2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045862 بازدید | 684486 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا مبارکا باشه عزیزم از همون اولم قستمت نی نیای زیاد بود یادمه دوتا از بچه هات رو ریداکت کرده ب ...

ممنون عزیزدلم انشاالله به حق همین روزای عزیز خدا دو سه تا نی نی قسمت خودت کنه وقت سرخاروندن نداشته باشی😊🙏

سلام ب همگی   🤗🤗🤗

طاعاتتون قبول💚💚

بچه ها ی سوال

یک هفته ای میشه ک قرص لووتیروکسین رو شروع کردم..تیروئید کم کار دارم.. دوره ی پریودیم بهم ریخته..همیشه ۲۶ روزه اس دوره هام ..این ماه شده ۲۴ روزه🥴☹️

کسی تجربه ی مشابهی داره؟؟؟؟

همیشه دوره هام دقیق بوده..این ماه اینجوری شده

یعنی ب خاطر لووتیروکسین هست؟؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
قربونت برم  بگو قسمتم کنه خدا🙏🙏😘😘 اره بودم ولی سقط کردم

ای واااای خیلی ناراحت شدم😞

چی شد که سقطش کردی مشکلی داشت؟

انشاالله،، حتما قسمتت میشه چرا نشه اینجا خیلیا قبلا مثل تو بودن درواقع هممون شبیه همیم وگرنه که اینجا چه میکنیم بالاخره خدا نظر لطفشو شامل حال هممون خواهد کرد یکی زودتر یکی یکم دیرتر...

ممنون عزیزم من خودم تنبلی داشتم شوهرمم اسپرمش کم تحرک و مورفولوژی پایین داشت...

مبارک باشه گلم

فکرکنم وقتی متوجه بارداری شدی که جنسیتش هم مشخص شده دیگه درسته؟

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان میدونم دغدغه دارید خودتون ولی خواهش می کنم اگرمیدونید جواب بدید دعاتون می کنم

برای ای وی اف وتخمک اهدایی کدوم مرکز بهتره‌‌؟

تخمک اهدایی راخودم باید پیداکنم یاازمرکز بگیرم بهتره؟

خدایابه امیدخودت🌺
ای واااای خیلی ناراحت شدم😞 چی شد که سقطش کردی مشکلی داشت؟ انشاالله،، حتما قسمتت میشه چرا نشه اینج ...

اره فدات شم من و همسرم مینور بودیم بچه ماژور شد

ایندفعه باید جنین رو تست کنیم بعد انتقال بدیم

اما بعد کورتاژ اندومترم نازک شده،پزشکا میگن رحم جایگزین بگیرم ولی من امید دارم خدا دوباره بهم لطف کنه و منو لایق بدونه مادر بشم💚💚💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد