2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
خداروشکر ان شاالله میاد پایین و نیازی به دارو نیست حرکات نی نی واسه شما کم نشده؟واسه من روزا زیاد ت ...

مرسی عزیزم حرکات توی این هفته ها طبیعیه کمترشه ازدکتر پرسیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی میگی گلم فردا میخام برم‌حتما میپرسم ممتون که گفتی😘

آره عزیزم فکر کنم کاربر نسرین_مهر میگفت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به من گفتن بلاست عزيزم از اتاق عمل پرسیدم گریدشون چیه بهم گفتن پنج روزه و A, AB

خدارو هزار مرتبه شکر خیلی هم عالی انشاءالله دوتاش میچسبن به دلتو میان تو بغلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره عزیزم درسته یادم افتاد ازمایشگاه رویان برا ما هم تعداد رو دقیق نمینوشت.  همزمان ازمایشگاه ...

فدات بشم انشاءالله به حق باب الحوائج این خوشحالیت ادامه دار میشه با یه معجزه شیرین تو دلت🤲🏻

چه جالب که با سه روزه ها مامان شدی😍 حالا توی لایو، دکتر مشایخی میگفت کسایی که چند بار منفی شدن رو ...

بله یادمه من بار اخر مشکلات ایمنی و انعقادیم رو هم درست کردم. سعی کردم هر کاری از دستم برمیاد انجام بدم دکتر گفت چون فقط دو تا مونده ریسک نمی کنیم که بلاست انجام بدیم. بازم با دکتر صحبت کن ببین یه ۳ روزه و دو تا بلاست هم خوبه. تعداد جنین  ها هم تو تصمیم گیری مراحل تاثیر داره. شاید با دو بلاست این مشکل ایمنی  و انعقادی حل میشد جواب میگرفتم

خدایا شکرت
فدات بشم انشاءالله به حق باب الحوائج این خوشحالیت ادامه دار میشه با یه معجزه شیرین تو دلت🤲🏻

مرسی عزیزززززم

الهی آمین🤲🏻 توکل به خدا

بوس بوس😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گلم من اون روزی که بتام افت کرد و به ۶ رسید بی بی چکم هاله انداخت، مارکش هم مدیکور بود فکر میکنم بعض ...

اره‌. نمیدونم چرا خیلی وقتا با این ک خبری نیس اینجوری میشه بعضی وقتام نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سارا جون روغن زیتون میزنم با دستمالم میبندم ولی بازم درد میکنه یعنی منیزیم ضرر داره استفادش تو بارد ...

نه عزیزم فک نکنم ضرر داشته باشه ولی دکتر من گفت هر چی کمتر دارو بخوری بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام اره عزیزم خوبیم شکرخدا من امروز رفتم سونو وزنگیری ۲کیلو بود توی۳۲هفته

خب خداروشکر الهی سالم بغلش کنی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من انگار تهوع هام تازه شروع شدن.تو بهتری؟

نه انقد معده درد و اسید معده  دارم، ازشدت درد گریه کردم یه ساعت پیش، خیلی حالم بده  گلاب به روت یوبست هم گرفتم پدرمو دراورده

حالت تهوع هم بدترشدم

سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟

نمیدونم منو یادتونه یا نه بعد مدتی دوباره اومدم ببینم چه خبر تو تاپیک یه روزایی این تاپیک شده بود بهترین دوست و محرم و آرامش من

اگه یادتون باشه رویا هستم منم با آی وی اف صاحب یه پسر ناز شدم انشالله قسمت همه ی خانومای منتظر

خیلی دلم برای تک تکتون تنگ شده چه روزایی بود

همینجوری سریع بعضی از صفحه ها رو بالا پایین کردم با دیدن تیکرهاشون کلی ذوق کردم گیسوگلابتونم و داداشم و بقیه خیلی خوشحالم که مامان شدین به شما و همه ی مامانای جدیدمون تبریک میگم انشاالله قسمت همه ی منتظرا

از بقیه دوستامون چه خبر؟ از مهربون جون خبر دارین؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن