2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خانمی که تازه زایمان می کنه بسیار حساس و زودرنج میشه گاهی بدون دلیل دلش میخواد گریه کنه ...

من کار خودمو کردم هر دوتا شیرو تا ۲ سالگی به دخترم دادم . الان ماشالله کلاس اوله . ولی خوب آدم‌میسوزه از این حرفها . مثلامیگن فلانی شیر مادر خورده تپله (بچه ی من متوسطه درشت نیست ) . یعنی تو شیر مادر ندادی بهش  . بابا بقرآ‌ن منم دوسال دادم ولی نمیفهمن‌خواهر 

خدای من خدای معجزه هاست . 
جدی؟ بخاطر  ۳ روز استردایول خوردم؟ دیگه تا کی پروژسترون بخورم؟

فقط ۳ روز خوردی حتما از دکتر خودت مشورت بگیر ما اخرای سیکلمون بود کنسل شدیم تو همون اول کنسل شدی

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بخاطر همین میگن ندین همم اینکه شیر خشک شیرینتر و خوشمزه تره براشون انگار. من چون خیلی کم شیرخشک ...

ممنون عزیزم. شیر دوش برقی درد نداره خواهرم داشت میدوشید برا زمانی که سر کار بود 

خدایا شکرت
چی بگم والا هی تو گوش شوهرم میخونه شیر نمیده هیکلش خراب نشه شیر نمیده راحت باشه شیر ندل بچه استخوناش ...

اهمیت نده عزیزم یسری هم بخاطر پول شیر خشک اینطور میگن. مادر همه تلاششو می کنه ولی بعصی وقت ها نمیشه اینطور افراد خودشونو دلسوزتر از مادر میدونن . حالا مادرشوهرم میگه شیر سینه جون نداره شیر خشک بدین بچه تپل بشه 🤣😂 هر کسی یجور حرف میزنه 

خدایا شکرت
عزیزم ماشالله خدا حفظش کنه. سارا جون بخدا باورت نمیشه دیشب سخترین شبو گذروندم بچم طفلی باز زیر سینه ...

آنا جون اگه پوستشم جوش میزنه و خشک میشه حساسیت پروتین رو چک کنید من خواهرزادم تا ۶ ماه فقط جیغ کشید دکترا نفهمیده بودن خواهرم خودش از رو سرچ فهمیده بود. بعصی وقت ها یه غذایی که شما خوردی رو دوست نداشت چون رو طعم و بو شیر تاثیر میذاره و حس بویایی بچه قویه

خدایا شکرت
عزیزم .تیکرت دیدن داره.انشالله قسمت همه باردارا و منتظرا ممنون بابت جوابت.هماتومت سایزش یادت هس؟

عزیزدلمی انشاءالله روزی برسه که همه چشم انتظارا به این روزا برسن باورت میشه هنوز بهش فکر میکنم که من ۱ماه دیگه زایمانمه باورم نمیشه انقدر که این روزارو بعید میدیدم برا خودم ولی خدا خواست وشد 

شروین جان من الان خونه نیستم فردا میرم سونومو میبینم بهت میگم سایزشو 

انشاءالله این روزای شمام بسلامتی ودلخوش بگذره تیکرت تک رقمی بشه عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چی بگم والا هی تو گوش شوهرم میخونه شیر نمیده هیکلش خراب نشه شیر نمیده راحت باشه شیر ندل بچه استخوناش ...

عزیزم منم این مشکلو داشتم هربار هم بحث واکسن کرونا میشد جلو شوهرم میگفت بچه ها اگر شیرمادر میخوردن میگن واکسن برای اوناهم خوب بود چون تو خون مادره. شوهرمم میگه سه ماه شیر مادر خوردن حتما ایمن شدن. ذره ای درک کردن خوبه که ماشالله اصلا به فکر ماها کسی نیست. اوایل پسرم سخت شیر میخورد فکر میکرد من از قصد نمیدم . با همه این تفاسیر این دورانم گذشت اصلا بهش فکر نکن فقط و‌ فقط به فکر خودتو بچت باش هیچ مادری نیست که دلش برای بچش نسوزه مخصوصا ماهایی که به سختی به دست اوردیم که دیگه بحثمون جداست. من با دکترشون مشورت کردم گفتش بهتر که یه نوع شیر میدی دوجور شیر برای بچه سنگین میشه هضمش. غصه نخور فداتشم میگذره چشم بزنی بزرگ میشن 

خداياشكرت....❤️ 

چه مادرشوهری

بجا ابنکه بهتون ارامش بده شده مخل آسایشتون

تا جاییکه یادمه خالت هم هست درسته؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اای جانم عزیزززم. ان شاالله بحق این ماه مبارک و عظیم حاجت روا بشی عزیزم و دل مارو بعد ۱۴ روز با ی بت ...

ممنونمممم عزیز دلممم، ان شاالله به زودی خبر بارداری شما رو بشنویم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عجب آدمیه، به شما چیکار داره! بگو از خدام بود میتونستم شیر بدم دردسر شیر درست کردن و شیشه شستن نداشتم

بگو کاش شیر خودمو میخورد زودتر به وزن قبل بارداریم برمیگشتم

در آخر هم بهش بگو اصلا به تو چه؟ بچه منه😂😂😂 این آخریو شوخی کردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یعنی اینجاهیشکی اهدایی نگرفته که جواب نمیده😑

چرا خیلیا گرفتن، حتما نیستن الان، دوست من پارسال انجام داد الانم خدا رو شکر بچه اش بدنیا اومده

آخه مرحله خاصی نداره

اکثرا میری به دکترت میگی اونها هم واسطه دارن پیدا میکنن

پارسال ۶-۷ میلیون میدادن به اهدا کننده

فقط دکتر خوب پیدا کن دیگه پیش اون دکتر قبلیت نرو

تعیین جنسیت میخوای انجام بدی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️