2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
من امگا خوردم و همش طعم ماهی میاد دهنم اولین باره امگای ماهی میخورم سری پیش امگا گیاهی بود. از دا ...

من امگازون میخورم اون گیاهیه ؟ چون بوی ماهی نمیده 

گیاهی بهتره یا برا ماهی ؟چه فرقی دارن باهم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماما دیروز گفت انوکسا باید بزنی که من انوکسا تهیه نداشتم و نزدم  امروز برم بخرم

به سلامتی عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😳😳😳🙄🙄🙄😐😐😐 عزیزم این توصیه ی شما ممکنه خطرات جبران ناپذیری بهمراه داشته باشه، حتما در جریان ...

دقیقا عزیزم.... 

منم باهاتون موافقم.... 

استراحت مطلق فقط در صورت تجویز دکتر قابل قبوله البته اونم یه جورایی زیر نظر دکتر خطرات کنترل میشه.... 

این دوستانی که استراحت مطلق انجام دادن و + شدن شکر خدا مشکل حادیم نداشتن وگرنه دور از جونشون میتونست براشون خطرناک باشه.... 

برا همین استراحت مطلق اصلا توصیه نمیشه مگر در شرایط خاصی که دکتر تجویز کنه.... 

من خودمم تا سه ماهه اول استراحت مطلق شدم برا خونریزی اما بازم سعی میکردم هم آب زیاد بخورم هم اینکه لااقل برا دستشویی بلند شدم یه دوریم تو خونه بزنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم موندم بعضی ها میگن مطلق ادمو به شک میندازن واقعا چه کار کنیم خودمم علظت خون دارم 

عزیزم اگه ریسک داری که اصلا استراحت مطلق نکن.... 

عزیزم هم احتمال + شدنت رو پایین میاره هم برات خطرناکه.... 

اناجون هیسترو هم کردم پلیپ داشتم دکتر میگه زودتر انتقال بده عود نکنه خراشم دادم اندومتریوزم هستم هر ...

عزیزم من خودم بعد عمل لاپرا هیسترو توصیه میکردن ماه بعدش برم تو سیکل ولی برای اینکه شانس طبیعی رو امتحان کنم یه ماه فاصله انداختم..... 

عزیزم نگران اثر هیسترو نباش.... 

من خودم مهر لاپرا هیسترو انجام دادم بهمن انتقال دادم و شکر خدا + شدم.... 

هر تصمیمی میگیری انشالله بهترین برات باشه.... 

آره دقیقا منم انتقال اولم از اول تا آخر فقط خوابیدم استراحت مطلق مطلق انگار که زاییده بودم فقط برا د ...

بله درسته استراحت داشتن و نداشتن تاثیر خاصی تو + شدن نداره اما استراحت زیاد برای کسایی که مشکل خونرسانی دارن هم میتونه تو کاهش خونرسانی موثر باشه هم برا خود مادر خطرناک بشه.... 

البته خوب این خطرم تو بلند مدت میتونه خودش رو نشون بده.... 

در کل روالعادی زندگی اما با دور کندتر بهترین گزینه هست مگر موارد خاصی پیش بیاد.... 

دوستان باردار کسی اینجا برای درد پا دکتر بهش منیزیم داده؟

بله عزیزم....

عضلات پشت پات درد میکنن؟ 

منیزیم بخور اما کلا آبم زیاد بخور کمک میکنه.... 

سلام عزیزم خوبید یه سوال.شما تو هفته ۱۰ یا ۱۱ اینا بودید هیچ حسی داشتید؟ مثلا شکمتون سفت باشه؟ یا ...

عزیزم اصلا نگران نباش.... 

منم روزبروز بی علامت تر بودم.... 

اصلا به علایم توجه نکن.... 

اما الان فرشتم 5 سالش و تموم کرده.... 

دوستان ما ۳ تا ای وی اف ناموفق داشتم رفتیم مام الان جواب ازمایش اومد dfiزده ۶۰ درصد پس چرا مرکز اهوا ...

عزیزم دی اف آی بی تاثیز نیست.... 

ممکنه شرایط بدتر شده باشه.... 

تغذیه ش رو اصلاح کنه.... 

تغذیه سالم و مناسب طبعش.... 

خنک نگه داشتن ب ی ضه ها.... 

من کلا یه بار واسه سونو قلب رفتم دیگه نرفتم‌ ترسیدم که ضرر داشته باشه  دیگه از اون موقع خبر ند ...

عزیزم حالا بذار شکمت بزرگ بشه.... 

بعد لون یهو میبینی یه روز شکمت کوچیک شد.... 

من یادمه یه بار اینطوری شد سنکوپ کردم.... 

حتی رفتیم برا سونو.... 

این وروجکها یه قایم باشکبازی درمیارن.... 

یه روز شکمت قلمبه میشه یه روز تخت.... 

خلاصه وروجکهای من که ناقلا بودن به سود سونوگرافیها کار میکردن.... 

احتمالا پورسانت میگرفتن ناقلاها.... 

سلام  خوبین بچه ها، من اسفند ماه انتقال داشتم منفی شد سه روز بعداز قطع داروهام پریود شدم ،ولی ...

عزیزم من خودم پریود دوم بیست روز تاخیرم داشتم..... 

خیلی نمیشه مقایسه کرد اما خوب هورمونها به هم ریختن احتمالش هست.... 

انشالله که برا شما معجزه تو راه باشه.... 

سلام دوستان  من چند ماه است که خون پریودی از ۵ روز به یک روز تغییر کرده؟این نگران کننده نیست ن ...

عزیزم نگران نباش.... 

ذخیرت مگه چنده؟ 

احتمالا برا تغییرات هورمونیه.... 

من خودم آخرین سیکل قبل پانکچر سومم که + شد دقیقا یه روز پریود شدم.... 

اما بعد دو تا وروجک مامانی همچنان یائسه نشدم....