2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم من اینو میدونم میگن وقتی پری ی میشید و خون بصورت لخته لخته میشه رحم سرد شده.واینکه رحم همیش ...

خب بعضی وقتا لخته هم میشه دیگه طبیعیه فک کنم.والا نمیدونم.موندم چیکارکنم میترسم بازنگیره.دنبال هرراهی میرم.ممنون ک ج دادی عزیزم

آنا جان چه شیر خشکی میدادی شما؟

من ببلاک میدادم.... 

هنوزم میدم.... 

چون دوست دارن دکترشونم پرسیدم ایراد نداره؟

گفت نه اگه دوست دارن بده....

الانم ببلاک جونیور میدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب اتفاقا پر خور هست آنا جان. چجور بهش ندم دکارش میگفت هر وقت طلب کرد باید بهش شیر بدی.  متاس ...

عزیزم خوب هر طلبی که به خاطر گشنگی نیست اکثرا از سر عادته.... 

شما عملا گشنگی و مشغولیت رو قاطی کردین وگرنه خوب معدش ظرفیت داره.... 

رو نظم بندازی هر دو ساعت بدی دیگه میتونی علت گریه هاش رو بهتر تفکیک کنی.... 

برا خوابوندنم سعی نکن به هیچی عادتش بدی.... 

من خودم یادمه اوایل به خوابوندن تو کریر عادتش داده بودم.... 

یه کم که بزرگتر شد واقعا کم میاوردم تازه از کریر در میاوردم بیدار میشد.... 

مجبور میشدم با همون کریر بذارم تو تختش.... 

بعدش عزمم رو جزم کردم که ترکش بدم و مستقیم تو تختش بخوابه.... 

یادمه تقریبا یه هفته طول کشید.... 

اولش که میذاشتم تو تختش فکر کنم نیم ساعتی گریه میکرد تا اینکه تسلیم میشد میخوابید.... 

فقط این وسط چند دقیقه به چند دقیقه میرفتم بالا سرش یه خودش نشون میدادم... 

بعد فواصل شر زدن رو بیشتر کردم و... 

به مرور طول گریه هاش کمتر شد.... 

بعد یه هفته میذاشتم تو تخت دیگه گریه نمیکرد یه کم که میگذشت خوابش میبرد.... 

ببین عزیزم خیلی از گریه های بچه ها برای جلب توجهه و واقعی نیستن.... 

من یادمه همسرم خیلی زود کم میاورد در مقابل گریه ش.... 

یه بار گفتم ببین داره گریه میکنه بخندونش.... 

تا میخندوند یهویی گریه تبدیل میشد به خنده.... 

مگه میشه گریه واقعی تبدیل به خنده بشه؟

دیگه اونم دوزاریش افتاد که وروجک سر کارمون میذاره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم 8میلیون شد جلدشو انداختم دور. گرمی زیاد بخورم کهیر میزنم. و تا چه روزی گرمی بخورم؟

عزیزم پس اگه طبعت گرمه اصلا تو خوردن گرمی زیاده روی نکن.... 

اعتدال رو رعایت کن..... 

گرم شدن زیاد رحمم خوب نیست.... 

خب بعضی وقتا لخته هم میشه دیگه طبیعیه فک کنم.والا نمیدونم.موندم چیکارکنم میترسم بازنگیره.دنبال هرراه ...

نگران نباش ان  شاءالله این دفعه جواب میگیری.منم میخوام اگر شدبرم طب سوزنی امتحان کنم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من الان یک هفته ای میشه که متوجه شدم دوباره باردارم فکر کن توی ۱۹ هفته بودم تازه متوجه شدم🙈🙈🙈 چون ...

ای جانم..... 

زی زی جون شما همون زی زی هستی که من میشناسمش؟ 

الهی دمت گرم روی منو سفید کردی که من 6-7 هفته فهمیدم باردارم تو بعد 19 هفته؟ 

میذاشتی وقت زایمانت! 

خخخخخخخخ

سلام دوستان گل.مامانای عزیز من دوسه روزه راه که میرم احساس میکنم معذرت میخوام یه چیزی توواژنمه.طول س ...

عزیزم گاها اینطوری میشه به پوزیشن جنینم ربط داره..... 

من خودم گاها نبض تو واژنم حس میکردم و میترسیدم.... 

حالا اگه استرست رو نمیتونی کم کنی برو سونو خیالت راحت بشه اما به احتمال زیاذ جاینگرانی نیست.... 

نگران نباش عزیزم سعی کن حداقل هر نیم ساعت یه استراحتی هم کنی.تو‌همه تلاشت رو کردی ما بقی اش رو‌سپردی ...

ممنون گلم ان شاالله برای همه بهترینها رقم بخوره 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم سیکل کوتاه ال دی و سینافکت نداره منم انتقالم با سیکل کوتاه بود فقط استرادیول داره و پرژست ...

عزیزم سیکل کوتاه هم میتونه ال دی داشته باشه هم سینافکت.... 

اینا ربطی به کوتاه و بلندی نداره.... 

من خودم سیکل کوتاه با ال دی و سینافکت داشتم..... 

ال دیکه کلا ربطی نداره به کوتاه و بلندی.... 

فقط اگه سینافکت رو از قبل پریودی شروع کنی بلند میشه اگه بعد پریودی باشه کوتاه میشه..... 

یعنی کوتاهی و بلندی به طول مهار ربط داره..... 

مثلا کسایی که بالفرض از 20 سیکل شروع میکنن به تزریق سیفاکت یا مثلا دیفزلین میزنن یا داروهای مشابه دیگه که سیستم باروری رو مهار میکنه و کنترل رو میده دست دکتر که با داروهای تحریک تخمدان تحریک کنه.... 

من خودم سیکل اولم با الدی و سینافکت بود منتها سینافکتم بعد پریود از روز دوم شروع شده بود.... 

دو تا سیکل بعدیمم که با ال دی و بدون سینافکت بود و با ستروتاید بود یعنی سیکل آنتاگونیست با ال دی.... 

خلاصه کنم کوتاه و بلند به طول مدتی ربط داره که داروهای مهار شروع میشه.... 

سلام طوطیاجان من اون موقع که باردار بودم خیلی برات دعا میکردم خداروشکر مثبت شدی ولی تازگی متوجه شدم ...

ای جانم پس اختلافشون کم میشه..... 

عوضش با هم بزرگ میشن..... 

خدا قوت..... 

اوایلش سخته منتها دومی زبون باز کنه با هم ارتباط بر قرار کنن دیگه خیلی راحتتر میشه و همبازی میشن....