2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046101 بازدید | 684498 پست
خب پس فکر کنم پریوده، قطع پروژسترون باعث پریودی میشه حالا نمی‌دونم استرادیول می‌تونه جلوشو بگیره یا ...

ممنونم ک جواب دادی گلم. اره اونم دیشب تموم شد دیگه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ماه بعد ممکنه درست بشه کسی اینجور بوده اینجا؟؟؟من زیاد نمیشناسم بچه هارو

عزیزم دیواره ریزش کنه احتمالش هست.... 

سعی کن استرس رو از خودت دور کنی و تا میتونی به حداقل برسونی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرت بده آنا جون از وقتی که برامون میزاری آنا جون واسه روز اول امروز ۴ تا  استرادیول خوردم ...

عزیزم فدات..... 

من که کاری نمیکنم..... 

متاسفانه خیلی فرصت نمیکنم اینجا باشم..... 

عزیزم چهار تا استرا خوب زیادت آب زیاد بخور یه جام نشین و اگه شرایط خاصی نداری یعنی مجبور به استراحت مطلق نیستی حتما لااقل تو خونه قدم بزن..... 

انوکسان داشتی الان نمیزنی متوجه نشدم..... 

خوب انوکسان و آسپرین و این جور داروها به کنترل عوارض استرا کمک میکنه..... 

چون در جریان داروها و پروسه درمانت نیستم خیلی متوجه نشدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشاالا.شمام ایشاالامثبت میشی.ولی من ازاونایی ک مثبت شدن میپرسیدم بیشتریاشون استراحت مطلق کردن ومثبت ...

سلام دوست عزیزم من این انتقال پنجمم هست که البته احتمالا ماه بعد انتقال داشته باشم الان تو سیکل لانگم خیلی از دوستانم که مثبت شدم استراحت مطلق مطلق مطلق بودن و به من هم میگفتن ولی من میگفتم دکتر گفته استراحت نسبی الان به این نتیجه رسیدم که این سری حتی حموم نرم و توالت فرنگی استفاده کنم و استراحت مطلق کنم مگر برای خوردن غذا پاشم بشینم همین و بس، من حتی دو تا از دوستانم برای بار چهارم و ششم استراحت مطلق کردن عذرخواهی میکنم حتی ادار رو سرپا انجام میدادن و خدارو شکر این سری مثبت شدند فکر میکنم تاثیر داره 

عزیزم فدات.....  من که کاری نمیکنم.....  متاسفانه خیلی فرصت نمیکنم اینجا باشم.....  ...

ماما دیروز گفت انوکسا باید بزنی که من انوکسا تهیه نداشتم و نزدم

امروز برم بخرم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دکتر فریمانی رو میشناسی؟دکترم اونه باشه فقط ازشون سوال کردم ببینم وضعیتم چه جوره

نه گلم نمیشناسم ادامه بده انشالله هرچی که خیره همون برات اتفاق بیفته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوست عزیزم من این انتقال پنجمم هست که البته احتمالا ماه بعد انتقال داشته باشم الان تو سیکل لانگ ...

😳😳😳🙄🙄🙄😐😐😐

عزیزم این توصیه ی شما ممکنه خطرات جبران ناپذیری بهمراه داشته باشه، حتما در جریان هستید که بخاطر حجم زیاد داروهای هورمونی احتمال لخته شدن خون در رگها وجود داره برای همین توصیه موکد شده که حتما تحرک کافی داشته باشیم، من بارداری قبلیم توی ۲۰ هفتگی که خونریزی وحشتنااااااک افتادم و بیمارستان بستری شدم تازه دکتر بهم استراحت مطلق داد اونم گفت تا دستشویی برم و بیام، بعدش هم با یه دستگاه که مثل ویبراتور بود روزی دو بار پاهامو ماساژ میدادن که خون لخته نشه، با این حال که آسپرین هم میخوردم.

انتقال قبلی هم بعد انتقال مستقیم با همسرم رفتیم بیرون و کلی گشت و گذار کردیم، پس فرداش هم یه عالمه مهمون داشتم که از صبح سر پا بودم مشغول کار تا آخر شب و مابقی روزها هم کارای روزمره ی خودمو داشتم و مثبت هم شدم، تازه بعد مثبت شدن یکم استراحتمو بیشتر کردم.

این توصیه نه تنها منطق علمی نداره بلکه صد در صد مضر هم هست. استراحت مطلق در این مقطع از درمان کاملا اشتباهه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
😳😳😳🙄🙄🙄😐😐😐 عزیزم این توصیه ی شما ممکنه خطرات جبران ناپذیری بهمراه داشته باشه، حتما در جریان ...

منم موندم بعضی ها میگن مطلق ادمو به شک میندازن واقعا چه کار کنیم خودمم علظت خون دارم 

منم دكترم ميگه انوكسا ميزني خيالت راحت باشه انوكسا از بالا رفتن فشار جلوگيري ميكنه من هفته ١٦ ورم او ...

اره.تا دیشب روز در میون میزدم. ولی رفتم پره ناتال

بخاطر هماتومم گفت یک ماه اسپرین رو قطع کن .ولی انوکسارو هر روز بزن.

😉