2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟ نمیدونم منو یادتونه یا نه بعد مدتی دوباره اومدم ببینم چه خبر تو تاپی ...

سلام عزیزم خدا گل پسرتو برات حفظ کنه معلومه که یادمه. 

نی نی من منو تنها گذاشت عزیزم توی ۶ هفته ۶ روز 😭😭 هفته پیش فهمیدم دعام کن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم ممنونم بخاطر دعای قشنگت😘 وای جدی میگی مشکل ما هم تعداده خیلی پایینه. البته خیلی پایین. تو ...

عزیزم به یک ملیون که نمیگن تعداد خیلی پایین. 

ما این سری تعداد همه خط تیره بود. فکر کردم نمونه بد بوده اشتباه شده مثلا. زنگ زدم آزمایشگاه میگهزیرش توضیحات دادیم به انگلیسی. بعد خوندم میبینم نوشته تعداد هفت عدد بد شکل

تازه بعد از مصرف سه ماه انواع ویتامین و چند تا شربت تقویتی. وضع بدتر شده بود. اصلا موندم

ولی دکتر گفته وارد سیکل بشیم. امیدت به خدا باشه شما هم. 

سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟ نمیدونم منو یادتونه یا نه بعد مدتی دوباره اومدم ببینم چه خبر تو تاپی ...

سلام عزیزم خوبی؟خداپسر کوچولوتو برات نگه داره🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خانوما من دوهفته است انتقال دادم شکر خدا مثبت شدم الان درد سمت چپ دارم درد پا ،کشاله ی ران،رحم،شکم،ا ...

منم دیروز تاحالا کمر درد داشتم صبح هم طرف چپم درد میکنه 

پهلوی چپم 

فکر میکنم کلیه ام درد میکنه 

شما هم اینطوری هستی

سلام خانوما خوبین

من سه روز دیگه انتقال دارم،داروهای قبل از انتقالم قرص استرومارین و آمپول پروژسترون هستن، الان دوسه روزه که دست وپاهام درد خفیف دارن،انگار که گرفتگی دارم،

عوارض داروهاس؟شماهم اینطوری شدین؟

سلام عزیزم خوبی خدا گل پسرتو حفظ کنه. مهربون داره رژیم میگیره بعد عید بره برای انتقال

خدایا شکرت
خیلی متاسفم که اینجوری شد، من هم ۳ بار سقط بعد از مثبت شدن با ivf داشتم و کاملا حالتون رو میفهمم. چو ...

منم انتقال سومم بود

ان شالله بعد از عید میرم برای بار چهارم انتقال بدم

یدونه جنین بلاست دارم

تا خدا چی بخواد

ممنونم از لطفتون🥰

یعنی چه طوری مرمر جان

پزشک باید نسخه رو ثبت الکترونیکی کنه. ینی تو سامانه ای که براشون تعریف شده نسخه رو وارد کنه تا بیمه تایید کنه و دارو مشمول پرداخت بیمه بشه.

البته در مورد تامین اجتماعی اینطوره باقی بیمه ها رو نمیدونم. منم سه هفته پیش که بعد انتقال آنوکسا داشتم و دکتر نسخه الکترونیکی رو ثبت نکرده بود مجبور شدم آزاد بخرم. بعد رفتم از دکتر دیگه ای نسخه الکترونیکی گرفتم. بقیه آنوکساها با بیمه هزینه اش خیلی کمتر شد.

سلام عزیزم خدا گل پسرتو برات حفظ کنه معلومه که یادمه.  نی نی من منو تنها گذاشت عزیزم توی ۶ هفت ...

الهی بمیرم عزیزم خیلی ناراحت شدم حتما حکمتی داشته فقط بسپار دست خدا

ان شاالله خدا عوضشو بهت میده گلم اصلا خودتو ناراحت نکن به خدا توکل کن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم خوبی؟خداپسر کوچولوتو برات نگه داره🥰🥰🥰🥰

ممنون نیلوی عزیزم خودت خوبی؟ دلم برات تنگ شده بود عزیزم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن