2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم تو چه مرحله ای از درمان هستی؟ 

عزیزم توی سیکل انتقال بودم دو روز استرادیول شروع کردم که ماما گفت روز انتقالت دکتر نیست گفت استرادیول قطع کن و سیکل انتقال رو کنسل کرد  و گفت شبی دو تا پروژسترون بخور

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من شبی یکی شیاف دارم و هفته ای یکی پرولوتون. دکتر هم تاکید کرد حتما ادامه بده منم هماتوم ۵۷ میلی د ...

شروین جان من ۳بار دچار هماتوم شدم هر سه بار هم تا دوفاستون رو قطع میکردم دوباره دچارش میشدم و وقتی شروع میکردم دوباره اوکی. بودم الام هفته پیش هماتوم داشتم ۳۵در ۱۸ خداروشکر رفتم سونو آنومالی گفت اوکی شده.باز با صلاحدید دکترت ببین دوفاستون خوب نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام قدم پسرت مبارک عزیزم یه سوال شما چرا شیر خشکم میدی؟ من یه موقعهایی مجبور میشم بدم چون زیر ...

سلام مرسی عزیزم 

من چون میخوام نهایتا ۵و۶ماه بهش شیرخودموبدم شیرخشکم بهش میدم عادت کنه

من ازدکتر یاری بیمارستان بهمن پرسیدم گفت کمکی هیچ موردی نداره اپتامیل بهش بده

سلام مرسی عزیزم  من چون میخوام نهایتا ۵و۶ماه بهش شیرخودموبدم شیرخشکم بهش میدم عادت کنه من ازد ...

منم آپتامیل میدم عزیزم شما با شیشه میدی شیر خشکو و اینکه در روز چقد بهش شیر خشک میدی چقدر سینه خودت؟ ممنون میشم بگی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
شما علت چیبود؟؟؟

عزیزم من خوب بارداری اولم تا سه ماه خونریزی و لک بینی داشتم بعد 10-12 هفته دو تا پروژسترونام به پرولوتون تبدیل شدن و دو تا شیافم که از همون شروع خونریزی داشتم.... 

تا غربال دوم همچنان ادامه داشتن چون جفتمم پایین بود.... 

بعدش که جفتم بالا رفت دیگه شیافها کم کم کم شون اما پرولوتون رو دیگه داشتم.... 

سر بارداری دومم که طبیعی بود چون نمیدونستم باردارم و ویزان خورده بودم وقتی فهمیدم باردارم دیگه دکتر گفت چون ویزان رو قطع میکنی شیاف رو داشته باش.... 

بعدشم پرولوتون جایگزین شیافها شدن.... 

چون انقباض داشتم دیگه تا آخرش عملا مجبور شدم ادامه بدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم توی سیکل انتقال بودم دو روز استرادیول شروع کردم که ماما گفت روز انتقالت دکتر نیست گفت استرادیو ...

همون میخواد دیواره خوب ریزش کنه.... 

فکر کنم دیواره رحمتم یه دست نبود اگه اشتباه نکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهان پسمجدد پانکچر میشی....  عزیزم حتما بیتاثیر نیست که دکترت داره اینکارو میکنه....  + ...

بله دو بار پشت سر هم‌پانکچر میشم ،البته پی آر پی رو‌خودم‌پیشنهاد دادم انشالله که تاثیر داشته باشه ، آنا جان شما تهران دکتر میرفتید ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله دو بار پشت سر هم‌پانکچر میشم ،البته پی آر پی رو‌خودم‌پیشنهاد دادم انشالله که تاثیر داشته باشه ، ...

بله عزیزم تهران تحت درمان بودم.... 

سلام دوستان شبتون بخیر

من ماه قبل مدروکسی پروژسترون خوردم برا تنظیم پریود بعد پنج روز پریود شدم ولی مثل همیشه نبود ببخشید خون سیاه بعداز یازده روز تموم شدم حالا دوباره بعد از سه روز از پاک شدنم دوباره لکه و خون سیاه میاد چکار کنم کسی بوده اینطوری؟؟دارم دیونه میشم خیلی میترسم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شش ماه مفید بوده شیر خودتون الان بعضی دکترا میگن شیر مادر شش ماهم کافیه. گلم نی نی من ماشالله کلا خو ...

بد قلقی به خاطر گرسنگی هست که وقتی شیر میدی آروم میشه ، من دختر خاله ام بچه اش رشدش خوب بود هر دفعه دکتر به مادرش میگفت شیرت خوبه که رشدش خوبه در حالی که بچه همیشه از گرسنگی بی قراری میکرد ،دختر خاله ام به دکتر اعتماد کرد شیر خشک نداد اطرافیان هر چی میگفتن این بچه گرسنه میمونه میگفت شما بهتر از دکتر میدونید الانم اینقدر پشیمونه که چرا شیر خشک نداده بود 

زود زود مریض شدن بچه هم به بنیه بچه ربط داره اصلا ربطی به شیر خشک خوردنش نداره بعضی بچه ها میبینی به میکروب اینا حساس هستن زود مریض میشن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان شبتون بخیر من ماه قبل مدروکسی پروژسترون خوردم برا تنظیم پریود بعد پنج روز پریود شدم ولی ...

عزیزم نگران نباش با دکترت مطرح کن حل میشه..... 

من خودمم با ال دی به لک بینی میفتادم باهاش استروژن کنژوگه 1/25 میداد حل میشه.... 

تو هم به دکترت بگو حل میشه.....