2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه راه بری یا نری بستگی به خودت داره ولی برنامه ات رو جور کن که هیچ کار فوق العاده ای تو اون مدت ...

والا دلم نیومد بریزم بره برکت خدا رو، هر جوری بود دیگه جمع و جورش کردم، امروزم همسرم سرما خورده از صبح باز مشغول کار خونه و رسیدگی به اونم. خودم دلم میخواد یکم کمتر سرپا باشم چون بعدش زیر دل و کمرم خیلی تیر میکشه، در حد کارای روزمره باشه فقط. حالا با همسرم صحبت کردم دیگه از این کارا نکنه یکم بیشتر حواسش بهم باشه، ان شاالله خدا همه جنینها رو حفظ کنه جنین ما هم همینطور 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله خوش خبر میای عزیزم 💗 حداقل ۳ روز استراحت کن و اصلا آشپزی هم نکن فقط در حد غذا گرم کردن حر ...

انشالله ممنون اره شوهرم سه روز مرخصی گرفت خونه اس من فقط میخوابم میگم کباب و جوجه میتونم بخورم

انشالله ممنون اره شوهرم سه روز مرخصی گرفت خونه اس من فقط میخوابم میگم کباب و جوجه میتونم بخورم

شما یه دختر دارین یعنی تعیین جنسیت کردین

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام گلم خوبم شما خوبی؟ والا استراحت که نداشتم کلی هم کار کردم همسرم کلی سبزیجات و صیفی جات گرفته بو ...

نگران نباش عزیزم سعی کن حداقل هر نیم ساعت یه استراحتی هم کنی.تو‌همه تلاشت رو کردی ما بقی اش رو‌سپردیم به اون بالایی ابشالا برات بهترین ها رقم میخوره

پودر امپرازول رو دکتر داد بهم گفت اگه شیر خشکو عوض کردی و خوب نشد بده هنوز یکروز شیرو عوض کردم ندادم ...

عزیزجان استرس و ناراحتی تورو بچه میفهمه و حالش بدتر میشه پس سعی کن آروم باشی...

آخرش اینه که بهش پودر و بدی خوب میشه اگه هم رفلاکس داشته باشه،، همه چی چاره داره عزیز...

بعدم همه بچه ها چند ماه اول گریه های شدید و بیقراری دارن بچه من ازبس بی جهت گریه میکرد منم گاهی اوقات همراهش گریه میکردم😁

من چندتا دارو رو امتحان کرذم برا بچم آخرشم چیزی که یکم بهتر کرد درداشو کولیکز بود روزی سه بار میدادم غروبا هم بهش 7 قطره پدی لاکت میدادم...با همه اینا من فکر میکنم دورش باید بگذره تا خوبشه پسر من دوماه و ده روزش بود کامل خوب شد اصلا مثل فرشته ها

انشاالله دخملت تا ۲ ماه و ۱۰ روز، دیگه خوب میشه آخه برخلاف حرف دکترا که میگن تا چهارماه اکثر بچه ها تا هشت هفتگی اوجشونه بعدش خیلی بهتر میشن.... فقط استرس و از خودت دور کن😊

بله عزیزم کباب و جوجه میتونی بخوری

همه چیز بخور غیر از چیزایی که تا حالا امتحان نکردی

زعفرون ،زرشک ، غذاهای کنسروی، سوسیس کالباس، فست فود و چیزهایی که تو بارداری خوب نیست نخور

شما الان بارداری مگر اینکه خلافش ثابت بشه، دکتر من همیشه اینو میگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️