بخواه که دامنت رو سبز کنه گلم، منتظر جواب مثبتت هستیم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من قبلا ال آرژین میخوردم سردرد میشدم.اسیدفولیک میخورین من یه دوماه خوردم الان فقط فرتیل میخورم .

عزیزم فولیک اسید باید تا آخر بارداری خورده بشه قطعش نکن

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره حالا فعلا واژینال میزارم بعدم یکشنبه میپرسم از دکتر ولی واقعا رکتال همش جذب میشه و چیزی بیرون نم ...

منم خيلي برام مهم بود سري پيش پرسيدم ازشون يه ماما بهم گفت نيم ساعت بعد شياف ميتوني پاشي  موادش جذب شده درواقع اضافاتش كه بيرون ميريزه نگران نباش

گرچه خودم نيم ساعت پا نميشدم چون شياف  صبم داشتم شبم داشتم براي صب دو ساعتي رو دراز كش بودم 

سلام عزیزم.انشاله که مثبت میشه.من وهمسرم چندتا کلیپ نگاه کردیم همسرم یاد گرفت زد.فقط چون روغنی باید ...

ممنونم عزیزم. همسرم میترسه آمپول بزنه، راستش خودمم میترسم بدم اون بزنه میگم نکنه ناکارم کنه.واقعا مجبورم برم تا تزریقات

اره عزیزم. ب جای اسید فولیک کوآلی فول دادن. ولی فرتیل ندارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم. همسرم میترسه آمپول بزنه، راستش خودمم میترسم بدم اون بزنه میگم نکنه ناکارم کنه.واقعا مج ...

منم اولش میترسیدم.سعی کن به این چیزا فکر نکنی.انشالله که مثبت میشی.🙂

ممنونم عزیزم. همسرم میترسه آمپول بزنه، راستش خودمم میترسم بدم اون بزنه میگم نکنه ناکارم کنه.واقعا مج ...

سلام عزیزم 

منم پروژسترون و هپارین رو میرفتم درمانگاه برام میزدن 

بعدش دیگه فقط هپارین رو همسر یاد گرفت و تا الان داره برام میزنه 

منم خونه ام طبقه سومه بدون آسانسور 

استرس نداشته باش و خودت سرگرم کن 

انشالله با جواب مثبت میای تو گروه