2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من امروز روز اول شروع داروهاي انتقالمه ميخواستم بدونم انوكسا و آسپرين بايد بينش فاصله با ...

عزیزم بهتره فاصله باشه که تو طول روز توضیع بشه.... 

مثلا 12 ساعت فاصله بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماما میگه پروژسترون شبی دو تا بخور برای چی میگه بخور؟ از خودش پرسیدم تا جواب بده طول میکشه

عزیزم تو چه مرحله ای از درمان هستی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون چون میک زدن شیشه راحتتره اینطور میگن. کم کم شیر سینه رو نمیگیره. ولی بعضی ها هر دو رو میگیرن ...

کاملا موافقم.... 

مکانیسمشون متفاوته.... 

البته من خودم سرشیشه نچرال استفاده کردم که شبیه سینه مادره.... 

اما خوب اگه روش درست شیر دادن رو یاد بگیریم میشه بیشترین شیر مادر رو به بچه داد.... 

اما بازم میگم فشار روانی روی مادر نباید وارد بشه از طرف دکترا.... 

من خودم خیلی از این بابت شکنجه روحی شدم.... 

که فکر کنم این خودش بیتاثیر نبود تو کمتر شدن شیرم.... 

همش فکر میکردم چه مادر بدیم که نمیتونم به بچم شیر بدم.... 

@تورک_آنا     جواب سونو می فهمی چه نوشته؟ فیبرم چه اندازه است؟

عزیزم من خیلی از سونو سر در نمیارم اما به نظر سایز فیبرم مشخصه که.... 

یه سایز بیشتر نیست تو سونو.... 

امروز از پریودی پاک شدم بخورم دوباره پریود بشم؟ مامان سوفی جواب سونو میتونی واسم بخونی؟

عزیزم خوب یه بار که نمیخوری..... 

گفته تا چند روز هر شب بخوری.... 

تا قطع نکنی که پریود نمیشی.... 

احتمالا میخواد دیواره خوب ریزش کنه....

پریود شدم عزیزم🥺خیلی ناراحتم  این ماه باز اقدام میکنیم انشالله نتیجه بگیرم و اینکه یه سوال گ ...

عزیزم شما همون از 10-12 سیکل یه روز در میون نزدیکی داشته باشین.... 

من خودم خیلی تو فاز این چیزا نبودم.... 

کیت تخمکگذاریم استفاده نکردم.... 

من شبی یکی شیاف دارم و هفته ای یکی پرولوتون. دکتر هم تاکید کرد حتما ادامه بده منم هماتوم ۵۷ میلی د ...

من که پرولوتون رو تقریبا تا هفته های آخر داشتم.... 

به خودتون استرس ندین.... 

پختم خیلی خوب شد.دستت دردنکنه.همسرمم میتونه ازش بخوره؟

اگه طبع همسرت گرمه بهش ندی بهتره یا لااقل کمتر بخوره..... 

عزيزم من جفتم خلفيه ولي متوجه نميشم الان هفته بيستمم  بنظرت نگران نباشم؟

عزیزم نگران نباش زوده..... 

عزیزم خوب شیر خودت رو بدی بهتره اما من اصلا اینو قبول ندارم بچه های شیر خشکی آلرژی دار میشن و زود مر ...

شش ماه مفید بوده شیر خودتون الان بعضی دکترا میگن شیر مادر شش ماهم کافیه. گلم نی نی من ماشالله کلا خوش اشتهاس دوست داره زیر سینه باشه منم کلا شیر خودمو میدم ولی در روز شاید یکباری پیش بیاد بد قلقی کنه و گریه کنه زیر سینه که مجبور میشم شصت سی سی درست کنم و وقتی میخوره اروم میشه که من علت گریه و بد قلقی اون موقع هاشو هنوزم نفهممیدم.

این که گفتن آلرژی و زودتر مریض شدن رو اکثر دکترا میگن عزیزم وگرنه من بزادرزاده خودم شیر خشکی بود و اینجوری نبود ولی در کنارش تو فامیل زیاد شیر خشکی دیدم که زود به زود مریضن ولی منم قبول دارم آرامش مادر مهمتره

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
شاید اولش درد داشته باشه بعد درست میشه، مثل شیر خوردن بچه فکر میکنم درد نداره که اینجا همه همیشه اس ...

اره دکترشم نهایت پیشنهاد داد که شیر خودمو بدوشم در مواقع ضروری ولی از درد و دردسر نگهداریش تا الان اقدام نکردم. مرسی گلم از راهنماییت فقط یه چیزی شیر دوشیده رو با شیشه شیر میدن؟ چون میگن شیشه بدی دیگه سینه نمیگیره میپرسم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت