2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  تخمک من اهدایی بود خودمون دونر بردیم. مام سخت قبول میکنه و سیاستشون اینه که بهتره اه ...

خداروشکر باردارشدی گلم بهترین هاروبرات ارزومی کنم

ازکجادونرپیداکردی؟

چقدرهزینه دونرشد؟

چندتاتخمک بهت داد؟

چجوری محرم شدن؟

ببخشید سوالام زیاده ولی منم اگربشه میخوام محرم بشن

خدایابه امیدخودت🌺
خداروشکر باردارشدی گلم بهترین هاروبرات ارزومی کنم ازکجادونرپیداکردی؟ چقدرهزینه دونرشد؟ چندتاتخ ...

واقعا خدا سر راهم گذاشت. چون خیلی چیزا برام مهم بود.

یه دکتر تو یه مرکز دیگه بهم معرفی کرد.نمیخواستم کسی باشه که شغلش اهدا کردن باشه. اینجوری فک کن بچه ما، چندین و چند تا خواهر و برادر ناشناس تو هر جای دنیا با هر سنی ممکن بود داشته باشه و این برای قابل هضم نبود

برات آرزو میکنم خدا برات بخواد که با تخمک خودت باردار شی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
من دوست دارم ۳تاانتقال بدم حداقل دوقلوبشه این همه دردسرداره باراول انتقال گرفت؟

بله انتقال اول باردار شدم

دو قلو یا چند قلویی را بسپرم به خدا.

ریسک دوقلویش بالاتر از تک قلویی و خدایی نکرده هر دو از دس برن خیلی میسوزه آدم. 

البته همینجا هستن کسانی که دوقلو شدن و الحمدالله سالم به دنیا آوردنشون. کم هم نیستن

بسپرم به خدا

ان شاالله بهترین آنچه خدا میدونه نصیبت بشه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
تعیین جنسیت کردی؟

نه 

بچه اول هست. اول هم نبود برای تعیین جنسیت تو این مسیر سخت نمیافتادم

ان شاءالله چندماه باقی مونده رو به سلامتی بگذرونی وبعدش با کلی ذوق وشوق از داشتنش لذت ببری.برای ماهم دعاکن.

راستی قبل انتقال تغذیه خاصی داشتی؟بعدش استراحت مطلق بودی؟شیرسویا و نشاسته خوردین؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دکتر من گفت ۳تا معمولا انتقال میده .منم دوست دادم دوقلوبشن.فعلا که اول راهم بهم فرتیل سی ام داده روز ...

هر چی خیرت هست همون بشه بحق امیرالمومنین علیه السلام 

شاید سن هم مهم باشه.

من ۳۶ سالمه . شما اگر کمتر هستی توان دو قلویی را داری  

دکتر من گفت ۳تا معمولا انتقال میده .منم دوست دادم دوقلوبشن.فعلا که اول راهم بهم فرتیل سی ام داده روز ...

هر چی خیرت هست همون بشه بحق امیرالمومنین علیه السلام 

شاید سن هم مهم باشه.

من ۳۶ سالمه . شما اگر کمتر هستی توان دو قلویی را داری  

عه مثه من، باید از یکم استرادیول میخوردم ولی شروع نکردم. وقتی سیکل کوتاه بهم دادن غافلگیر شدم گفتم ...

نه از روز دوم پریودی باید استرادیول شروع میکردم 

انشاالله با هم مامان میشیم میایم از بارداری و سیسمونی حرف میزنیم بعدشم شیر دادن و نشستن و اینااا...

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود