2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
عزیزم شیردوش برقی بگیر شیرت رو هر روز بدوش، هم تو یخچال چند روز میمونه هم تو فریزر تا یکسال میمونه ...

با شیردوش برقی دوشیدن شیر درد داره یا نداره شما میدونید؟ من فکر میکنم درد داره سر همین نخریدم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزيزم خونريزي داشتم در حد پريودي برام پرلوتون داد ٢تا و بعد روزي دوتا شياف پروژسترون ٤٠٠با سه تا دوف ...

عزیزم تا جایی که میدونم بعد 12 هفته نیز از به پروژسترون باشه همون پرولوتون تجویز میشه.... 

من خودم تقریبا تو هر دو بارداریم تا آخرا داشتم.... 

یکی تا 31 یکی تا 36-37 اگه اشتباه نکنم..... 

تا به دکتر دسترسی داشته باشی همون پرولوتون رو ادامه بده یا بتونی باهاش اوکی کنی ادانه یا قطعش رو.... 

ظاهرا الان که هنوز لک داری بهتره ادانه بدی اما خوب حتما با دکترت مطرح کن تو اولین فرصت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی من اولین ماه اقدامم بود و دوروز ا پریودیم می‌گذشت تااینکه دیشب دل درد و کمر درد پریودی گرفتم بعد ...

عزیزم به خودت استرس نده..... 

خود استرس میتونه هورموناتو به هم بریزه.... 

انشالله که با اولین اقدام باردار میشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون چون میک زدن شیشه راحتتره اینطور میگن. کم کم شیر سینه رو نمیگیره. ولی بعضی ها هر دو رو میگیرن ...

اره بخاطر همین میگن ندین همم اینکه شیر خشک شیرینتر و خوشمزه تره براشون انگار. من چون خیلی کم شیرخشک میدم کلا تو بیستو چهار ساعت یه شیشه هی بخودم امیدواری میدم که اینجوری نمیشه و سینمو ول نمیکنه ولی واقعا فوبیا شو دارم .

انوکسا رو یه روز مونده به عملم قطع کردم گلم هیدروکسی رو همچنان میخورم تا اول خرداد یه آزمایش میدم بعد اون ایشالله کم کم قطع میکنه پردینزول هم یکروز در میان نصف .

دکتر روماتولوژی گفت بعد زایمان و بارداری نمیشه یهو قطع کرد چون ممکنه ایمنی بدن سر فعل و انفعالات فعال بشو....

راستی انوکسارو باز از فردای عملم تا چهارده روز زدم و بعد قطع.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دوستان هركي تجربه اي داره راجع به مشكل من ميشه نظر بده خون سياه خطرناكه ؟؟

اتفاقا تیره به نظرم انقدرا ترسناک نیست.... 

خون قرمز نشونه شروع خونریزیه اما تیره باشه یه جورایی نشون میده ته مونده هست.... 

عزیزم به خودت استرس نده.....  خود استرس میتونه هورموناتو به هم بریزه....  انشالله که با ...

پریود شدم عزیزم🥺خیلی ناراحتم 

این ماه باز اقدام میکنیم انشالله نتیجه بگیرم

و اینکه یه سوال گلم ادن‌تو یه ماه چندبار باید اقدام داشته باشه؟ما تو فروردین کلا چهاربار اقدام‌داشتیم 

و دکتر‌گفت از روز ۱۴ پریودیت اقدام کن 

من زمان تخمک گذاریم رو چجور بفهمم؟؟

پریودیام منظمه و ۲۸ روزس

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
بله عزیزم همینو‌میگم ، آخه من بعد از اینکه پانکچر بشم تا پانکچر بعدی دو ماه فرصت ندارم چون میخواد از ...

آهان پسمجدد پانکچر میشی.... 

عزیزم حتما بیتاثیر نیست که دکترت داره اینکارو میکنه.... 

+ فکر کن که بهترینا برات اتفاق بیفته..... 

خيلي برام دعا كن مردم از بس لكه بيني خونريزي دارم نميدونمم بعد از هفته هفده چيكار كنم قبلش يه شياف ي ...

عزیزم خوب الان فقط همون پرلوتون رو میتونی داشته باشی کفایت نکنه شیافم اضافه میشه.... 

باید ببینی نظر دکترت چیه نسبت به دز پروژسترونی که داری..... 

سلام عزیزم شما درباره سردی رحم گفتین منم دقیقا این طوریم همش دست و پام سرده و همیشه به زیر شکمم دست ...

عزیزم درمانش بستوی به طبع بدنتم داره.... 

من چون طبعمم سرد بود و رحمم سرد بود کلا فقط گرمی خوردم.... 

میوه با طبع گرم.... 

گوشت گرم (گوسفند، بوقمون، شتر مرغ و...) 

سبزیجات با طبع گرم... 

حتی تا ماه سوم بارداریمم فقط گرمی خوردم (غیر قاعده آور) تا اینکه ماه سوم دیگه بدنم رو به گرمی رفت که دیگه از اون به بعد ترکیبی سرد و گرم رو خوردم و اعتدال رو حفظ کردم.... 

البته خوب برا من یه سالی زمان برد تا اوکی بشه.... 

راستی برا گرمی رحمم غیر تغذیه اینارم... 

موقع پری خودم رو نشستم و حموم نرفتم.... 

آب یخ و سرد حذف میشه گفت آب ولرم خوردم.... 

من هنوزم آب رو پر میکنم میذارم به دمای محیط برسه بخورم.... 

بعد نزدیکی تا نیم ساعت نه آب بخورین نه بشگرین خودتون رو.... 

تقریبا یه سالی از این شالهای پشم شتر بستم به کمر و شکمم.... 

جوراب پشم پوشیدم.... 

زیرپوش بلند میپوشیدم و.... 

خيلي برام دعا كن مردم از بس لكه بيني خونريزي دارم نميدونمم بعد از هفته هفده چيكار كنم قبلش يه شياف ي ...

من شبی یکی شیاف دارم و هفته ای یکی پرولوتون.

دکتر هم تاکید کرد حتما ادامه بده

منم هماتوم ۵۷ میلی دارم.

خیلی نگرانم

😉

سلام عزیزم حالت خوبه؟ گل دخترت خوبه؟ آنا جان شما آخرین سونویی که دادی چندهفته بودی ووزن نی نیت چقد ...

عزیزم دقیق یادم نیست فقط کنم 36 هفته بودم.... 

وزن آخرین سونو دقیق یادم نیست اما وزن تولدشون اولی ۲۸۰۰ و دومیم ۳۱۰۰ بود حدودا.... 

امروز از پریودی پاک شدم بخورم دوباره پریود بشم؟ مامان سوفی جواب سونو میتونی واسم بخونی؟

نه اینو آخر سیکل میدن، پس میخواد بگه کلا مصرف کنی

عزیزم هر کاری دکترت میگه بکن، بهرحال اونها بهتر از ما میدونن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خوب سارا جون چرا اصرار نداشتی شیرتو بخوره البته اگه دوست داشتی ج بده عزیزم میپرسم چون خیلی دکترا و ب ...

عزیزم خوب شیر خودت رو بدی بهتره اما من اصلا اینو قبول ندارم بچه های شیر خشکی آلرژی دار میشن و زود مریض میشن.... 

اتفاقا بچه های من نهایت تا 5-6 ماه شیر خودمو خوردن از اون به بعد شیر خشک خوردن.... 

حتی الانم شیر خشک میدم..... 

ولی در کل اگه خودت شیر داشته باشی کنارش شیر خشکم بدی به مرور شیر خودت کم میشه.... 

یعنی ترجیحا اگه خودتون شیرتون کفاف میکنه خشک ندین بهتره.... 

چون کمتر و کمتر میشه شیرتون.... 

هر چی بیشتر سینه رو مک بزنن شیر بیشتر میشه.... 

اما خوب من چون از اول شیرم کمتر بود زود تسلیم شدم به شیر خشک دادن شاید اگه بیشتر مقاومت میکردم شیرمم به مرور بیشتر میشد.... 

البته برا من سر دخترم شیر خشک رو دکتر گفت کمکی بدم اما اصرار داشت اصلا با شیشه شیر ندم چون میوفت باید با قاشق بدی منم خیلی میترسیدم با قاشق بدم چون یه بار قطره پرید تو گلوش و داشت خفه میشد و منم دیگه ترسیده بودم و جرات نکرذم قاشق قاشق بدم.... 

دکتر اصرار داشت با شیشه بدی خوب نیست.... 

اما خوب من شخصا اعتقاد دارم آرامش مادر خیلی مهمتر از اینه که شیر خودش رو بده.... 

مادری که خسته و عصبیه بیشتر تاثیر منفی رو بچه میذاره.... 

با شیردوش برقی دوشیدن شیر درد داره یا نداره شما میدونید؟ من فکر میکنم درد داره سر همین نخریدم 

شاید اولش درد داشته باشه بعد درست میشه، مثل شیر خوردن بچه

فکر میکنم درد نداره که اینجا همه همیشه استفاده میکنند

مدلهای کوچبکشو حتی تو ماشین زمان اینطرف اونطرف رفتن استفاده میکنن، کلا در همه حال در حال دوشبدن هستند اینها

فریزرهای مامانها پر از شیره یه چیزی میگم یه چیزی میشنویا

تو زیپ کیپ میریزن، روش با ماژیک تاریخ میزنن میذارن تو فریزر

حتی سرلاک و فرنی رو با شیرهایی که فریز کردن درست میکنند

اگر خواستی بگیری پرس و جو کن ببین چه مارکی بهتره بعد بگیر 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم به من اینقدر آنتی بیوتیک و دارو زدن که فک نکنم شیر خودم هیچ خاصیتی براش داشت شیر دادن من بهش ب ...

به نظر منم انقدرا مهم نیست که مادرها با عذاب وجدان خودشونو شکنجه بدن.... 

من یادمه اون زمان از یه طرف سینم زخم بود همش خون میومد.... 

از طرفی شیرم کم بود.... 

درسته همه اینا برمیگرده به شیردادن غلط..... 

اما دیگه انقدرا هم نیست که مادر رو هی محاکمه کنن.... 

من یادمه اون زمان دکتر دخترم عین جنایتکارا باهام رفتار میکرد.... 

یه مادر به اندازه کافی خسته و عصبیو تحت فشار هست.... 

خصوصا ماها که بارداری سختی هم داشتیم..... 

حالا وقتی مثل جنایتکار باهامون رفتار بشه نه تنها کمکی نمیکنه شرایطمون بدترم میشه.... 

برا همین اولویت رو شیر مادره اما نشدم چیزی از مادر بودنمون کم نمیشه.... 

پس خواهشا هیچ کدوم از دوستای گلم اگه احیانا نتونستین به هر علتی شیر خودتون رو بدین به خودتون استرس ندین....