2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام پروانه جان شما قبل پانکچر هم ال دی مصرف کرده بودین  دکتر برای من قبل پانکچر نوشته به مدت ...

من یه ماه به سلامتی باشه برات عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خوب من نمیدونم رفلاکس داره یا نه بعضی علائمشو داره ولی طولانی گریه کردن نداره خداروشکر

دور از جونش بالا میاره ؟ البته همه ی بچه ها اینو دارن ولی  بچه های رفلاکسی با جهش بالا میارن . دل درد شدید ببین قشنگ معلومه که بچه راحت نیست .

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون من با شیشه شیر میدادم . وقتی هم سن گل دخترت بود سه بار در روز دکتر گفت صبحونه نهار شام بهش ب ...

انتقال دادی عزیزم چیشد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اصلا مشخص نیست من ماه قبل بهم داد دو فاستون  داد دوازده روز بعد از قطع کردنش پریود شدم ولی این ...

بله با یه سری تقویتی زینک واسپرین و اینو فولیکو ملاتونین متفورمین خودمم ویتامین سی ای دی پرندزولون گرفتم با ال ارژنین دارم میخورم 

ای جانم😍زی زی‌ جانم بچه های من امروز ۶ ماهه شدن فردا واکسن ۶ ماهگی دارن اما فعلا خودشون نمیتون ...

سلام گلم زوده هنوز منم خیلی تو این زمینه ها حرص خوردم ولی الکی بود. دختر من 7 ماهگی نشست سینه خیز اصلا نرفت 8 ماه و نیم چهار دستو پا رفت و 11 ماه و نیم راه افتاد. خیلی بچه ها تو فامیل بودن مراحل تکاملشون زودتر بود و این منو نگران می‌کرد ولی باید قبول کنیم بچه ها متفاوت. مثلا دختر من 13 ماهشه دندون نداره و فوق العاده رو اعصابه منه این قضیه همش حرص میخورم 

عزیزم راه درمانش چیه شما میدونید؟

والا بچه من رفلاکس شدید نداشت یه دو روزی من با شیشه شیر بهش عرق نعنا با نبات میدادم به تجویز مادرشوهرم برا اینکه دل درد کولیکش یکم اروم بشه چون کولیکش خیلی وحشتناک بود نگو بچه دل دردش خوب نشد هیچ یه درد دیگه هم بهش اضافه شد....هرچی شیرمو میخورد همون لحظه بالا میاورد و بدتر از قبل گریه میکرد بردمش پیش دکتر گوارش تا بچمو دید گفت با شیشه بهش شیری چیزی دادی گفتم آره نبات و عرق نعنا گفت به هیچ وجه با شیشه شیر هیچی بهش نده چون اون به سینه تو عادت داره با شیشه هرچی بهش بدی فقط باعث رفلاکس و دلدرد میشه بعد شیر دادن آروغشو بگیر حتما...یه هفته بهش پودر امپرازول دادم که بعدش خداروشکر خوب شد ولی میدونم بچه هایی که رفلاکس دارن درمون دردشون پودر اس امپرازولِ که باید ناشتا بخورن

شما دکتر کودکان بردیش نگفت دلیل بیقراری های یهوییش ممکن از رفلاکسم باشه چون میگی موقع شیر خوردن بیقراری میکنه میگم آخه بچه هایی که برای کولیک و دلدرد گریه میکنن وقتی شیرشون میدی اتفاقا کولیکشون آروم میشه،،، چیزی که من شنیدم و خوندم بچه وقتی رفلاکس داره یهو جیغ میزنه موقع شیرخوردن و بیقراری میکنه

باورت میشه من بچم ۵تا دکتر بردم برا کولیکش تا یکم قلقش کم کم دستم اومد که چکار کنم و چی بدم بهش انشااله شمام خیلی زود دستت میاد چکارکنی نی نیت آرومشه

هر دو هم انتقال هم  قبلیم که مثبت شدم هم این یکی که هنوز شروع نکردم امروز پریود شدم باید از دوم ...

عه مثه من، باید از یکم استرادیول میخوردم ولی شروع نکردم.

وقتی سیکل کوتاه بهم دادن غافلگیر شدم گفتم بزارم برا ماه بعد که اماده تر باشم

یعنی ۴ روز جلوتر از پریودی باید استرادیول رو شروع میکردی؟ من یکم روز چهارمم بود. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
امروز خیلی دلم گرفته بود پیامتو خوندم حالم خوب شد ، بچه ها شما شده کسی بهتون بگه اویل عقد رفتین قبرس ...

سلام عزیزم ببخشید داستان من طولانیه ولی چون پرسیدی میگم شاید بگید ادم خرافااتی ال و بل ولی منو خواهر شوهرم تو یک روز عروسی گرفتیم مادر بزرگم نگران بود گفت چلتون میوفته به هم من مسخره کردم گفتم خرافاته ما چله ی تازه عروس چله ی مرده و قبرستان چله ی زاوو چله ها زیادن من چله ی عروس روم بود اون حامله شد من دکترو دوای دنیا بدونه مشکل دوسال گذشت خبری نشد مادر بزرگم بهم گفت بیا بریم ببریم رفتم گفت چله ی عروس ر‌وته حامله نمیشی بشیم نمیمونه چلمو برید چهل روز گذشت بعد از ۱۵ روز تموم شدن چله بدونه دوا باردار شدم دومیم اولین ماه اوردم زنداداش خودمم حامله نمیشد چلشو بریدبا اینکه دکتر گفت وضع شوهرت افتضاح ایوی اف نمیشه فقط میکرو به این ماه عزیز که بدونه دوا دکتر در کمال تعجب دکترش طبیعی باردار شد من سره این بارداریم رفتم ما خیلی پارسال اطرافیانم فوت شدن گفت چله ی مرده داری یا از قبرستون گذشتی یا جنازه رو جلو چشمت بردن برام برید ولی گفت نباید قبرستان بری من متاسفانه مجبور شدم قبرستان برمو حاملم شدم چلم باطل شد باید میرفتم درستش میکردم شوهرم گفت همش خرافاته همون موقعم بهم گفت رعایت نکنی چلت در نیاد باردارم بشی سقط میشه به خدا قسم بعد از ۲۰ روز از باطل شدن چله جنینم رشدش متوقف شد همین که بعد سقط رفتم فورا گفتم باردار شدم گفت تعجب سقط نکردی گفتم نموند برام الان چلمو در کردم گفت حتما باردار شدی باز بیا یعنی اصلا تردید نمیکنم تو اطرافیان زیاد دیدم حالا دوستانی هستن میگن خرافاته یه جمله شوهر خودم ولی من تو زندگیم خیلیا رو دیدم این بارم حتمااااا باز میرم به امید خدا ببخشی باز طولانی شد وامیدوارم مفید باشه برات

یعنی اینجاهیشکی اهدایی نگرفته که جواب نمیده😑

سلام 

تخمک من اهدایی بود

خودمون دونر بردیم. مام سخت قبول میکنه و سیاستشون اینه که بهتره اهدا کننده را نشناسی. تو جلسه حقوقی خیلی توضیحات دادن اما ما قبول نکردیم 

فک کنم گفتیم مام میرید، اگه برای شما مهم نباشه، مام خودش تخمک میده و ادعا داره که تخمک ها از افراد با ژن سالم گرفته شده . دردسر دونر و آزمایش و رفت و آمدش را نداری اما

ما می‌خواستیم صاحب تخمک با همسرم محرم شه و یه سری چیزای دیگه هم برامون مهم بود

سوال دیگه هست بپرس عزیزم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام  تخمک من اهدایی بود خودمون دونر بردیم. مام سخت قبول میکنه و سیاستشون اینه که بهتره اه ...

سلام عزیز .الان شما باردارشدید باتخمک اهدایی؟چندتا جنین دکترتون گذاشت؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام بچه ها شما هم قبل انتقال فرتیل سی ام خوردین؟من خیلی گشتم تا تونستم پیدا کنم گفت روزی ۳مرتبه

من سه ماه خوردم.  به نظرم تاثیر مثبت داشت

ان شاالله نتیجه بگیری

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام عزیز .الان شما باردارشدید باتخمک اهدایی؟چندتا جنین دکترتون گذاشت؟

بله باردارم

دکتر خیلی زیاد ملاحظه دونر را کرد و دوز داروها را پایین گرفت. چون خیلی جوان بود. ۵ تا تخمک دادو الحمدالله ۵ تا جنین Aشد