2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
😁چی بگم واللا یه چیزایی آدم میبینه ازشون که نگران همه چی میشه  باید بیاریمشون تو این سایت یه ...

😂😂👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت موقع پریودی خوب ریزش کنه؟

بله عزیزم.... 

شما ضخامتت بالا بود برا انتقال؟ 

که انتقالت کنسل شد؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباش با دکترت مطرح کن حل میشه.....  من خودمم با ال دی به لک بینی میفتادم باهاش است ...

ممنون آناجون همیشه با مدروکسی اینطوری میشدم ولی خوب خون قرمز بود ولی الان سیاه برای همین میترسم.البته من فقط با قرص پریود میشم دوفاستون میخوردم بخاطر اینکه خیلی گرونه اومدم مدروکسی خوردم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان من امروز روز اول شروع داروهاي انتقالمه ميخواستم بدونم انوكسا و آسپرين بايد بينش فاصله با ...

به سلامتی ان شالله .آسپرین رو بهتر شبها مصرف کنین و آنوکسا رو صبحها من شبها ساعت ۱۰ آسپرین میخوردم و حدودا ۱۱ الی ۱۱ صبح آنوکسا تزریق میکردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون آناجون همیشه با مدروکسی اینطوری میشدم ولی خوب خون قرمز بود ولی الان سیاه برای همین میترسم.البت ...

نگران نباش گاها بعضی داروها به بعضیا نمیسازه.... 

مثلا من با ویزان اصلا نه لک بینی داشتم نه در طول استفاده پریود میشدم.... 

اما با دوفاستون برعکس با اینکه ۲۸ تا کامل و بدون قطع کردن یکسره میخورم اما هر ماه مرتب پریود میشدم.... 

یعنی بدنم با ویزان اوکی تر بود.... 

نگران نباش.... 

به دکترت بگو شاید تغییر بده داروتو....

استرس نداره که عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم....  شما ضخامتت بالا بود برا انتقال؟  که انتقالت کنسل شد؟

عزیزم ۲ روز داروهای انتقال خوردم که گفت موقع انتقالت دکترت  نمیاد؛ آنا جون بخاطر دکترم نمیاد سیکلم کنسل شد به ضخامت اینا نرسیدم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچه هاااا بیمارستان بهمن دکتر عارفی برا انتقال تست کرونا میگیره؟؟؟

من هر سری تست کرونا دادم ولی الان نمیدونم خودشون توی آخرین ویزیت بهتون میگن 

سلام خوبی اومدم حالتو بپرسم با این پست مواجه شدم از خودت چه خبر من فردا میرم برای اکو قلب جنین

من اکو رو رفتم

فقط هماتوم دارم ۵۷ میلی

جفتم سرراهیه

سونوگرافیست بهم گفت بهت ضربه خورده؟

یا آمینیو شدی؟

بخاطر هماتومم پرسید.

خیلی نگرانم 

آخه هفته ۱۶ بیست میلی بود

هفته ۱۸ شد ۵۷ میلی.حالا آسپرین رو قطع کردم.

😉

نگران نباش گاها بعضی داروها به بعضیا نمیسازه....  مثلا من با ویزان اصلا نه لک بینی داشتم نه در ...

ممنونم واقعا که این تایپیکو زدید که بتونیم سوالای اینچنینی کنیم وگرنه کجارو داشتیم حتما یه سر به دکترم میزنم ممنون آناجون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦