2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله، روز چهاردهم باید آزمایش بدی ولی زودتر هم ممکنه نشون بده، من دفعه پی ...

آخه من روز دهم موعد پریودمه 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم شراط خاصی داره

والا من بی بی چکام مثبت شد ولی قبل از اینکه برم آزمایش پریود شدم واسه همین رفتم دکتر چون قبل از عید هم یه بار این اتفاق برام افتاده بود شرح حالمو گفتم و این آزمایشارو گفت انجام بده الان پنج روز میگذره از پریودیم و خونریزی ندارم گفته شنبه انجام بده

سلام دوستای گلم خوبین؟میخواستم بپرسم من جنین5روزه بلاست انتقال دادم یدونه  کی نتیجش مشخص میشه؟ ...

عزیزم اصلا به علایم توجه نکن.... 

عجله هم نکن انشالله روز آز با یه بتای تپل مادر شدنت مهر تایید میخوره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ذهنم خیلی درگیرشده به نظرتون جنینی که ۴ سال فریز شده کیفیتش پایینه؟

عزیزم ربطی نداره.... 

اگه موقع فریز اوکی باشه تا 100 سالم اوکیه.... 

+ فکر کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام. روز چهارم از انتقال هستم. هر روز میرم یک درمانگاه امپول پروژسترون میزنم . متاسفانه درمانگاه پله داره منم خیلی یواش یواش میرم بالا طوری که خسته نشم. بقیه روز توی تختم هرچندساعت بلند میشم حداقل نیم ساعت راه میرم تواتاق. بنطرتون مثبت میشم؟ جنین هام بلاست گرید آ بودن خودمم سی سالمه و پلی کیستیک هستم .دیگه مشکلی ندارم

سلام آنا جون من بی بی چک زدم ولی منفی بود الان ۱۳ روزه از پریودم میگذره دکترم رفتم گفت آندومترت خوبه ...

خوب عزیزم به دکترت گفتی هر سه روز دو تا پروژسترون زدی؟ 

عملا یه جورایی منظم بوده بعید میدونم به این زودی پریود بشی.... 

چون تا خواسته پروژسترونت افت کنه مجدد زدی که.... 

پریود با افت پروژسترون شروع میشه.... 

به نظرم دیگه پروژسترون نزن حداقل یه هفته صبر کن.... 

سلام میگم بچه ها رحم من نبض میزنه میتونه نشونه خوبی باشه؟؟؟؟

انشالله که نشونه + شدنه تو اینطوری فکر کن انشالله تحقق پیدا میکنه.... 

والا من بی بی چکام مثبت شد ولی قبل از اینکه برم آزمایش پریود شدم واسه همین رفتم دکتر چون قبل از عید ...

عزیزم انشالله هر مشکلی هست با اینا خودشو نشون میده.... 

انعقادیارو چک کردی؟ 

سلام. روز چهارم از انتقال هستم. هر روز میرم یک درمانگاه امپول پروژسترون میزنم . متاسفانه درمانگاه پل ...

انشالله + میشی.... 

منتظر بتای تپلتیم.... 

نگران پله هام نباش.... 

خیلیا رو من دیدم هم خونه شون پله داشته هم سر کار از روز سه چهار به بعدم سرکار رفتن.... 

نه تازه فقط همینارو برام نوشته اینا مگه همش ایمنیه انعقادی نداره

اینا ایمنیا هستن.... 

انعقادیا نیستن.... 

پروتئین سی و اس و هموسیستئین و pai1 و mthfr

اینا انعقادیان....