2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
نگران نباش گاها بعضی داروها به بعضیا نمیسازه....  مثلا من با ویزان اصلا نه لک بینی داشتم نه در ...

عزیزم شما سابقه ات بیشتره

اینجا کسی بوده هفته ۱۸ به بالا هماتوم جفتی داشته باشه؟

😉

بد قلقی به خاطر گرسنگی هست که وقتی شیر میدی آروم میشه ، من دختر خاله ام بچه اش رشدش خوب بود هر دفعه ...

گلم زود مریض شدن رو من نگفتم که دکترا میگن. خوب بجه گرسنه باشه گریه میکنه و وزن نمیگیره دختر من کلا شیر خودمو میخوره نهایت یک وعده بهش شیر خشک میدم . طبق اطلاعاتی که رفتم سرچ کردم احتمالا رفلاکس پنهانه که گاهی سراغش میاد یا دل درد و نفخ. اگه گرسنه باشه که دائم باید گریه کنه خداروشکر گرسنه نمیمونه دخترم نهایت یکبار در روز بد قلق میشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ۲ روز داروهای انتقال خوردم که گفت موقع انتقالت دکترت  نمیاد؛ آنا جون بخاطر دکترم نمیاد سی ...

آهان.... 

ببخش عزیزم به شرایطت اشراف ندارم.... 

با اطلاعات دوستان قاطی کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اکو رو رفتم فقط هماتوم دارم ۵۷ میلی جفتم سرراهیه سونوگرافیست بهم گفت بهت ضربه خورده؟ یا آمینی ...

عزیزم استراحتت رو بیشتر کن.... 

انشالله بهتر میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم واقعا که این تایپیکو زدید که بتونیم سوالای اینچنینی کنیم وگرنه کجارو داشتیم حتما یه سر به دکت ...

فدات عزیزم.... 

زدن تاپیک خیلیم مهم نیست.... 

مهم اینه که دوستان کنار هم هستن و در حد توانشون به هم کمک میکنن.... 

چراغ این خونه با حضور شما دوستان روشنه.... 

امیدوارم منم لایق باشم بیشتر بیام اینجا.... 

عزیزم شما سابقه ات بیشتره اینجا کسی بوده هفته ۱۸ به بالا هماتوم جفتی داشته باشه؟

عزیزم من دو سالی میشه کمتر سر زدم.... 

اطلاعاتمم خیلی بروز نیست.... 

اما یادمه یکی از دوستام تا ماه ۶ خونریزی داشت اما شکر خدا دردونش رو صحیح و سالم بغل کرد.... 

همسر من اسپرمش صفره ،انسدادی هم نیست یعنی اصلا تولید نمیکنه خودمم کم کاری تیروئید دارم ... هر جا بر ...

خوب عزیزم وقتی اسپرمی نباشه یا باید اسپرم اهدایی بگیری یا جنین اهدایی؟ 

مگر اینکه امیدی به تولید اسپرم باشه.... 

همسر من اسپرمش صفره ،انسدادی هم نیست یعنی اصلا تولید نمیکنه خودمم کم کاری تیروئید دارم ... هر جا بر ...

ببین این روند تولید اسپرمه بستگی داره مشکل همسرت تا چه حده یعنی از همون مرحله اول مشکل داره یا وسطای راه.... 

اگه از همون اول باشه و کلا سلولهای اولیه ای در کار نباشه کاریش نمیشه کرد.... 

روند اسپرماتوژنزیز به صورت ذیل می باشد:

1-  ابتدا سلولهای اولیه در این مسیر که به آن اسپرماتوگونیا می گوئیم طی یک سری تقسیمات میتوزی اسپرماتوسیت های اولیه یا primary spermatocytes   را ایجاد می کند.

2-  هر اسپرماتوسیت اولیه اولین مرحله تقسیم میوزی را انجام داده و به دو سلول اسپرماتوسیت ثانویه یا Secondary  spermatocytes را ایجاد می کند (میوز 1).

3-  هر اسپرماتوسیت ثانویه هم طی مرحله دوم تقسیم میوزی به دو سلول اسپرماتید تبدیل می شود. (میوز 2)

تا این مرحله از اسپرماتوژنزیز در بیضه ها انجام شده.

4-  در مسیر انتقال و در اپیدیدیم مرحله نهایی بلوغ اسپرماتید ها صورت گرفته و حاوی دم و سر و گردن شده.

بطور کلی از هر اسپرماتوسیت اولیه چهار اسپرم تولید می شود.

درنهایت هم اسپرم (گامت نر یا اسپرماتوزوآ) با اووسیت (گامت ماده یا oocyte) ترکیب شده (طی فرایند لقاح یا conception) و تشکیل تخم یا زیگوت را می دهد.

منم آپتامیل میدم عزیزم شما با شیشه میدی شیر خشکو و اینکه در روز چقد بهش شیر خشک میدی چقدر سینه خودت؟ ...

اره عزیزم با شیشه میدم‌ من شبا که خوابه کلا شیرخشک میدم امشب تا صبح تقریبا۳بارمیشه طی روز هم تقریبا۲بار شیرخشک میدم بقیشم شیرخودم بینش هر دوساعت میدم ولی چون شیرخشک میدم شیرخودم کمه

فدات عزیزم....  زدن تاپیک خیلیم مهم نیست....  مهم اینه که دوستان کنار هم هستن و در حد تو ...

آناجون فردا روز شونزده سیکلم هست اگه دوفاستون بخورم لکه بینیه قطع میشه شما اطلاعی دارید؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من اکو رو رفتم فقط هماتوم دارم ۵۷ میلی جفتم سرراهیه سونوگرافیست بهم گفت بهت ضربه خورده؟ یا آمینی ...

هنوزم میری سر کار؟ سعی کن استراحت کنی با استراحت هماتوم دفع میشه چرا پس بزرگ شده 

منم یهویی واژنم خیس میشه  خیلی استرس دارم نکنه کیسه آب باشه  

ترشح پنیری داشتم دکترم کلوتریمازول داد الان دوسه روزه تموم شده دوباره ترشح پنیری زرد رنگ دارم تا به دنیا بیاد من میمیرم زنده میشم 

آناجون فردا روز شونزده سیکلم هست اگه دوفاستون بخورم لکه بینیه قطع میشه شما اطلاعی دارید؟؟

نه عزیزم اطلاعی ندارم.... 

حتما از دکترت بپرس.... 

سلام دوستان 

من قبلا تواین تایپیک بودم یه مدت دورهستم

دوسالی هست که اقدامم ولی نمیشه

رفتم مرکزمام 

سونوکرد

گفت یه طرف یه تخمک داری یک طرف سه تا برای ای وی اف خیلی کمه

طبیعی باردانمیشم

تخمکم ضعیفه

لتروزول داد گفت دوماه اقدام کن اگرنشد بیا اهدایی بگیر

پارسال پیش قوامی پانکچرشدم که پوچ بود

کسی اینجاهست اهدایی گرفته باشه

مراحلشو بگه😔😔😔😔😔