2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
جدی روز چندی؟؟؟ من سه شنبه ساعت ۴ اننقال دادم امروز میشه روز اول یا دوم؟

من یکشنبه ظهر انتقال دادم عزیزم، شما تقریبا یک روز از انتقالت گذشته، معمولا از فردای انتقال حساب میکنن الان برای شما میگن روز اول انتقال، منم میشم روز سوم انتقال

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شیاف گلیسیرین بعدا  تخمک کشی زدین؟ خوب شدین ؟ من ۳ روز پیش تخمک کشی کردم ، یبوست شدی ...

منم یبوست شدید داشتم شربت ک بهت دادن بیشتر بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام خانوما 

امروز ۱۱ پریودمه امپولای گونال و... استفاده میکنم، شنبه پانکچر دارم ، امروز تست کرونا گرفتن برای قبل عمل ولی فعلا جوابشو ندادن، ولی از دیشب تا حالا از گلو درد دارم میمیرم ، بنظرتون میشه داروی سرماخوردگی بخورم ؟؟؟

سلام خانوما  امروز ۱۱ پریودمه امپولای گونال و... استفاده میکنم، شنبه پانکچر دارم ، امروز تست ک ...

سلام عزیزم استرس نگیر ، منم چند روز پیش پانکچر داشتم ؛ دقیقا همینجور بودم ؛ شما اگر عوارض امپولارو بخونی از بارزش ترینش التهاب گلو هست من بعدا فهمیدم ،بخاطر همین احساس گلو درد جتی خلط گلو داشتم . اصلا استرس نداشته باش تا تخمکات روزای اخری خوب رشد کنن🌝

منم یبوست شدید داشتم شربت ک بهت دادن بیشتر بخور 

ممنون گلم

من شربت روزی دو قاشق میخوردم 

شیافم امروز یکی زدم .حالا زنگ زدم دکترم بهم گفتن روزی ۴ قاشق شربت بخورم 

خدا کنه خوب شم من هایپرم شدم ؛ از این طرف دوغ و تخم‌مرغ میخورم ؛از اونطرف ملین . معلومه که درست جواب نمیده 😬

سلام عزیزم استرس نگیر ، منم چند روز پیش پانکچر داشتم ؛ دقیقا همینجور بودم ؛ شما اگر عوارض امپولارو ب ...

ممنون عزیزم ، اخه صبح آبریزش بینی خفیف داشتم گفتم شاید سرماخوردم،  میخواستم ببینم داروی سرماخوردگی عوارض داره قبل پانکچر بخورم ؟

مرسي عزيزمم😍

واي واقعا معجزه كرده برات چ دكتر خوبي بوده

حتما اسمشو سيو ميكنم نگه ميدارم

شما هم يدفعه بي دليل پاره شد كيسه آبتون؟

من از الان استرس بارداري بعديمو دارم

من از شروع درمان تا زمانی که باردار بشم ۳٫۵ سال طول کشید اما برا ما قدر چند سال بود چون ما حتی یه رو ...

مرسي عزيزمم😍

واي واقعا معجزه كرده برات چ دكتر خوبي بوده

حتما اسمشو سيو ميكنم نگه ميدارم

شما هم يدفعه بي دليل پاره شد كيسه آبتون؟

من از الان استرس بارداري بعديمو دارم

سلام دوستان خوبین نماز و روزهاتون قبول 

دوستان من پریود دوم بعد پانکچرم الان ۱۰ روزه عقب افتاده سه روز پیش دوتا پرژسترون به تجویز دکتر زدم امروط رفتم سونو شدم گفت دوتا دیگه پرژسترون بزن میخاستم بدونم با این فاصله کم خطری نداره یادم رفت از خودش بپرسم 😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام دوستان خوبین نماز و روزهاتون قبول  دوستان من پریود دوم بعد پانکچرم الان ۱۰ روزه عقب افتاد ...

توروخدا راهنماییم کنید نگرانم خیلییی

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام دوستان خوبین نماز و روزهاتون قبول  دوستان من پریود دوم بعد پانکچرم الان ۱۰ روزه عقب افتاد ...

پریود دوم بعد از پانکچر عموما عقب میافته و جای نگرانی نداره مال من ۱۰ روز طول کشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الهی خدا کنه بچه منم زود خوب بشه واقعا دیدن ناراحتی و گریه هاشون بزرگترین درده. مرسی عزیزم 

عزیززمم نگران نباشید خوب میشه 😍😍من خیلی از نوزادهارو توی فامیل و دوستان دیدم که رفلاکس داشتن ا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...